2010 ocak ayı doğum yapanlar birlikte kilo verelim mi?

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
mrb ben trabzonda yasayan, iki çocuklu bir öğretmenim doğum yapalı 40 gün oldu ve anca 8 kilo verdim ve hala 10 kilom duruyor...eski kiloma dönmek için sabırsızlanıyorum...hatta kendime ceza olarak kıyafet bile almadım...zayıflayamam diye....eski kilom 62 yeni kilom 72 ...su an diyet tarzı bebeklere zararsız bilgileri olanlar ve sezeryan dikislerine zarar vermeden egzersiz bilenler lütfen benimle paylassınlar.....haydi herkese kolay gelsin...bilmiyorumkismileolumunekankayizsmileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:,kaydirigubbakcemile5,hihoyyyt,:teytey:,

Son düzenleme:
merhaba
kızım aceleci çıktığından ocak yerine aralıkta doğum yaptım.
48 kiloyla hamile kalmıştım şu anda 55-56 arasındayım.
biran önce ben de eski kiloma dönmek istiyorum
aynen dediğin gibi yeni kıyafet almıyorum ki hemen zayıflayabileyim
ama diğer yandan da diyet yapamıyorum sütü kesilirse kalitesi düşerse diye korkuyorum
tv8'in sayfasından pilates videoları indirmiştim 1 ay önce ama o zaman dikişlerim ağrıdı yapamadım
bugün tekrar denedim dikişlerim hafif sızladı
yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum hiç değilse iki günde bir pilates yapsam faydası olur heralde

bende 13 ocakta doğum yaptım.75 ile doğuma girdim 67ile çıktım şimdi ise 69 kiloyum .platese başlamak için üç ayın dolması lazım birde köprü hareketleri yasak.ilk oğlumdaki göbek ve kilolarımı platesle vermiştim.3 ayım dolunca bende başlarım inşallah.şimdi ise yürüyüş yapıyorum,nefes egzersizleri yapıyorum ve bol bol yüz üstü yatıyorum göbiş için:) inşallah gider kilolar bu arada bebeğimde troit çıktı lütfen dua edin düzelsin

canım allah şifa versin küçük bebislerimizi melekler koruyor merak etme bir an önce düzelecektir...mesajıma cevap verdiğiniz için sağolunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…