denizeliklim maşaallah kızına canım
denizeiklim maşallah canım kızına
canım sıkılıyor kızlar sebepsiz yere mirmirmirmir
denizeliklim maşallah yavruna çok iyi kilosu nazar değmesin
Maşallah kızına
hayır canım aynı doktor ama placenta sorunumda varya benim ikisi bir arada olunca riske girilmez dedi doktor.... placenta sol altta yapışık duvara dedi birde bu kordon böyle dedi normal yapamayız dedi.... ben yinede fırsat bulduğumda gideceğim başka bir doktora gerçi bu adam baştan beri normal taraftarıyım diyordu durumlar değişti anlayacağın
ben internetten aldım inşallah yarın akşama elimde olurkızlar bu kitabı şiddetle tavsiye etmişler
aranızda alan veya elinde olan varmı :uhm:
Tracy Hogg "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"
kızlar temizliklerinizi falan yapın dogumdan önce..
38 haftada...annenın enerjısı yükseliyomuş..
sürekli temizlik yapmak istiyomuş bünyesi..
bu enerjıyı doguma harcamak daha iyimiş yoksa dogumda bünye zayıf düşüyomuş..
posiedon nasıl geçti sunumunMehaba kizlar ben de simdi geldim ama hemen cikmam gerek, sunum yapmaya gidicem ins. heyecandan bebek gelmez ya da olmadik sorunlar cikarmaz.
Benim de sol elimin üstü cok kasiniyor sürekli krem sürüyorum, havalar sogudu onun da etkisi olabilir bence kasintilarda.
Sikintilar artmay abasliyor yavas yavas hepimize gecmis olsun, Allah caresiz dert vermesin
dip köşe temizlik yapılırkızlar günydın
bugun işe gitmedim kendimi çok tuhf hissediyorum bi boşluk bu sanki
hayatta 11 e kdar uyumam bu sabahta 7 de uyanmama rağmen kalkmadım yataktan 11 e kadar döndüm durdum evin bütün camlarını açtım havalansın diye şimdi hem bişiler atıştırıyorum hemde şimdi napıcm diye düşünüyorum sanırım süpürüp silicem evi ondan sonrasını bilmiyorum heralde gelip geçmişi okurum uzun süredir tam takip edemiyorum
siz tecrübeli ev hnımları söyleyin bakalım bu acemiye npılır evde:))
şu ortalığı bi süpürüp sileyim geliyorum:))
maşalah meltem abla bizde yok öyle komşulareda8
Ya ben 2 güne böldüm temizligimi dün kolum kalkmiyordu artik iyice azaltacagim son günlere dogru. Son günlerde yemek yapip dondurucuya atmakla gecirmeyi düsünüyorum evdekiler ac kalmasin ben yokken.Ben gelincede beni kim doyuracak elime hazir bisiler gelsin.
Kizlar
Komsumda 2 hafta iznini benim dogum haftama almis dün aksam geldi söyledi cok sevindim.Cünki burasi o kadar sogukki oglani okula götürürken yeni dogmus bebegi en az 3-4 hafta disari cikartmak istemiyorum.Sagolsun 2 komsumda islerini ayarladiklar 2 hafta yanimdalar.2 haftada esim izin aliyor.Icim rahatladi ya.
ben ben bengünaydın kızlar a.s.
off bisürü işim var
evi bi günde temizleyip 5 dk da batıran insan varmıdır benden baska acep
benim eşim de öylesekerim ev kutu gibi olunca süpürmek sorun olmuyor :roflol:
benim cok sacım dökülüyo herifcazımda saolsun kedi gibi kıl döküyo
evde dört yol üstünde camı acmamla toz yağıyor eve
hatta gecen gün kus tüğü girmiş evee akannehir
işte benbizim evde cadde kenarında onun için çok toz oluyor,bir de bugün süpüreyim yarın bir bakıyorum yerlerde küçük küçük kıllar,eşimden dökülüyor sanırım,ben de öyle görünce çok rahatsız oluyorum ve ister istemez tekrar süpürüyorum,önceden haftada 2 defa temizliyordum evi ama şimdi kirli olunca daha çok dikkatimi çekiyor kendimi frenlemesem hergün süpürecem nerdeyse..
maşallah denizeliklimkızlar merhaba bende az önce doktordan geldim
kızım 2,700 gr olmuş
47cm de boyu var
ama doktor 44 cm dedi sanırım yanlışlık yaptı
çünkü fl 68 miş 7ile çarparsan 44 yapar dedi
47 demesi lazımdı sanırım şaşırdı
bizim doktorun matematiği zayıf herhaldelülülülülülülülülülülülü
sezeryan tarihi seçin dedi
1 ocak istiyorum dedim
ozamana kadar bekliyeceğini sanmam dedi
ama çok istiyorsanız bekliyelim dedi
bu günden sonra heran gelebilirmiş
sancın olduğu zaman ara dedi
bende belki yılbaşı gecesi ararım dedim
güldü ve sakın yılbaşı olmasın dedilmaz:
kimbilir belki yılbaşı bebeği olur bizim kız:dance::dance::dance:
elektrikli süpürgekızlar internetten hiç bişeyler istediniz mi
slm kızlar pek giremiyorum artık nete evin isleri icin kosturuyorum surekli yarın da igdascılar gelecek eve gazı acmaya onun ıcın eve gidecegim esim de olmayınca tum is basa kaldı bos evde otur igdascıları bekle isin yoksa neyse artık kitap falan okur zaman geciririm sonra da biraz alısveris yaparım sanırım
ama artık yorulmaya basladım bır de sureklı tuvalete tasınmaktan yoruluyorum ya sıze de oyle oluyor mu usenıyorum artık tuvalete gıtmeye hele gece uykunun en tatlı yerınde ıskence gibi bel ve sırt agrılarım da arttı kocacaıgım da yokki yanımda masaj yapsın olsa kıyamaz yapardı her gece ama insanın nazı kocasından baskasına gecmiyor maalesef
meltemcim sen zorla kendinde hastalık cıkarttın desene :) belki bizde de vardır da biz cok kurcalamıyoruz herhalde yoksa benim de cok belim sırtım agrıyor ama ilac kullanmak da istemedigimden az kaldı sabret diyorum kendime
arada yazarım yine kızlar opuyorum hepinizi ve tum melekleri oglus tekmeler atıyor icerden bu aralar costu iyice cıkaracak bi tarafını diye korkuyorum karnımdan bi geriniyor icerde sormayın
geçmiş olsun...aman biz yeni atlattık gribi..Allah şifa versin sana da....slm kızlar uyuyamadım ya.aksam mısafırım vardı gene dokurdum...
çok şukur ıyı geçtı.
ama suanda acayıp bogazım agrıyor
tek korkum grıp olmaktı,oldum sonunda
neyıme benım elde pıde acıp yapmak
akıl ıste,ılla kendımı yoracam
ne yapacam sımdı bak hasta oldum
sırt bel agrısından uyuyamadım
sabahta erken kalmam lazım
bıraz utum var zprakı
oy oy oy
kendıme degıl oglusuma uzuluyorum
ıyı bakamadım yavruma
yorma kendini yat aşağıslm kızlar uyuyamadım ya.aksam mısafırım vardı gene dokurdum...
çok şukur ıyı geçtı.
ama suanda acayıp bogazım agrıyor
tek korkum grıp olmaktı,oldum sonunda
neyıme benım elde pıde acıp yapmak
akıl ıste,ılla kendımı yoracam
ne yapacam sımdı bak hasta oldum
sırt bel agrısından uyuyamadım
sabahta erken kalmam lazım
bıraz utum var zprakı
oy oy oy
kendıme degıl oglusuma uzuluyorum
ıyı bakamadım yavruma
maşallah bebişe ve sanakızlar biz de dr a gittik dün.kızım 2.500 gr 47 cm olmuş...maşallah....gelişimi gayet güzel dedi dr umuz.darısı dr a gideceklerin başına...ben de kilo almamışım 72 kiloyum gene..şimdilik herşey yolunda gözüküyor ..inş.hep böyle devam eder
kızlar biz de dr a gittik dün.kızım 2.500 gr 47 cm olmuş...maşallah....gelişimi gayet güzel dedi dr umuz.darısı dr a gideceklerin başına...ben de kilo almamışım 72 kiloyum gene..şimdilik herşey yolunda gözüküyor ..inş.hep böyle devam eder
günaydın
beni de uyku tutmadı
bence çok değil 36.hafta için..ben diğer gebeliğklerimde 20 ye yakın almıştım.bunda dikkat ediyorum çünkü gebelik şekeri çıktı...sağlığın yerindeyse hiç dert etme...yeter ki bebekler sağlıklı olsun..allah bagıslasın.masallah kızına
sanada masallah annesı.hıc kılo almamıssın.ben 78 kolyum.toplamda 15 kg aldım.ama 36.haftama gırdım.cok almısım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?