2010 Şubat Anneleri

Ya ben sezeryan düşünüyorum. O da normal narkozlu. Epiduralle bi arkadaşım sezeryan olmuştu. Belim ameliyat yerimden daha çok ağrıyor diyordu. Narkozlu olanın da uyandığın anı kötüymüş 4-5- saat kadar diyorlar. Bilmiyorum ben de tam.

ben epidural normal doğum istiyorum hemen ayağa kalkabileyim bebeğimle ilgilenebileyim diye. ama o an durum neler gösterir bilmiyorum doktorum sezaryen önerirse sezaryen olucam. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da gerisi mühim değil

Heryerim çatlasın patlasın..
kilo alayım davul gibi olayım..
varislerim olsun isterse hiç geçmesin..
kabız olayım dışarı çıkamayım.
Ama bebeğim sağlıklı doğsun onu kucağıma alayım.. başka hiçbirşey istemiyorum Allahtan..

Ama bebeğim sağlıklı doğsun onu kucağıma alayım.. başka hiçbirşey istemiyorum Allahtan..

canım benim amin amin olucak o günler de geliyor az kaldı :nazar::nazar::nazar:

Doğru söylüyorsun seldacım , inşallah saglıklı sıhatli alıcaz beebklerimizi bizde sende canım hiç üzülme sen...:nazar:

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
buradaki kiloya göre benim bebeğim normal kiloda görünüyor.. cumartesi doktor 2 hafta geri dedi moralim bozuldu biraz..

canım normal tabi ben sana demiştim... kendi bebeğiminm kilosuylada kıyasladım aynı gibi hemen hemen ki benimki önde gidiyo demiştim biliyosun... sende gelebilsen birlikte avcılar hospitale gidelim giycem ama.....

sordum güzelim 1 kilo olması gerekirdi diyor.. gerizekalı herif yazıp gitmiştim sorumlarımı..
ben sorarken kalk git der gibi bakıyordu..gitmicem birdaha medikalparka..

yok artık çocuğu 1 aya kalmaz doğurtucak bunlar galiba.. ya internette ortalamalar var zaten onu bırak bi sürü hamileyiz burda hangimizin bebeği o haftada 1 kiloydu acaba...

canım serap demişti lise mezunu olanlar tek doz demişler ona lisede vurludğumuz için

canım ben lisede aşı olduğumu hatırlamıyorum... ki olsam bile bu aşının hükmü 5 yıl... ben mezun olalı M.Ö.....

Ya ben sezeryan düşünüyorum. O da normal narkozlu. Epiduralle bi arkadaşım sezeryan olmuştu. Belim ameliyat yerimden daha çok ağrıyor diyordu. Narkozlu olanın da uyandığın anı kötüymüş 4-5- saat kadar diyorlar. Bilmiyorum ben de tam.

canım fikrini sorgulamak gibi olmasın da neden sezeryan... yani bak ben doğuma hazırlık kursuna gidiyorum orda dr. kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum dedi... annenin yada bebeğin sağlığını tehdit eden bi durum varsa o zaman yapılmalı... sezeryan bi doğum şekli değil bi ameliyat... bu kilo yüzünden kalp hastası olmuş birine kilo verdirmek yerine by-pass yapmaya benziyo dedi ki bu örnek benim çok hoşuma gitti... annenin ve bebeğin sağlığı için çok önemli normal doğum biliyorsun değil mi?

canım benim inşallahh amin bende aynen katılıyorummmmmmmmmmmm

inşallah canım inşallah her geçen hafta biliyosun ki bu dileklerimize daha çok yaklaşıyoruz... Allahın izniyle hepimiz sağlıklı sıhatli kavulucaz meleklerimize... çınar zaten güçlü bi bebek olduğunu kanıtladı bizlere... :emir_bebek: yer onu teyzesi... teyzesinin gülü o :nazar: :nazar: :nazar:

mydarlıng ,selda günaydın kızlar
fatoş sağol bebeğim paylaşım için bitki çaylarınında fazlası zararlı diye duymuştum ama adaçayı mı bilmiyordum iyi oldu bunu duyduğum Şeniz
özlem canım güle güle sağlıkla yatsın oğluşun hayırlısıyla inş.:nazar:
akarahan sağol canım kızlar söylemişti gidince yazdırcam zaten soracaklarını kağıda yaz gel diyor çünkü oraya gidince unutuyorumda:asigim:
ebru derin günaydın canım bende domuzgribi aşısı olmuycam yan etkileri varmış deyince eşimde yaptırmama karşı Allah korusun aşı yüzünden bebişlerimize bişey olursa ne olacak. Şeker yüklemesinide hastanede yaptırdım sadece eczaneden 50 gr toz için 3TL aldılar
esra canım günaydın inş. bu tetanoz aşında ilki gibi kolay olur:Saruboceq: benim 3gün ağrıdı dr bana 2.aşıyı mutlaka yaprtır dedi sağlık ocağından 1ay sonra gel dediler demiştim
hiç istemiyorum ama yaptırcam mecburen:bbo: paylaşım içinde çok sağol Şeniz
selda canım takma sen dru onlar herşeyi abartır Allahın izniyle herşey yolunda gidecek merak etme:nazar:

ıyiki varsınız siz iyiki gelmişi üye olmuşum bu foruma iyiki sizlerle aynı dönemde hamile kalmışım.. Gücünüz güç katıyor..
Cumartesi gittim doktora pişman oldum keşke gitmeseydim dedim.. içimi karartılar yine. Adamın sanki hiç riskli gebelik yaşayan hastası yokmuş gibi vebalı gibi davrandı bana..senin bebeğin zaten çapada takip ediliyor benim söyleyeceğim bişey yok der gibiydi.. her lafı oraya çıkıyodu yani.
Esracım eşim onun ailesi kendi ailem artık çapadan başka doktora gitme diyorlar bana.. evim sefaköyde aslında avcılara yakın sayılır..acil bir durum olursa orayı düşüneyim mi. Sen memnun musun muayenesi ne kadar..en önemlisi doktor nasıl?

kızlar çakırgözlüden haber varmı geçmişe çok bakamadım da ben

malesef yok canım :1no2:ben hergün giriyorum geçen haftadan beri hiç girmedi herkes merakta kaldı düşünmesi bile çok kötü aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor :Saruboceq::Saruboceq:

canım fikrini sorgulamak gibi olmasın da neden sezeryan... yani bak ben doğuma hazırlık kursuna gidiyorum orda dr. kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum dedi... annenin yada bebeğin sağlığını tehdit eden bi durum varsa o zaman yapılmalı... sezeryan bi doğum şekli değil bi ameliyat... bu kilo yüzünden kalp hastası olmuş birine kilo verdirmek yerine by-pass yapmaya benziyo dedi ki bu örnek benim çok hoşuma gitti... annenin ve bebeğin sağlığı için çok önemli normal doğum biliyorsun değil mi?

Ya tanıdığım bütün doktor eşleri hemşireler ve hatta ebeler sezeryan oldular. Ki hatırı sayılır derecede tanıdığım var. Normal doğum sebebi ile özürlü olan 2 çocuk tanıyorum. Ve bir de çatı muayenesi yaptırmak istemiyorum.

valla volescim benim çatladı çok bünye meselesi birazda sanırım ama paylaşım için sağol canımmm ne yapalım artık katlanıyoruz

canım sen kaç kilo aldın ki çatladın şimdiden?
ben de birden kilo almaya başladım korkuyorum ya fazla kilo hiç sağlıklı değil. :1no2:

esra canım günaydın inş. bu tetanoz aşında ilki gibi kolay olur:Saruboceq: benim 3gün ağrıdı dr bana 2.aşıyı mutlaka yaprtır dedi sağlık ocağından 1ay sonra gel dediler demiştim
hiç istemiyorum ama yaptırcam mecburen:bbo: paylaşım içinde çok sağol Şeniz

sağol canım inşallah... seninde ikinci aşın umarım ilki kadar yakmaz canını... bende iğneden pek hoşlanmam ama boynumuz kıldan ince ne derlerse yapıyoruz walla...

Esracım eşim onun ailesi kendi ailem artık çapadan başka doktora gitme diyorlar bana.. evim sefaköyde aslında avcılara yakın sayılır..acil bir durum olursa orayı düşüneyim mi. Sen memnun musun muayenesi ne kadar..en önemlisi doktor nasıl?[/I][/B]

canım ben Tülay Egeliye gidiyorum orda 1 kez gittim henüz ama çok tatlı bi bayan ilgili... daha önce arkadaşım ona gitmişti.. onun tavsiyesiyle başladım bende... paragöz bi kadın değil demişti bana... cidden değilmiş... bana sen uzakta oturuyosun o yüzden illa burda yaptır diyemem sana tahlillerini istediğin yerde yaptırıp bana fakslayabilirsin dedi.. başkası olsa illa burda yaptırıcan der... sonrasında tahliller için aradığımdada hastası vardı yanında ama buna rağmen benimle epey konuştu ve içimi rahatlattı... kordon dolanması olayım var biliyosun benimde... bana 5 kez dolanmış bi kordondan kurtardık bebeği dedi... bu rahatlattı beni... muayenesi 32 tl... yani hastanenin ücreti bu muayenehaneside var ama oraya gitmen konusunda asla zorlama yapmıyo... ben arkadaşımdan biliyorum o muayenehanesine gidiyodu kadın bana söylemedi bile... sanırım orasıda 75 tl... doğum ücretleride 500 normal - 850 zorunlu sezeryan -1000 isteğe bağlı sezeryan

Seldacım öyle deme Allahım sağlıkla sıhhatle doğum yapayım de çatlaklar önemli değil ama kilo kabızlık ve varis iyi bişey deme Allahın dua kapıları açık olurda kabul olur sonra.Bizim bi arkadaşın çocuğu olmuyordu olsunda aglasın hiç durmasın derdi valla gerçekten de öyle çocuk hiç durmadı 4 ay boyunca bunalıma girip eşiyle bile arası bozuldu. Allahım sağlıkla hayırla kolaylıkla yarı yolda bırakmadan evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et yarabbim.

Merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi görünüyor.:nazar: Bende bugün akşam gidicem kızımı görmeye çok özledim.Annem ve arkadaşı bende oldukları için sizlere pek bakamadım.ama resim çekildim sizin için dün.göbişimi görün die.

teyzoşlarımız geriye doğru bakındık puanlayabildiğimiz herkesi puanladık yeni puanlarınız hayırlı olsun hihoyyyt

canım sen kaç kilo aldın ki çatladın şimdiden?
ben de birden kilo almaya başladım korkuyorum ya fazla kilo hiç sağlıklı değil. :1no2:

valla bugüne dek 12 kilo aldım canım ama ben spor yapıyodum çok sıkıydı cildim sanırım biraz onunda etkisi var doktorda dedi cildin çok sıkıymış dedi sağlıklı değil ama istem dışı oluyo

Merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi görünüyor.:nazar: Bende bugün akşam gidicem kızımı görmeye çok özledim.Annem ve arkadaşı bende oldukları için sizlere pek bakamadım.ama resim çekildim sizin için dün.göbişimi görün die.

hoşgeldin canım nasılsın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımm hadi bakalım annenlere kavuştun desene oh oh ne güzel

Back