2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
slm kızlar nasılsınız bakalım bu site beni çileden çıkardı iyice bi sayfa açılacak 40 saat bekletiyo bir an evvel düzelsin artık yaaaaaaaa

3 gündür adet olacakmışım gibi ağrım oluyo sık sık ama az sürüyo korkutmuyo değil ama bu dönemlerde normal diye okumuştum nstyede en son 1 hafta önce girdim önemli bişey olsa o zaman çıkardı diye teselli ediyorum kendimi 5 gün sonra kontrolüm var az daha sıkayım dişimi diyorum sizlerdede oluyodur muhakkak böyle ağrılar dimi......

smh cim kitaba bakiyorumda simdi okuması cok kolay sade bir dille yazılmıs 527 sayfa

hemen ogrendigim su oldu bebegi yedirdikten sonra hemen yatirmamak biraz aktif kılmak gerekir diyor.hangi donemde ne kadar beslmek gerek falan tablo seklinde vermiş

eger elinde bebek bakimi ile bir kitabin yoksa al canim.guzel anlatmiş.biliyorum ayse onerinde kitabi avr sen de.onuda aldim.bu kitap tabi ona gore cok daha detayli anlatmiş.
3 aya kadar kundagin faydali oldugunu,bebegin ne zaman ne kadar uyudugunu not alinmasını,gaz cikartmasını saglamayı gibi bir suru sey demiş bunlar gozume 2-3 dk da carpanlar

dedigim gibi gorerek al eger evinde bu tip bebek bakım kitaplari varsa.eger yoksa al derim canim.
ben basliyorum en kısa zamanda bu kitaba:))

ya kızlar ben nefret ederim kitap okumatan hiç sevmem ama çok faydalı bilgiler var....:olmaz:

canım sıkılıyor kızlar sebepsiz yere mirmirmirmir

denizeliklim maşallah yavruna çok iyi kilosu nazar değmesin :nazar:

yazamıyorummmmmmmmm .mymeka:
eda8 benim hiç temizlik falan yapasım yok şekerim
aksine bende enerjinizi boşa harcamayın doğumdan sonra lazım olacak diye okudum

denizeliklim maşallah bebeğine
illa yılbaşında olsun diyosun yani heee
bana bi aksilik çıkmazsa 39. haftaya kadar bekleyeceğim dediği için 28aralığın olduğu hafta 39. oluyo ben 29 istiyorum bakalım yılbaşında evimde eşimle olmak istiyorum

öğretmenim sadece ayşe önerin kitabı var başka almadım
dur bi D&R da var görünüyo bulabilirsem hafta sonu bir bakayım
bu arada sen kundak tarzı bişey aldınmı canım

suprise çok şiddetli olursa git tatlım
oluyo benimde ama arada yani nadir

merhaba kızlar
durumu çok parlak değil
sabah kahvaltıdan sonra yürüme yetimi kaybettim sayılırım
uzun süre uzandım dinlendim sonra oğlumun beslenmesini hazırladım
ama sünnet olmuş gibi geziyodum
sonra banyoya girdim her banyoda aşağı bölge temizliği yapıyorum nolur neolmaz diye
dr a gidicem diye tekrar bi konrol yapıyım dedim
ilk defa aynayı aldım elime
gördüğüm manzara karşısında şok oldum
vulva varisi olmuş heryanım ondan yürüyemiyomuşum
bian ne yapacağımı şaşırdım
diğer doğumlarımda böyle bişi olmamıştı

neyse zorbela dr a gittim
nst ye bağlandım sancım olduğu için
ama bi problem yok dedi dr
iç dikişlerim çok ağrıyo dedim
dr da başı tam dikişlerin altında ondan dedi dikkatli olmalısın dedi

peki içdikişler açılabilirmidiye sordum
evet böyle şeyler olabiliyo dedi

psikolojim bugüm allakbullak oldu
şimdi hiç yerimden kalkamıyorum
sanırım artık dışarı çıkmıycam

bebek 2.270 gr çok büyük bişi bekleme dedi
bende alışkınım zayıf bebeğe dedim
sağlıklı olsunda önemli değil en fazla 3.000gr olur dedi

ooffffff

dimple cım çok çok geçmiş olsun
çoğu gitti azı kaldı kızlar sıkın dişinizi

dımple abla özel hastanede yapacam ama ılk dogum
tecrubesızlık ıste
bızde oglusumla yatmaya gıdıyoz
baba işte
herkese huzurlu geceler

canım özel hstanede yatacaksan bence önce hastanenin sağladıklarını öğren çünkü özel hstneler bir çok şeyi sağlıyor ve çantanı kullanmayacağın şeylerle doldurman gerekmiyor bence doğum yapacağın hastanenin doğum katını odalarını bebek odasını hstanenin sağladıklarını öğrenmelisin şekercim

kızlar günaydın sizde gece yatarken terleme oluyo mu ben ne yapsamda terliyorum ya of sıkıldım artık kızlar bide bebek bakımı için ne aldınız

beeeen sucuk gibi terliyorum valla:))

ben evde olmadığım için farklı önerilerde bulunamıcam ama ben son zamanlarda 2 kez evde yanlız kaldım ikisinde de yufkalarını kendim açarak börek yaptım yani kendime bu şekil iş çıkardım,eğer yorulmucana inanıyorsan sen de yap cnmkaydirigubbakcemile3

ay valla tembellik yptım bugun dur bklım hergün böyle olursam fena yarın işemi gitsem ne:))

kızlar merhaba bende az önce doktordan geldim
kızım 2,700 gr olmuş
47cm de boyu var
ama doktor 44 cm dedi sanırım yanlışlık yaptı
çünkü fl 68 miş 7ile çarparsan 44 yapar dedi
47 demesi lazımdı sanırım şaşırdı
bizim doktorun matematiği zayıf herhaldelülülülülülülülülülülülü
sezeryan tarihi seçin dedi
1 ocak istiyorum dedim
ozamana kadar bekliyeceğini sanmam dedi
ama çok istiyorsanız bekliyelim dedi
bu günden sonra heran gelebilirmiş
sancın olduğu zaman ara dedi
bende belki yılbaşı gecesi ararım dedim
güldü ve sakın yılbaşı olmasın dedi:olmaz:
kimbilir belki yılbaşı bebeği olur bizim kız:dance::dance::dance:

ohhh maşallah maşallh
pazartesi bende görücem inşllah oğluşumu valla sabırsızlıkla bekliyorum:))

slm kızlar nasılsınız bakalım bu site beni çileden çıkardı iyice bi sayfa açılacak 40 saat bekletiyo bir an evvel düzelsin artık yaaaaaaaa

3 gündür adet olacakmışım gibi ağrım oluyo sık sık ama az sürüyo korkutmuyo değil ama bu dönemlerde normal diye okumuştum nstyede en son 1 hafta önce girdim önemli bişey olsa o zaman çıkardı diye teselli ediyorum kendimi 5 gün sonra kontrolüm var az daha sıkayım dişimi diyorum sizlerdede oluyodur muhakkak böyle ağrılar dimi......

ay evet nedir bu sitenin sorunu ya offff

kızlar merhaba bende az önce doktordan geldim
kızım 2,700 gr olmuş
47cm de boyu var
ama doktor 44 cm dedi sanırım yanlışlık yaptı
çünkü fl 68 miş 7ile çarparsan 44 yapar dedi
47 demesi lazımdı sanırım şaşırdı
bizim doktorun matematiği zayıf herhaldelülülülülülülülülülülülü
sezeryan tarihi seçin dedi
1 ocak istiyorum dedim
ozamana kadar bekliyeceğini sanmam dedi
ama çok istiyorsanız bekliyelim dedi
bu günden sonra heran gelebilirmiş
sancın olduğu zaman ara dedi
bende belki yılbaşı gecesi ararım dedim
güldü ve sakın yılbaşı olmasın dedi:olmaz:
kimbilir belki yılbaşı bebeği olur bizim kız:dance::dance::dance:

Maşallah kızına :nazar:

Selam arkadaşlar topic te pek kimsecikler yok hayırdır bayram tatilini uzatanlarmı var acaba....

Juliett gözün aydın canım Maşallah kilosuna da bu saatten sonra doğurursanda korkma artık bugün bir arkadaşın doğum haberini aldım bende 1 ay kadar erken geldi bebek 2,900 civarında kilosu küveze falan gerek duyulmamış ne güzel...

bende bugün nst ye girdim birde kan testi yaptı yine nst için gayet güzel sonuçlar dedi ama kan değerim düşmüş takviye şurup verdi doğumda 1 ünite kadar kan kaybı olacak bu da halsizliğe sebep olur biz şimdiden doldurmaya bakalım depoları dedi...
ayrıca boynundaki kordondan solayı sezeryandan başka alternatifimiz yok dedi :(

rapunzelcim sen başka doktoramı sordun da o mu dedi sezeryan olacak diye. benim doktor niye normal diyo o zaman

rapunzelcim sen başka doktoramı sordun da o mu dedi sezeryan olacak diye. benim doktor niye normal diyo o zaman

hayır canım aynı doktor ama placenta sorunumda varya benim ikisi bir arada olunca riske girilmez dedi doktor.... placenta sol altta yapışık duvara dedi birde bu kordon böyle dedi normal yapamayız dedi.... ben yinede fırsat bulduğumda gideceğim başka bir doktora gerçi bu adam baştan beri normal taraftarıyım diyordu durumlar değişti anlayacağın

Mehlikasu canım sağol ilgi, alakan için ... sana baya bir yazmıştım ama sitedeki sorunun azizliğine uğradım hepsi gitti :((

başka bir doktora gidemedim henüz rutin kontrole gittim dün.... ben başlarda julliet in dr.u tülaya gideyim dedim aradım kadın tatile çıkmış, geçen haftada medipole gidecekltim oradaki doktorda benim randevu günü ameliyat olmuş yani kime elimi atsam kurutuyorum bi kendi doktoruma bişey yapamadım :)) sonunda bu adama kalıcam galiba!!! placenta için bişey demedi aşağıda ama anormallik görmedi zaten çok şükür 1 haftadır kanama ya da koyu renk akıntılarım olmadı ama bugün eminönüne gitmem gerekiyordu çok az yürüdüm ama yinede yolda bir ara kalakaldım inşallah yine bir soruna yol açmaz bu yürümelerim... sizlerde de oluyormu böyle bacaklarımın arasından sanki çıkacak bişey gibi tuhaf bişeyler oluyor resmen yürüyemiyorum

ayyy alıntılarımın hepsi gitti püfffff.
iyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim.

en aklımda kalanı yazayım.
dimple geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

benim fikrimce buğlem daha iyi.ecrini herkes koyuyor bu ara moda oldu ecrin,ceylin ilerde ayşe fatma gb olcak okul çağında bi sınıfta kaç tane olur am abuğlem farklı .buğlemin anlamı ney canım

Back