2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
hafta sonu kaçamak yapıp güzel bir tatil yaptık
herkeşler iyidir insallah....
 
oferta üzülme canım.çok takılma bukadar yaaa rahat olun öyle böyle büyüyücek bunlar hem kendini hem anneni boşuna üzme,annen yazık bakamadıgını düşünmüş başka dr deyince yanlış anlamış..400 gram almış olsa bile az degil merak etmee.ayris önceden 150 cc içiyordu şimdi 120 ancak içiyor takma boşver..aglamayıda unuttttt..
afrikadakiler böcek yiyor yine büyüyor biz çok sakınıyoruz sakınan göze çöp batar amannn..biz sanki çokmu özel büyüdük boşverinnnnn..
allam ne rahat kadınım..
 
ahh oferta üzülme cnm yaa
işte bu yüzden bende işe başlamak istemiyorum
juli hoşgeldin bu ne tatil bolluğu ya daha yeni gelmiştiniz ohhh sefanız olsun darısı bize inşş
 
ecrin kan sayımı yaptırmadan başlamasaydn keşke demire belki hiç gerek yokturdur bi yaptır istersen parmaktan alıolar cnmm
 
birde ben acil mecburiyet olmadıktan sonra zorunlu haller dışında 2 yaşına kadar annenin bakmasından yanayım 0-2 yaş önemli bana göre..çalışmayı düşnüüyorum ama en azından 2 yaşından sonra..
 
birde ben acil mecburiyet olmadıktan sonra zorunlu haller dışında 2 yaşına kadar annenin bakmasından yanayım 0-2 yaş önemli bana göre..çalışmayı düşnüüyorum ama en azından 2 yaşından sonra..
 
cssa geçen ayris hadta oldugunda kan tahlili yapılmıştı eşimin kardeşi kanı biraz düşük demişti...
 
oferta çok evhamli davranıyoruz bizimkilerde alınıyo
ben artık anneme karışmıyorum 4 tane çocuk büyütmüş
ayrıca kiloya da kesinlikle takılmıyorum artık kaç gr alırsa alsın yeterki sağlıklı olsun
benim derdim de memeden vazgeçemeyip mamaları beğenmemesi bendeki sütün azalması yoksa artık takmıyorum inan
sende takma relaks ol
annen sonuçta oğlanı aç bırakacak değil yaa
hem çalışmaya ihtiyacın yoksa çalışma az daha bak çocuğuna
 
yok cnm aciliyeti yok eğer çalışırsam ev alıcaz yoksa yetiyo şuan çok şükür
bi sürüde kitap aldım sınavada çalışmıorum hiç yaa
 
kaşla göz arasında tatil yapmış
ne gezginci karısın sen juli yaaa sempatiksalakcinni :dilcikar:
 
kızlar çok saolun yorumlarınız içineşim şimdi aradı gerçektende diğer doktor yanlış tartmış 800 gr almış çocuk neyse zaten önemli olan kilosu değildi ben doktorum 2 saate bir yedir demesini anlamamıştım o yüzden kendi doktoruna gitmeyi istedim.adam ner güzel anlatmış ne yapıyorsanız aynısını yapmaya devam edin demiş .

keşke çalışmama gibi bir lüksüm olsa çok isterdim 32 yaşındayım iş ara verirsem 1-2 sene bir daha asla iş bulamam diye korkuyorum.tek maaşla geçinmek çok zor o yüzden çalışmak zorundayım.ama annemin tepkisinden çok üzüldüm ben ona hiç bir imada bulunmadım çok bunalmış anlaşılan oda.şimdi bu konuyu onunla konuşmalımıyım yani beni yanlış anladığını anlatmalımıyım yoksa hiç sesimi çıkarmayıp konunun kapanmasınımı bekleyeyim hangisi doğru olur.sonuçta pimprikli anne modeli olmayı hiç istemiyorum annemde bana öyle muamele ediyor.offf ya yanlış anlaşılmaktanda çok sıkıldım.
 
oferta içinizde kalmasın bence izah et durumu annene sana güveniyorum beniş yanlış anladın dersin...
 
oferta bence konuş anlat yanlış anlaşıldığını cnmm
ecrin kayınvalidem ve annem bakıcak karmaşa olcak ikiside ben bakarım dio çook seviolar en iisi oğluşu ben büyüteyim onlar sevsin evide biraz geç alalım :)
 
arkadaşlar bebeğimizi bırakmak çok zor gerçekten gün içinde kokusu burnuma geliyor ama en azından ben çalışmak durumunda hissediyorum kendimi. tek maaşla çok zor herşey onlar için. gönül ister ki çalışmayayım ama ne yaparsınız. ayy fena oldum gene. :gitme:
 

Offffffff benimde derdim bu (((((((((

yıllarca çalıştım kendi paramı harcadım koca parası yemek kendi paranı yemek gibi olmaz en azından bizde öyle şimdi gönlümce hesap vermeden harcıyorum ama çocuğumdan ayrı kalmakta vicdanımı sıkıntılandırıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…