Ya ben sezeryan düşünüyorum. O da normal narkozlu. Epiduralle bi arkadaşım sezeryan olmuştu. Belim ameliyat yerimden daha çok ağrıyor diyordu. Narkozlu olanın da uyandığın anı kötüymüş 4-5- saat kadar diyorlar. Bilmiyorum ben de tam.
evet kızlar banada sağlık ocağında demişlerdi
beni ikinci doza çağırdılar hem yapıyorlarken olalım paşa paşa ya. tek dozun koruyuculuğu ne kadar olabilir ki kızlar
Heryerim çatlasın patlasın..
kilo alayım davul gibi olayım..
varislerim olsun isterse hiç geçmesin..
kabız olayım dışarı çıkamayım.
Ama bebeğim sağlıklı doğsun onu kucağıma alayım.. başka hiçbirşey istemiyorum Allahtan..
Ama bebeğim sağlıklı doğsun onu kucağıma alayım.. başka hiçbirşey istemiyorum Allahtan..
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
buradaki kiloya göre benim bebeğim normal kiloda görünüyor.. cumartesi doktor 2 hafta geri dedi moralim bozuldu biraz..
sordum güzelim 1 kilo olması gerekirdi diyor.. gerizekalı herif yazıp gitmiştim sorumlarımı..
ben sorarken kalk git der gibi bakıyordu..gitmicem birdaha medikalparka..
canım serap demişti lise mezunu olanlar tek doz demişler ona lisede vurludğumuz için
Ya ben sezeryan düşünüyorum. O da normal narkozlu. Epiduralle bi arkadaşım sezeryan olmuştu. Belim ameliyat yerimden daha çok ağrıyor diyordu. Narkozlu olanın da uyandığın anı kötüymüş 4-5- saat kadar diyorlar. Bilmiyorum ben de tam.
kızlar çakırgözlüden haber varmı geçmişe çok bakamadım da ben
canım fikrini sorgulamak gibi olmasın da neden sezeryan... yani bak ben doğuma hazırlık kursuna gidiyorum orda dr. kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum dedi... annenin yada bebeğin sağlığını tehdit eden bi durum varsa o zaman yapılmalı... sezeryan bi doğum şekli değil bi ameliyat... bu kilo yüzünden kalp hastası olmuş birine kilo verdirmek yerine by-pass yapmaya benziyo dedi ki bu örnek benim çok hoşuma gitti... annenin ve bebeğin sağlığı için çok önemli normal doğum biliyorsun değil mi?
valla volescim benim çatladı çok bünye meselesi birazda sanırım ama paylaşım için sağol canımmm ne yapalım artık katlanıyoruz
esra canım günaydın inş. bu tetanoz aşında ilki gibi kolay olur:Saruboceq: benim 3gün ağrıdı dr bana 2.aşıyı mutlaka yaprtır dedi sağlık ocağından 1ay sonra gel dediler demiştim
hiç istemiyorum ama yaptırcam mecburen:bbo: paylaşım içinde çok sağol Şeniz
Esracım eşim onun ailesi kendi ailem artık çapadan başka doktora gitme diyorlar bana.. evim sefaköyde aslında avcılara yakın sayılır..acil bir durum olursa orayı düşüneyim mi. Sen memnun musun muayenesi ne kadar..en önemlisi doktor nasıl?[/I][/B]
canım sen kaç kilo aldın ki çatladın şimdiden?
ben de birden kilo almaya başladım korkuyorum ya fazla kilo hiç sağlıklı değil. :1no2:
Merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi görünüyor.Bende bugün akşam gidicem kızımı görmeye çok özledim.Annem ve arkadaşı bende oldukları için sizlere pek bakamadım.ama resim çekildim sizin için dün.göbişimi görün die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?