Ya tanıdığım bütün doktor eşleri hemşireler ve hatta ebeler sezeryan oldular. Ki hatırı sayılır derecede tanıdığım var. Normal doğum sebebi ile özürlü olan 2 çocuk tanıyorum. Ve bir de çatı muayenesi yaptırmak istemiyorum.
sen bilirsin canım sonuçta doğumu yapacak olan sensin... hangi şekilde doğuma hazırladıysan kendini o şekilde yap...
Merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi görünüyor.Bende bugün akşam gidicem kızımı görmeye çok özledim.Annem ve arkadaşı bende oldukları için sizlere pek bakamadım.ama resim çekildim sizin için dün.göbişimi görün die.
hoşgeldin canım iyi haberlerle gel doktordan inşallah. nerde göbüş?
valla bugüne dek 12 kilo aldım canım ama ben spor yapıyodum çok sıkıydı cildim sanırım biraz onunda etkisi var doktorda dedi cildin çok sıkıymış dedi sağlıklı değil ama istem dışı oluyo
s
hoşgeldin canım nasılsın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımm hadi bakalım annenlere kavuştun desene oh oh ne güzel
Seldacım öyle deme Allahım sağlıkla sıhhatle doğum yapayım de çatlaklar önemli değil ama kilo kabızlık ve varis iyi bişey deme Allahın dua kapıları açık olurda kabul olur sonra.Bizim bi arkadaşın çocuğu olmuyordu olsunda aglasın hiç durmasın derdi valla gerçekten de öyle çocuk hiç durmadı 4 ay boyunca bunalıma girip eşiyle bile arası bozuldu. Allahım sağlıkla hayırla kolaylıkla yarı yolda bırakmadan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et yarabbim.
ne güzel canım bebişini görcen :dance: demek peki göbiş nerde bakim :uhm:
sen bilirsin canım sonuçta doğumu yapacak olan sensin... hangi şekilde doğuma hazırladıysan kendini o şekilde yap...
saol cnm biranönce akşam olsun istiorum.İnşallah iyi haberlerle dönerim.resmi koyamıorum yardım edin banamafoldumben
canım gelişmiş cevapta ataç işareti var ordan denedin mi ben geçen gün ordan yapmıştım
onu deniyeyim en iyisi birde bende.canım ben imageshack de boyutunu küçültüp avatar olarak koydum, albüm işini bilmiyorum böyle dene istersen
seçilcim ii haberlerele gel canım
canım.. Belkide bunları İçinde bulunduğum psikolojiden dolayı düşünüyorum. 6 aydır sürekli hastanelerde sürekli riskler sorunlar.Ama geçiyor kötü günler.Dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını versin.. Çakırgözlüdende iyi haberler gelsede rahatlasak.. Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..
Bu arada kızlar zeytin yağlı pırasa aşeriyorum çok fena =))..
kustum size arkadaslar gunaydin iyi gunler dedim kocaman yazi yazdim bi selam bile veren olmadi yani canimizin istedigilemi konusucaz burda :sinifsinif:
kustum size arkadaslar gunaydin iyi gunler dedim kocaman yazi yazdim bi selam bile veren olmadi yani canimizin istedigilemi konusucaz burda :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?