2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gunaydın canım
calısan ıcın daha zor tabıkı de
ben hamıle kalmadan ısı bıraktım
sonra ıs aradım bulamadım.
bulsaydım 6 7 ay calısırdım en azından
ama kısmet bıyerde
allah calısanlara kolaylık versınnn

kızlar ben bıraz yatayım.gece uyuyamadım hıc
sonra gelırım yıne

hakkında hayırlısı olsun cnm,sen yine de dediğin gibi başka bir dra daha görün,aynı şeyleri söylese bile şüphelerin gider..benim bişe çıkacak gibi olmuyo ama yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor,çatının genişlemesinden kaynaklanıyordur belki..
maşaallah cnm kızına
ben geceleri wc ye kalkmalarım dışında rahat uyuyorum çok şükür,ama ne kadar uyusam da yetmiyor,sabahları kalkmak istemiyorum,ben 32 haftalıkken nst ye bağlanmıştım dr 2 hafta sonra bayramdan önce gel yine nst ye bağlan demişti ama gitmedim daha..

az kaldı cnm biraz daha sabır,hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları çekiyoruz,mecbur katlanacaz,inş. karşılığını alırız cnm:Saruboceq:

bana da hala nst falan yapılmadı ve dr hiç bahsetmedi
sadece bi sonraki kontrolde alttan muayene yapacağını söyledi

Herkese günaydın,

ben 34+2 deyim 31+4 den itibaren nsteye girdim.Geçen hafta doktordaydım,bundan sonra haftalık gideceğim ve her seferinde Nst ye bağlanacağım.Doktoruma NST nin ne anlama geldiğini sordum.O da Nst ile bebeğimi bir hafta daha sağlıklı olarak karnımda taşıyabileceğim anlaşılıyormuş.Her seferinde amniyo sıvısına ve göbek bağından gelen oksijene bakıyoruz ama NST daha uzun süreli örnekleme yaptığı için daha kesin sonuç veriyor dedi.Bu yüzden de haftada bir çağırıyoruz dedi.

günaydın kızlar,
çok şükür site açıldı ama bakalım biraz sonra gitmese bari
bu seferde face açılmıyo bende tarlam toplanacak kaldı yaaa

scedcedu dr un herşeyi normal gördüğü için istememiştir belki
bende 30. haftadan beridir girdim 3. oldu
bebeğin kalp atışlarının grafiği ve sancı grafiği çıkıyo kağıda dr ona göre değerlendiriyo canım

Maşallah Asya hanıma

yemek yerken durup duruken diş fırçalarken diş etleri kanayan varmı kızlar
herşey tamamda yemek yerken daha bi şey oluyo yaa Senağlama

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
ben dr konusunda Allah'a emanet gidiyorum zaten
kadının doğru düzgün ilgilendiği ettiği yok
ama bu saatten sonra başka dr-hastane bulamam
beni hala 3 haftada bi çağırıyor
haftaya gideceğim bakalım ne dicek gerçi bişey de demiyor ya
inşallah herşey yolundadır

Kızlar bu nts ye girerken hastaneye ayrıca bi para ödüyo musunuz?
Benim doktorum emekli ve sadece özel muayenesinde muayene ediyo
Özel bi hastanede sadece doğumları yaptırıyo
Ben nts ye girerken hastaneye para ödiycem mi?kafamçokkarıştı

bildiğim kadarıyla hamilelikte dişeti kanaması oluyormuş semiha
ben de hiç olmadı ama sen bi kontrole git istersen
diş eti iltihabı gibi bi durum da olabilir

senin durumun farklıymış sevcan bence ödeyeceksin
dr'un muayenehanesinde nst var mı?
benim konyada gittiğim dr'un vardı ama nst'ye girenlerden muayene ücreti haricinde de para alınıyordu

gunaydnnn arkadaslar

smh cim aksam okudum kitabi,kitap derki bir rutine oturtun beslenmeyi yani her zaman meme vermeyin...eee bazisida her agladikca meme verin diyor.bakalım....
canim kundak iyi der ama ben almadim.40 tl ye gordum ama acaba sadece tlbent ile kollarini engelleyecek kadar mi baglasam.gelsin bir kerata denerim artık olmazsa alirim.ilk aylar icin

kadus masallah bebegine sana da iyileşmişsin

ben de bu haftasonu giricem ilk kez nts ye insallah.cati muayeneside olacakmişim.haydi hayirlisi hepimiz icin

yemek yerken durup duruken diş fırçalarken diş etleri kanayan varmı kızlar
herşey tamamda yemek yerken daha bi şey oluyo yaa Senağlama
yemek yerken kanamıyor ama dişlerimi fırçalarken kanıyor
cnm benim gittiğim hastanede nst için ayrıca para ödemiyoruz,senin durumun farklı ama,devlet hastanesine gidersen sadece katkı payını ödersin nst için para almazlar,özel hastaneye gidersen de muayene üzreti+katkı payını ödersin eğer hastane nst için ayrıca para almıyorsa tabi..

kızlar kundağa 40 lira vermeye ne gerek var tülbentte aynı işi görür,önemli olan fonksiyonu öyle değil miyerimseniben

scedcedu bence hic takilma seni cagirmamasına.doktorlar bunu doggum tarihini tahmin edebilmek icin bu kadar sık istiyorlar.ee birde her seferinde para veriyoruz.yani hastane politikasi bile olabilir.bir de erken dogum riskinde yok demek ki.olsa cagirirdi

mehlikasu bana da pahali geldi yeni kundaklar::))

Son düzenleme:
sevcan canım benim gittiğim özel hastane 50 lira muayene ücreti
10 lirada nst için alıyolar
sendende muhtemelen alırlar

scedcedu benimde hastanede dr um izinliydi başka bi dr arkadaşına yönlendirdi kendi dr um 2 haftada gel demişti
yönlendirdiği kadını daha çok beğendim iyimi ettim bilmem ona geçtim oda bu sefer 3haftada gel dedi
bana çok geldi yani şekeri olan plesantası yaşlanmaya başlayan ben için 15 aralık yani 37. haftamda randevu
sağlıklı herşey yolunda olsunda be tatlım

öğretmenim çok teşekkür ederim kuzum
yarın kızılaya çıkmak istiyorum bi aksilik çıkmazsa yada haftasonu bakıcam inceliycem ona göre alıcam bakalım
kundakta doğsunlarda öyle bakalım dediğin gibi

diş etlerim dahada bi fenalaştı yaa
az kaldı diye diş dr unada gidesim yok yaa
sağlık olsun bakalım

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyice ağırlaştım işe gelip gitmek tam bir eziyet 20 dk mesafeyi 40 dk gelip gidıyorum.11 aralık son iş günümdü ama ben dayanamadığım için bu hafta izne ayrılcaktım ama sağolsun burdaki bi arkadaş çok güzel kazık attı bana ameliyat oluyor bugün bayramdan sonra hiç gelmedi işe ve 8 hafta rapor alıyormuş tam ben gideceğim dönemde olanlara bakarmısn ? yıl sonu kapanışlar felan ben haftaya gelmek zorundayım tam bir kabus ayrıca 2mizin işte olmaması raporlu olması çok kötü oldu yerine 1 kişi alcaklar belkide ben döndüğümde işimi bulamıycam çok kötü moralim bozuk ne olcak bilmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…