2010 Şubat Anneleri

Herkeze günaydın, bugün hiçbişey yapmak istemiyorum şu domuz gribini iyice kafaya takmaya başladım eşim dışarı çıkmama izin vermiyo otobüsle felan biyere gitmeme neolcak böyle bende bilmiyorum.Aşı vurulmayıda düşünmüyorum çocuğa ya bi zararı olursa diye neyapcaz böyle yaa...

herkeze günaydın, bugün hiçbişey yapmak istemiyorum şu domuz gribini iyice kafaya takmaya başladım eşim dışarı çıkmama izin vermiyo otobüsle felan biyere gitmeme neolcak böyle bende bilmiyorum.aşı vurulmayıda düşünmüyorum çocuğa ya bi zararı olursa diye neyapcaz böyle yaa...

günaydın canım valla bende korkuyorum ama aşı olmayı düşünmüyorum kendimizi korusak daha iyi olucak

günaydın kızlar herkes iyidir umarım... biz bugün 2. tetanoz aşımızı olmaya gidicez kızımla... umarım ilki gibi hiçbişey hissetmeden atlatırız....

bu arada fatoşun dediği gibi kesinlikle adaçayı içilmemesi gerekenler arasında... bu arada gittim kursta dr. dedi ki... bazı anneler çatlak için badem yağı kullanıyor... badem yağı çatlamayı önlemez sadece çatlarken kaşınmasını engeller... 15 kiloya kadar alırsanız bünyeden bünyeye değişir ama genelde çatlamazsınız... 20 kilodan fazla alırsanız ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın çatlarsınız... kullandığınız çatlak kremleri 15-20 kilo arasını çatlaktan kurtarmak için...

sağol esmacım opuyorumnanaktan

ya benim de kafama takılıyor domuz gribi ama doktoruma ve enfeksiyon hastalıklarından bir dr a danıştım. biraz beklememi salık verdiler. zaten belirtilerin ve tedavisinin normal gripten farklı yanı yok. yalnızca bu sefer grip belirtileri hissettiğimiz zaman evde atlatırız diye beklemicez. zatürreye cevirirse tedavisi zorlaşıyormuş.

benim derdim epidural şu anda. dün bir arkadaş söyledi acıbademde doktoru 10 cm açılma olana kadar epidurali vurdutmamış. çok sancı çekmiş zaten 10 cm açılmada çocuk doğuyor ne alaka anlamadım korkuyorum valla..

sağol canım benım ,hafta içi çalışınca hafta sonu mecbur kalıyor ınsan bırde oglumun karyolası gelecek onun ıcın yatak odamı ayarladım teyzesı :emir_bebek:

QUOTE]

ay ayy hayırlı olsun bebişin kayrolası Allah kullanmayı nasip etsin inş.

Herkeze günaydın, bugün hiçbişey yapmak istemiyorum şu domuz gribini iyice kafaya takmaya başladım eşim dışarı çıkmama izin vermiyo otobüsle felan biyere gitmeme neolcak böyle bende bilmiyorum.Aşı vurulmayıda düşünmüyorum çocuğa ya bi zararı olursa diye neyapcaz böyle yaa...
günaydın canım
bende taktım ellerimi sürekli yıkıyorum aşı vurlumayı bende istemiyorum ne olduğunu bilmiyoruz bide tetenoz aşısından bile tırsıyorum kaç yıldır kullanıldığı halde

günaydın kızlar herkes iyidir umarım... biz bugün 2. tetanoz aşımızı olmaya gidicez kızımla... umarım ilki gibi hiçbişey hissetmeden atlatırız....
günaydın canım iyiyiz sen nassın
ben tek doz vurunmayı düşünüyorum aşıyı ikinciye gerek yok dio lar hep

sordum güzelim 1 kilo olması gerekirdi diyor.. gerizekalı herif yazıp gitmiştim sorumlarımı..
ben sorarken kalk git der gibi bakıyordu..gitmicem birdaha medikalparka..

bu şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar nekadar ücret verdi acaba nekadara mal oluyo bu?

bu arada fatoşun dediği gibi kesinlikle adaçayı içilmemesi gerekenler arasında... bu arada gittim kursta dr. dedi ki... bazı anneler çatlak için badem yağı kullanıyor... badem yağı çatlamayı önlemez sadece çatlarken kaşınmasını engeller... 15 kiloya kadar alırsanız bünyeden bünyeye değişir ama genelde çatlamazsınız... 20 kilodan fazla alırsanız ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın çatlarsınız... kullandığınız çatlak kremleri 15-20 kilo arasını çatlaktan kurtarmak için...

valla volescim benim çatladı çok bünye meselesi birazda sanırım ama paylaşım için sağol canımmm ne yapalım artık katlanıyoruz

esma kim dedi tek dozu sağlık ocağından mı söylediler??

evet canım ben de acıbademde doğum yapıcam dr larımız farklı sadece arkadastan.. sen ne düşünüyorsun??

Ya ben sezeryan düşünüyorum. O da normal narkozlu. Epiduralle bi arkadaşım sezeryan olmuştu. Belim ameliyat yerimden daha çok ağrıyor diyordu. Narkozlu olanın da uyandığın anı kötüymüş 4-5- saat kadar diyorlar. Bilmiyorum ben de tam.

sordum güzelim 1 kilo olması gerekirdi diyor.. gerizekalı herif yazıp gitmiştim sorumlarımı..
ben sorarken kalk git der gibi bakıyordu..gitmicem birdaha medikalparka..

1 kilomu yok artık abartmış o canım pek baştan sağıcı olmuş nette hangi siteye bakarsan oranlar aynı canım normal yanii

Back