2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
eda8
Ya ben 2 güne böldüm temizligimi dün kolum kalkmiyordu artik iyice azaltacagim son günlere dogru. Son günlerde yemek yapip dondurucuya atmakla gecirmeyi düsünüyorum evdekiler ac kalmasin ben yokken.Ben gelincede beni kim doyuracak elime hazir bisiler gelsin.

Kizlar
Komsumda 2 hafta iznini benim dogum haftama almis dün aksam geldi söyledi cok sevindim.Cünki burasi o kadar sogukki oglani okula götürürken yeni dogmus bebegi en az 3-4 hafta disari cikartmak istemiyorum.Sagolsun 2 komsumda islerini ayarladiklar 2 hafta yanimdalar.2 haftada esim izin aliyor.Icim rahatladi ya.

Mehaba kizlar ben de simdi geldim ama hemen cikmam gerek, sunum yapmaya gidicem ins. heyecandan bebek gelmez ya da olmadik sorunlar cikarmaz.

Benim de sol elimin üstü cok kasiniyor sürekli krem sürüyorum, havalar sogudu onun da etkisi olabilir bence kasintilarda.

Sikintilar artmay abasliyor yavas yavas hepimize gecmis olsun, Allah caresiz dert vermesin

kızlar günydın
bugun işe gitmedim kendimi çok tuhf hissediyorum bi boşluk bu sanki
hayatta 11 e kdar uyumam bu sabahta 7 de uyanmama rağmen kalkmadım yataktan 11 e kadar döndüm durdum evin bütün camlarını açtım havalansın diye şimdi hem bişiler atıştırıyorum hemde şimdi napıcm diye düşünüyorum sanırım süpürüp silicem evi ondan sonrasını bilmiyorum heralde gelip geçmişi okurum uzun süredir tam takip edemiyorum
siz tecrübeli ev hnımları söyleyin bakalım bu acemiye npılır evde:))
şu ortalığı bi süpürüp sileyim geliyorum:))

smh cim ben okumadim henuz.ama bugun senin icin daha cok bakarim.epey detaylı anlattigindan diyemiyorum ki sana uyku duzeni nasıl saglanir hemen okuyup soyleyeyim.
kitapyurdundan aldim.

meltem ne kadar guzel komsularin ne kadar incelik yapmiş
poseidon sana da bol şans hic merak etme cok guzel gececektir sunumun.ben de tez savunmamı bebekle yapmiştim ugurlu gelmiş:)))farkinda degildim o ayri

ben evde olmadığım için farklı önerilerde bulunamıcam ama ben son zamanlarda 2 kez evde yanlız kaldım ikisinde de yufkalarını kendim açarak börek yaptım yani kendime bu şekil iş çıkardım,eğer yorulmucana inanıyorsan sen de yap cnmkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s.
off bisürü işim var
evi bi günde temizleyip 5 dk da batıran insan varmıdır benden baska acep

jjuliettcim var ---gerci bir gun ugrasmıyorum ama 5 dakikda tanınmaz hale getiriyoruz eşimle:))
cocuk olunca napıcaz bakalım:))

jjuliettcim var ---gerci bir gun ugrasmıyorum ama 5 dakikda tanınmaz hale getiriyoruz eşimle:))
cocuk olunca napıcaz bakalım:))

sorma canım yaaa
oturup kalkıp iş yapıyorum ağırlastım artıkın hepsini birden yapamıyom
ama iş batırmaya gelince 5 dk
tek basımayım nasıl beceriyorum bilmiyorum
heryer toz ve kıl tüğ
şimdi her gün süpürüyom bebek olunca günde 2 yapmam gerekecek galiba

meltem ne güzel komşuluk ölmemiş daha..

bende 1 günde temizliyorum 2 günde batırıyorum evi..zemuszemus

eksiklerim var ..
hastane valizim için dışarı çıkmaya korkuyorum..
çıksammı acep..
gripten korkuyorumm. napcam şimdi ben.

sizi okuyunca ben çok mu pasaklıyım acaba diyorum
ben haftada bir süpürüyorum o bile çok zor geliyor artık
julii nasıl hergün süpürüyorsun maşallah sana

juliet neden o kadar tuy var, halilarin tuyu mu??benim bir ara sacim cok dokuluyordu hergun supurge acmam gerekiyordu.
ben simdi kullanişli bir supurge alim diyorum sulu.dısari toz vermesin diye.benimki de sulu suan memnunum ama o kadar agir ki hergun acılmaz.sizin oneriniz var mi??

eda maske taksan??

kızlar ben geldım.
valla artık cnm hıc temızlık yapmak istemıyor.nedenkı acaba?
nerde o eskı tıtız ben?yerı yalasan toz cıkmazdı
ama bu aralar bacaklarım belım sırtım agrıdıgından ustun koru yapıyorum herseyı...
evım pıs degıl ama eskısı gıbı de degıl
sagolsun kocam yardım edıyor temızlıge
kendılerı cok tıtızdır
bense dagınıgım
agırlastık artık onunla ılgısı varmıdır bu tembellıgın

sizi okuyunca ben çok mu pasaklıyım acaba diyorum
ben haftada bir süpürüyorum o bile çok zor geliyor artık
julii nasıl hergün süpürüyorsun maşallah sana
sekerim ev kutu gibi olunca süpürmek sorun olmuyor :roflol:

benim cok sacım dökülüyo herifcazımda saolsun kedi gibi kıl döküyo
evde dört yol üstünde camı acmamla toz yağıyor eve
hatta gecen gün kus tüğü girmiş evee akannehir

hımm julicim senin hepsi bir arada desene...benim de ev kucuk hemen bitiyor ama su halde yapmiyorum ya.ben bioxin kullandim sacima cok iyi gelmişti.inan sırf yerdeki saclarim yuzunden.

bizim evde cadde kenarında onun için çok toz oluyor,bir de bugün süpüreyim yarın bir bakıyorum yerlerde küçük küçük kıllar,eşimden dökülüyor sanırım,ben de öyle görünce çok rahatsız oluyorum ve ister istemez tekrar süpürüyorum,önceden haftada 2 defa temizliyordum evi ama şimdi kirli olunca daha çok dikkatimi çekiyor kendimi frenlemesem hergün süpürecem nerdeyse..

Disari ciktim eldivenlerimi kaybettim geldim ( Otur oturdugun yerde dimi rahat batti bu havada.

Jjulliet
Benim oglanin odasinin fotosunu koyayim bi ara neden her gün temizlik yapmayi biraktigimi anla :))
Benim ev bahceye düz havalandirmak icin cami acinca toz oluyor hele yataklarin alti felaket.Eskiden bende hergün süpürürdüm ama yatak altina egilip süpürmek cok zor oluyor artik. Simdi kis gene iyi nisan ayinda ne yapacagim hele bebekte kücük.Burdaki agaclarin polenleri ucusuyor bir ay kadar.Allahtan alerjim yok.Hastaneler alerji olandan dolup tasiyor.Bende ev süpürmekten kafayi yiyorum.Pamuk pamuk evin icinde ucuyorlar.

Ev temizliği yapmanızı pek tavsiye etmem.Bi arkadaşım bir gün evde çok yorulmuş,sebebi yorgunluğu mu bilmyrm ama o gece suyu gelmişti.37.haftasındaydı.Son aylarda yata yata büyütün derle özellikle.

Bu arada benim oğlum 33+2 de 2400 gr dı.Kilolu olmasını değil sağlıklı olmasını diliyorum öncelikle tabiki.Bu durum normal doğumu zora sokar mı sizce?Doğana kadar çok mu kilo alır?

kızlar merhaba bende az önce doktordan geldim
kızım 2,700 gr olmuş
47cm de boyu var
ama doktor 44 cm dedi sanırım yanlışlık yaptı
çünkü fl 68 miş 7ile çarparsan 44 yapar dedi
47 demesi lazımdı sanırım şaşırdı
bizim doktorun matematiği zayıf herhaldelülülülülülülülülülülülü
sezeryan tarihi seçin dedi
1 ocak istiyorum dedim
ozamana kadar bekliyeceğini sanmam dedi
ama çok istiyorsanız bekliyelim dedi
bu günden sonra heran gelebilirmiş
sancın olduğu zaman ara dedi
bende belki yılbaşı gecesi ararım dedim
güldü ve sakın yılbaşı olmasın dedilmaz:
kimbilir belki yılbaşı bebeği olur bizim kız:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…