• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2010 Pronovias manuel gelinlik modelleri

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Modaistanbul_Pronovias_ManuelMota_Collection_Gelinlik_2010_10.png
manuel_mota_siam.PNG

tirso-480-x-4031.jpg
Modaistanbul_Pronovias_Gelinlik_2010_10.png

3_Pronovias_Dango.jpg
7_Pronovias_Deusto.jpg

ArkadaŞlar bu yaza planlarımız var, bu sene pronovıastan gelınllık alan varsa ya da almayı dÜŞÜnÜyorsa fıyatları bılenler yazabılırler mı? LÜtfeeennn

Ben de sade oldukları için seviyorum zaten:) Ve bu sadeler bile çooook pahalı. En az 4 milyar. Ama indirim sezonunda yakalarsanız ve peşinde fln indirim olabilir tabi. Duvaklar da ayrı satıldığı için onlar da baya pahalı Euro üzerinden.

ya bence abartılıcak güzellikleri yok sizin düğününüzde böyle kıyafetler giyicek kızkardeşiniz yada kuzileriniz mutlaka olucak bence gelinlik beyaz ve kabarık olmalı benim fikrim....

bu gelinlikler için bir de o mankenlerdeki gibi bir bel lazım kaydirigubbakcemile3 çok güzellermiş, kaydetmek lazım bir köşeye

pronovias..abartılacak hiç bişey yok..sadece isme para vermeyin kızlar yaaa..çok daha güzel gelinlikler var..aman aman beğendiğim hiç bi modeli yok zaten..gelinlik dediğin biraz kendini belli etmeli canım burdayım demeli bence:))) türküz biz..yabancı gelinlere niye özenelim ki!

bayiliyorum bu markanin gelinliklerine elie saab in modelleride cok guzel bence zarif ve abartidan uzak olmak isteyen gelinler icin mukemmel modeller

Pronoviasın bu modeller dışında kabarık güzel modelleri de var. Ben gelinlik bakmaya başladığımda pronoviastan randevu aldım ve gittim. herkes bu kadar pronoviasa takmış durumda ne fark var diye görmek istedim. İnternetten de bana uyabilecek kabarık ve işlemeli olan bikaç modeli vardı onları denedim.Biri mito diğeri lima, lima zaten heryerde dolaşıyor biçok kişinin gelinliği o model. mito ise çok güzel bir model 2010 olduğu için onu kimsede görmedim. ona 2.400 Euro dediler duvakla beraber 6.000 TL ye yakın tutuyordu.

Kaliteli ve sade olduğu için nişanlım pronoviastan almamı istedi oyüzden bir ara almaya karar vermiştim ama vazgeçtim.Gelinliklerin dikişleri çok iyi kumaşları da kaliteli ama türk modaevlerinde de aynı kaliteyi bulabilirsiniz yarı fiyatına.Ben şatafatlı sevdiğim için (swarovski taşlı falan) ve kendi tarzımı yaratan eklemeler yapmak istediğim için tercih etmedim.Pronoviasın çoğu modeli forma gibi oldu çoğu gelinin üstünde görüyorum.Bana göre her gelinin farklı bir tarzı olmalı.

o paraya çok daha güzel gelinlikler bulunabilir bende sormuştum 2500 eurodan başlıyor dediler o kadar para vermeye değmez bence

Back