2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

feyzae öncelikle moralini sağlam tut,hele bebek doğsun iş için ondan sonra kafa yorarsın şimdiye gelince bende 37 haftaya kadar uzattım çok pişman oldum ama yapacakda bişey yok hatta o kalan 3 hafta varya onu bile tam kullanamayacağım sezeryan düşünüyorum 8 aralıkta iznim başlıyor herşey yolnda giderse 20-24 aralık arası doğum olucak yani hiç dinlenemeyeceğim şimdi işe gidip gelmek benim için işkence oturarak çalışmak o kadar rahatsız ediyorki,izinli kaldığım süredede sağolsun bizimkinin anne babası 1,5 ay kaldılar bizde evin her yeri rezil durumda artık ne kadar sürede temizlenir biter bilmiyorum onla uğraşıcam,yani yaşadıklarını çok iyi anlıyorum benzer versiyonunu da ben yaşadım,üstüne diyorum ya bizde malum şahıslar 1,5 ay kaldı sinirden stresten her gün eşimle kavga ettim yani kendi evimde rahat edemedim bir de onları yolcu ettikten sonra 3 gün hasta yattım.o hasta olduğum sürede 2 gün bebeğim hiç kıpırdamadı deliye döndüm,şimdi diyorumki herşeyin canı cehenneme,bebeğim sağlıklı bir şekilde doğsun varsın herşey eksik olsun,kim gelip kalırsa kalsın,isterse her yerim ağrısın ama bebeğim sağlıkla doğsun

rapunzel
O bebek yagi sampuan markasi burda cok yaygin bir marka oglumdada kullandim memnun kaldim.Güzel günlerde kullan.

FEYZAE
Canim nst koltuga yatiyorsun göbegine kemeri bagliyorlar bide makinede kagit kalp atislarini ciziyor 25 dakika bekliyorsun öyle kipirdamadan.Sonra o kagittaki cizgilere bakip doktor bebegin durumunu anliyor.Yanina kitap filan al ben 25 dakika uyuyorum :)))))

hakoperi 2 dk önce ne yazdım sonrasında ne haber geldi zaten moralim bozuk ya daha 33 haftalık felan allah yardım etsin

geçen haftalarda bebeğim hep 1 hafta geri çıkıyor ,kilosu normal mi sizce falan diyordu,içim karardı yaa,8 ay karnında taşıdı,birsürü zahmet çekti,kim böyle sonuçlanmasını ister ki,deniz kemalimiz cennete uçtu,Rabbim sweet'e yardım etsin çabuk atlatsın inş.,Rabbim sabır versin:Saruboceq:

kahvaltı edıyordum
bıryandan da topıgı okuyordum
swet arkadasıma cok uzuldum
bogazım da bısıyler dugumlendı sankı
gozlerım yasardı
arkadasım allah sabırlar versın,allah yardımcın olsun.
bebegımız cennette su anda...
ay dayanamıycam ben ya...
rabbım butun hamıs annelerı ve meleklerını korusun
daha fazla yazamıycam

Allahım bu nasıl olur yaa
sabah kötü rüyalar görmüştüm
tüylerim diken diken inanmak istemiyorum buna
Rabbim ne olur yardımcı ol sweet e
zaten şu sıralar hep ağlama pozisyonundayım
Aman Allahım senağlama senağlama

Allahım sen kimseye evlat acısı yaşatma rabbim

kaç saattir siteye giremiyodum sizdede varmı siteyle ilgili sıkıntı kızlar

feyzae böyle bi haber almayı hiç düşünmemiştim bende doğum yaptı heralde diye sevinerek okuyodum ama sonra çok kötü oldum çok korkmaya başladım elimden gelse hastaneye gidip yatıcam ama ne olursa olsun olucağın önüne geçilmiyo dimi allahım hepimimzin bebeyini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

şoktayım gerçekten. Sweetcim sana Allahımdan sabırlar diliyorum. Acını derinden hissediyorum . Başın sağolsun

kızlar neydı bugun ya...
gıremedım sıteye sorun vardı...sweetım
senı cok sevıyoruz bız
dualarımız senınle

Kaç saattir siteye girmekle uğraşıyorum. Sweetin haberinden sonra tıkandım resmen.Aklıma geldikçe karnıma sarılıp ağlıyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Deniz Kemalimiz şimdi cennette,Allah sweete ve eşine sabırlar versin,çok zor gerçekten...

Ben de steye daha yeni girebildim. Sbahtan beri Site bakimda diyordu,

Cok üzüldüm Sweetbabye ya 8. ayda önmeli bir nedeni olmali bir de bir sorun vardi da doktor simdiye kadar farkedememis mi? Doktorlarda dikkat etmiyorlarki hersey illa ki herseyi senin ona hatirlatman gerekiyor hep gecistiriyorlar.

Ins, hayirlisiyla Allah daha güzel daha tatli, saglikli hayirli evlatlar nasip eder sweete,

Arkadaşlar ben de tam bilmiyorum yanında da diilim ne yazıkki.Çok uzak şehirlerdeyiz şu anda.TElefonda eşiyle konuştum.Sabah bi kasılması olmuş,eşi düşmüş ve saniyeler içinde kaybetmişler bebeği.Sebebi bilinmeyen bir vakaaymış.Allahtan arkadaşıma bişi olmamış ben yine de buna şükrediyorum.Tel.de de çok konuşamıyor, ağlamaktan.Ben de onu yormak istemediğim için çok soru sormuyorum.Allah'ın takdiri diyecek bişi yok.İnsan içinden isyan etse de Rabbim en iyisini bilir diyorsunuz sonra.
Sizler kendinize çok iyi bakın işin sonuna bu kadar yakşlaşmışken sakın hiç bir şey için canınızı sıkmayın.İş güç hepsi boş şimdi en önemli şeyler bebekleriniz.Allah hepsini sizlere bağışlasın.Deniz Kemalimi de annesine cennette kavuştursun Rabbim inşallah.

sweet; o kadar çok üzüldüm ki kelimeler yetersiz kalıyor anlatmaya.
ne denir ki bu durumda, hangi söz seni teselli etmeye yeter.
Allahım sabırlar versin sana..

allah sabır versin arkadaşımıza duyduğumdan beri dua ediyorum hiç durmadan.allahım sen yardım et tüm annelere.

allah sabır versin başka diyecek kelime bulamıyorum çok üzüldüm ,çok kötü bi durum allah yardım etsin.herşeyin tıkandıgı bi durum

merhaba ben geldim ne oldu kızlar ya.son sayfada ouduklarım dogrumu sweet bebeginimi kaybetmiş

sweete Allah çok sabır versin
hepimiz birer yasin okusak deniz kemalimize ya da okutsak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…