hakkında hayırlısı olsun cnm,sen yine de dediğin gibi başka bir dra daha görün,aynı şeyleri söylese bile şüphelerin gider..benim bişe çıkacak gibi olmuyo ama yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor,çatının genişlemesinden kaynaklanıyordur belki..Mehlikasu canım sağol ilgi, alakan için ... sana baya bir yazmıştım ama sitedeki sorunun azizliğine uğradım hepsi gitti(
başka bir doktora gidemedim henüz rutin kontrole gittim dün.... ben başlarda julliet in dr.u tülaya gideyim dedim aradım kadın tatile çıkmış, geçen haftada medipole gidecekltim oradaki doktorda benim randevu günü ameliyat olmuş yani kime elimi atsam kurutuyorum bi kendi doktoruma bişey yapamadım :)) sonunda bu adama kalıcam galiba!!! placenta için bişey demedi aşağıda ama anormallik görmedi zaten çok şükür 1 haftadır kanama ya da koyu renk akıntılarım olmadı ama bugün eminönüne gitmem gerekiyordu çok az yürüdüm ama yinede yolda bir ara kalakaldım inşallah yine bir soruna yol açmaz bu yürümelerim... sizlerde de oluyormu böyle bacaklarımın arasından sanki çıkacak bişey gibi tuhaf bişeyler oluyor resmen yürüyemiyorum
maşaallah cnm kızınakızlar biz de dr a gittik dün.kızım 2.500 gr 47 cm olmuş...maşallah....gelişimi gayet güzel dedi dr umuz.darısı dr a gideceklerin başına...ben de kilo almamışım 72 kiloyum gene..şimdilik herşey yolunda gözüküyor ..inş.hep böyle devam eder
ben geceleri wc ye kalkmalarım dışında rahat uyuyorum çok şükür,ama ne kadar uyusam da yetmiyor,sabahları kalkmak istemiyorum,ben 32 haftalıkken nst ye bağlanmıştım dr 2 hafta sonra bayramdan önce gel yine nst ye bağlan demişti ama gitmedim daha..GÜNAYDIN canım sizlere de...ben de yaklaşık 20 gündür böyle düzensiz uyuyorum sabahın köründe kalkıp gündüz vakti uyuyorum...uyku düzenim bozuldu.bi de çok terliyorum...dr bana nst den filan bahsetmedi hiç...ben de akıl edip sormadım..size söyledi mi nst ye bağlanacaksınız diye...?
selam kızlar günaydın....
biz geldik geceleri uyumam artık çok zorlaştı dön dön dön uykuya dalamıyorum yorgun olsamda.....
sabahın 7sinde kalkıp işe gelmek benibitiriyor....
allahım şu günler geçsin ve artık evimde oğluşumla uyumak istiyorum....
eşimde sabah acıdı halime allah seni kurtarsın diye due edip üzülme sakın diye.....
ah biz anneler bu emeklerimizin karşılığını alırız inşallah evlatlarımızdan (manevi olarak)....
bana da hala nst falan yapılmadı ve dr hiç bahsetmedi
sadece bi sonraki kontrolde alttan muayene yapacağını söyledi
kızlar biz de dr a gittik dün.kızım 2.500 gr 47 cm olmuş...maşallah....gelişimi gayet güzel dedi dr umuz.darısı dr a gideceklerin başına...ben de kilo almamışım 72 kiloyum gene..şimdilik herşey yolunda gözüküyor ..inş.hep böyle devam eder
allah bagıslasın.masallah kızına
tşk ederim...
hakkında hayırlısı olsun cnm,sen yine de dediğin gibi başka bir dra daha görün,aynı şeyleri söylese bile şüphelerin gider..benim bişe çıkacak gibi olmuyo ama yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor,çatının genişlemesinden kaynaklanıyordur belki..
bazen benimde ağrıyor,yürüme işini abarttığım zaman oluyor o zaman bırakıyorum yürümeyi...
maşaallah cnm kızına
tşk ederim...
ben geceleri wc ye kalkmalarım dışında rahat uyuyorum çok şükür,ama ne kadar uyusam da yetmiyor,sabahları kalkmak istemiyorum,ben 32 haftalıkken nst ye bağlanmıştım dr 2 hafta sonra bayramdan önce gel yine nst ye bağlan demişti ama gitmedim daha..
az kaldı cnm biraz daha sabır,hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları çekiyoruz,mecbur katlanacaz,inş. karşılığını alırız cnm:Saruboceq:
tşk sevcancım...Maşallah Asya hanıma
olmaz mı ben....delikafaduldenyemek yerken durup duruken diş fırçalarken diş etleri kanayan varmı kızlar
herşey tamamda yemek yerken daha bi şey oluyo yaa Senağlama
gunaydnnn arkadaslar
smh cim aksam okudum kitabi,kitap derki bir rutine oturtun beslenmeyi yani her zaman meme vermeyin...eee bazisida her agladikca meme verin diyor.bakalım....
canim kundak iyi der ama ben almadim.40 tl ye gordum ama acaba sadece tlbent ile kollarini engelleyecek kadar mi baglasam.gelsin bir kerata denerim artık olmazsa alirim.ilk aylar icin
kadus masallah bebegine sana da iyileşmişsin
sağol canım...
ben de bu haftasonu giricem ilk kez nts ye insallah.cati muayeneside olacakmişim.haydi hayirlisi hepimiz icin
inş.canım...
yemek yerken kanamıyor ama dişlerimi fırçalarken kanıyoryemek yerken durup duruken diş fırçalarken diş etleri kanayan varmı kızlar
herşey tamamda yemek yerken daha bi şey oluyo yaa Senağlama
cnm benim gittiğim hastanede nst için ayrıca para ödemiyoruz,senin durumun farklı ama,devlet hastanesine gidersen sadece katkı payını ödersin nst için para almazlar,özel hastaneye gidersen de muayene üzreti+katkı payını ödersin eğer hastane nst için ayrıca para almıyorsa tabi..Kızlar bu nts ye girerken hastaneye ayrıca bi para ödüyo musunuz?
Benim doktorum emekli ve sadece özel muayenesinde muayene ediyo
Özel bi hastanede sadece doğumları yaptırıyo
Ben nts ye girerken hastaneye para ödiycem mi?kafamçokkarıştı
gunaydnnn arkadaslar
smh cim aksam okudum kitabi,kitap derki bir rutine oturtun beslenmeyi yani her zaman meme vermeyin...eee bazisida her agladikca meme verin diyor.bakalım....
canim kundak iyi der ama ben almadim.40 tl ye gordum ama acaba sadece tlbent ile kollarini engelleyecek kadar mi baglasam.gelsin bir kerata denerim artık olmazsa alirim.ilk aylar icin
kadus masallah bebegine sana da iyileşmişsin
ben de bu haftasonu giricem ilk kez nts ye insallah.cati muayeneside olacakmişim.haydi hayirlisi hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?