2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım iyi haberlerle gel doktordan inşallah. nerde göbüş?

Ya tanıdığım bütün doktor eşleri hemşireler ve hatta ebeler sezeryan oldular. Ki hatırı sayılır derecede tanıdığım var. Normal doğum sebebi ile özürlü olan 2 çocuk tanıyorum. Ve bir de çatı muayenesi yaptırmak istemiyorum.

sen bilirsin canım sonuçta doğumu yapacak olan sensin... hangi şekilde doğuma hazırladıysan kendini o şekilde yap...

gunaydin cici anneler hayirli gunler nasilsiniz eskiye baktim da dogumdan korkan cok arkadas varmis gordugum kadarila vala dogumdan hic korkmuyorum firsat buldukca normal dogumlari sezeryan dogumlari izliyorum hicte kokmuyorum kendimi hata da cok hazirliyorum sezeryana karsiyim :olmaz: ama bazi insanlar var genital bolgem bozulucak veya iste eskidi gşibi zevk alinmiyomus sacmalila sezeryani cok ovup istiyorlar her bir sittede dogum vidyolarinda once bakin ne diyolar oncelikle normal dogum en son care sezeryandir yurt disinda en son care sezeryan yapiyorlar istesende yapmiyorlar ama turkiyede adet oldu galiba sezeryan arkadaslar normal dogumlar her zaman aci verici kotu dildir kuzenim komsum hep normal dogurdu ve hemen ayaga kalkip ilestiler korkutmayın kendinizi eskiden sezeryan mi vardiikaydirigubbakcemile3

yawww bu topic ne kadar kalabalık oluyo ya altta iismleri görünce oh oh diyorum içimden heheh kızlar aranızda perintoloğa giden varmı giden varsa nereye gitti kaça gitti bi bana söyleyebilirmi

Merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi görünüyor.:nazar: Bende bugün akşam gidicem kızımı görmeye çok özledim.Annem ve arkadaşı bende oldukları için sizlere pek bakamadım.ama resim çekildim sizin için dün.göbişimi görün die.

ne güzel canım bebişini görcen :dance: demek peki göbiş nerde bakim :uhm:

kızlar doğumdan bende korkuyorum ama şöyle sezeryandna korkuyorum doktorlar bana normak önermiyo çok riskli imiş sezeryan olmamı söylüyolar benide kesilecek olma durumu korkutuyo hani noral yapsma biraz acıyıp geçecek gibi ondan korkmuyorum kendi kendime azıcık sık dişini geçer diyebilirim ama sezeryan farklı ben normal istiyommm beni kessinler istemiyommmm

hoşgeldin canım iyi haberlerle gel doktordan inşallah. nerde göbüş?

valla bugüne dek 12 kilo aldım canım ama ben spor yapıyodum çok sıkıydı cildim sanırım biraz onunda etkisi var doktorda dedi cildin çok sıkıymış dedi sağlıklı değil ama istem dışı oluyo

s

hoşgeldin canım nasılsın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımm hadi bakalım annenlere kavuştun desene oh oh ne güzel

saolun canlarım.ya kızlar konmuo resimlerfisfisfis acaba formatımı değişik resmin jpg ama??albüme koyayım dedim onada olmadı.:bbo::bbo:

Seldacım öyle deme Allahım sağlıkla sıhhatle doğum yapayım de çatlaklar önemli değil ama kilo kabızlık ve varis iyi bişey deme Allahın dua kapıları açık olurda kabul olur sonra.Bizim bi arkadaşın çocuğu olmuyordu olsunda aglasın hiç durmasın derdi valla gerçekten de öyle çocuk hiç durmadı 4 ay boyunca bunalıma girip eşiyle bile arası bozuldu. Allahım sağlıkla hayırla kolaylıkla yarı yolda bırakmadan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et yarabbim.

canım.. Belkide bunları İçinde bulunduğum psikolojiden dolayı düşünüyorum. 6 aydır sürekli hastanelerde sürekli riskler sorunlar.Ama geçiyor kötü günler.Dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını versin.. Çakırgözlüdende iyi haberler gelsede rahatlasak.. Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..
Bu arada kızlar zeytin yağlı pırasa aşeriyorum çok fena =))..

sen bilirsin canım sonuçta doğumu yapacak olan sensin... hangi şekilde doğuma hazırladıysan kendini o şekilde yap...

Bişey sormak istiyorm nerde kursa gidiyosunuz acaba ücreti felan saat kaçta biraz bilgi verebiirmisiniz...

canım ben imageshack de boyutunu küçültüp avatar olarak koydum, albüm işini bilmiyorum böyle dene istersen

kustum size arkadaslar gunaydin iyi gunler dedim kocaman yazi yazdim bi selam bile veren olmadi yani canimizin istedigilemi konusucaz burda :sinifsinif:

canım.. Belkide bunları İçinde bulunduğum psikolojiden dolayı düşünüyorum. 6 aydır sürekli hastanelerde sürekli riskler sorunlar.Ama geçiyor kötü günler.Dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını versin.. Çakırgözlüdende iyi haberler gelsede rahatlasak.. Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..
Bu arada kızlar zeytin yağlı pırasa aşeriyorum çok fena =))..

canım bende yedim geldim şimdi istiyosan ye hemen varsa oralardaa

kustum size arkadaslar gunaydin iyi gunler dedim kocaman yazi yazdim bi selam bile veren olmadi yani canimizin istedigilemi konusucaz burda :sinifsinif:

slm cnm ya kusura bakma bende resimle uğraşıyorum 1 saattir.aslında herkes herkesle konuşmak istioda konular karışıo aynı konu üstünde odaklanamıyoruz.

kız küsme şimdi yemekten geldim yazdıklarını okuyodum allah seni sen nasılsın canım ne var ne yok bakayım valla doğum olayı erkeklerin askerlik anılarına benzer ya genelde bizimde öle anılarımız olucak sanırım he ne dersiniz önce normal isterim eğer sorun varsa sezaryan olmak isterdim ama her ikisinide epidural düşünebilirm ben

Back