2010 Ocak Anneleri Kilo Verme Yöntemleri

scedcedu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
2.797
5
herkes 40'ın çıkana kadar kilolarını verirsin göbek möbek kalmaz diyordu
40'ım çarşamba günü çıkacak ama benim kocaman bi göbeğim ve halen gitmemiş 9 kilom var...4 günde bi mucize gerçekleşip bu kilolar gitmeyeceğine göre ne yapcaz?
var mı kızlar bi yönteminiz?
ben çok takıntılıyım bu kilo konusunda
dün gece arkadaşlarla buluşacaktık hamile pantalonlarımdan başkasının içine giremiyorum çok moralim bozuldu gardrop eşya dolu içine girebildiğim hiç bişey yok.
bugün oturdum ağladım eşim de kızdı bana saçmalama dedi...

hadi kızlar bi formül bulalım hem sütümüz gitmesin hem de kilolardan kurtulalım

dogum sonrası yapılan egzersizler varmiş ama doktorum 6 hafta gecmeden yurus haric bisey yapma demişti.bende de biraz gobek kaldi korkum bu tahin-pekmezlerle daha da gobegin buyumesi.ben sadece egzersiz yapmayi dusunuyorum vakit bulabilirsen bence yuruyuste cok iyi olur.hafif hafif terlemeden pilateste simdi aklima geldi.
tabi once unlu yagli ve cok selekrli gidalardan uzak durmaya calişicaz

bence sen de cok acele etme.6ay alir diyorlar.emzirme de cok işe yariyormus.insallah sutumuz olurda bol bol emziririz....

Son düzenleme:
valla bande aynı durumdayım kocaman bir göbegim. var...

benim 3 . çocuk ama...
sezeryan göbegi kalıcı oluyo.......
ama ben artık çok tatlı şeyler yemiyorum tatlının süt yaptıgınada çok inanmıyorum bol su içiyorum süt için...
bide hareket yok evde bebek enerjımı alıyo..
çocuk 6 aylık olana kadr bişey yapmıcam sanırım çünkü evin işleri yetiyo bana ve uykusuzluk..

dogum yapalı 5 gun oldu
dogumda 8 kg gıtmıs
toplamda 9
kalan 9 kılomuda
zaten bol su ıcmeyı sevıyorum,suan dıkıslerımden dolayı hareket az ama
o dagececek.kılo vermek ıcın
makarna pılav abur cubur,beyaz ekmek,tatlı yemeyın...
cok canınız tatlı cekerse arada kendınıze odul verın
sutlu tatlı tuketebılırsınız
tuz ve sekerı azaltın.herseyden az az sıksık yıyın...elma sut yapıyor vee havuc ıhlamur...
ayrıca elma hem kılo verdırıyor ve kabuklu yendıgınde kabızlıgı onluyor.emzırmek gunde 500 kalorı yakmak demekmıs.
sımdılık benden bukadar.aklıma geldıkce yazarım

herkes farklı düşünür ama bence bırakın azcık kalsın kilolar,yani daha çok yeni doğumlarınız,bikaç ay içinde gidecekler zaten..
ben o kadar çok tatlı yedim ki anlatamam ama aylardır doğum öncesi kilomdayım..

bende inannaya katılıyorum bu ne acele kızlar..bebeğinizin tadını çıkarın şimdilik bunlara takılmayın..değmez mi bu güzelliklere 5 -10 kilolar..kilo dediğiniz nedir ki..verirsiniz daha 40 nız çıkmamış ..bir kaç ay hatta ilk bir yılı kendinize ve bebeğinize ayırın bi yılda kilolu olun yahuu bebeğiniz için:)) yani bunlar benim düşüncem tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir saygıylaa..

Ben 65 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma girdim şuanda 70 kilo geliyorum 5 kilo fazlam varama göbeğim var kotlarım kumaş pantolonlarım oluyor ama fermuarları kapanmıyor bugün eşimle çarşıya çıkıcaz korse alcam annem al dedi doktorada sordum ağrın sancın yoksa tak dedi inşallah korseyle kapanmayan fermuarlarım kapanır ama göbiş çok sarkık duruyo ben doğumdan önce plates yapıyordum düzenli topla lastikle 2 ayım bitsin gene başlıcam platese karnı epey sertleştiriyor ama biraz daha sabredicem yiyice dikişlerim pekişsin

ben 48 kiloyla hamile kaldım doğuma kaç kilo ile gittiğimi bilmiyorum en son 65'tim muhtemelen 66-67 ile doğuma gittim. şu anda 57'yim. hiç bi kıyafetim olmuyor çok moralim bozuk eşofmanla ya da hamile kıyafetlerimle geziyorum onlar da büyük geliyor. bir an önce zayıflayayım diye yeni kıyafet de almıyorum.
tatlı- hamurişi yemiyorum sadece sabah kahvaltısında tahipekmez yiyorum. ama yine de kilolar yapıştı kaldı sanki.
öğretmenim tavsiyen için teşekkürler tv8'in sayfasından pilates videolarını indirmeye başladım hergün sırayla onları yapacağım. bir de fırsat bulduğumda çıkıp yürüyeceğim. inşallah eski halime dönerim.

ben 48 kiloyla hamile kaldım doğuma kaç kilo ile gittiğimi bilmiyorum en son 65'tim muhtemelen 66-67 ile doğuma gittim. şu anda 57'yim. hiç bi kıyafetim olmuyor çok moralim bozuk eşofmanla ya da hamile kıyafetlerimle geziyorum onlar da büyük geliyor. bir an önce zayıflayayım diye yeni kıyafet de almıyorum.
tatlı- hamurişi yemiyorum sadece sabah kahvaltısında tahipekmez yiyorum. ama yine de kilolar yapıştı kaldı sanki.
öğretmenim tavsiyen için teşekkürler tv8'in sayfasından pilates videolarını indirmeye başladım hergün sırayla onları yapacağım. bir de fırsat bulduğumda çıkıp yürüyeceğim. inşallah eski halime dönerim.

aman canim ya doktora sor pilatesi mutlaka.benim doktrum hamileyken yapabilecegimi soylemişti.muhtemelen ilk 6 haftadan sonrada yap der.ama ben hala gitmedim doktora.gidince sorarim.

ben zaten çok kilo alarak hamile kaldım boyum 163 kilom 70 ti
gebelik şekeri ve diyet sayesinde 10 kilo aldım yani 80 dim
şimdilerde tartı 75 i gösteriyo 5 kilo gitmiş benim oğlan zaten 3 kilo doğdu :)
ama benim diyet bitti gelsin tahinli pekmezler
inşallah fazla kilo almam
vede fazla fazla olan kilolarımı veririm

hoya zayıflamaya yardımcı olacaksa biraz bana gönder
senin kadar sabırlı olamam ama
zayıflama uğruna katlanırım napalım

hoya allah sabır versin canım ya çekilir dert değil..

bu zayıflama konusunda çok dertliyim ben ya..herkese hava yapıyodum ben hemen vercem bu kiloları diye vermek ne kelime geri alıyorum..ne bulursam yersem olacağı bu..çok şükür sütüm fışkırıyo ama benim oğlan o fışkıranları bile havada yakalıcak nerdeyse..oburcan..

X