Pronoviasın bu modeller dışında kabarık güzel modelleri de var. Ben gelinlik bakmaya başladığımda pronoviastan randevu aldım ve gittim. herkes bu kadar pronoviasa takmış durumda ne fark var diye görmek istedim. İnternetten de bana uyabilecek kabarık ve işlemeli olan bikaç modeli vardı onları denedim.Biri mito diğeri lima, lima zaten heryerde dolaşıyor biçok kişinin gelinliği o model. mito ise çok güzel bir model 2010 olduğu için onu kimsede görmedim. ona 2.400 Euro dediler duvakla beraber 6.000 TL ye yakın tutuyordu.
Kaliteli ve sade olduğu için nişanlım pronoviastan almamı istedi oyüzden bir ara almaya karar vermiştim ama vazgeçtim.Gelinliklerin dikişleri çok iyi kumaşları da kaliteli ama türk modaevlerinde de aynı kaliteyi bulabilirsiniz yarı fiyatına.Ben şatafatlı sevdiğim için (swarovski taşlı falan) ve kendi tarzımı yaratan eklemeler yapmak istediğim için tercih etmedim.Pronoviasın çoğu modeli forma gibi oldu çoğu gelinin üstünde görüyorum.Bana göre her gelinin farklı bir tarzı olmalı.