2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sırt, bel, bacak ağrılarını saymazsak ben de iyiyim canım, eeee ne yapalım son haftalar deyip dayanmaya çalışıyoruz

Merhaba kizlar
dimple2 cok gecmis olsun ilk kez duydum bende bu varisi acil sifalar diliyorum.
Benimde kasiklarda cok agrim vardi doktora gittim mantar olmusum (( Akintilar ve agrilar normal degilmis demekki nasil daha önce anlasilmamis.Tablet vereyim dedi bende icilen türden tablet sandim ilaci almaya gittimki alttan koymam gerekiyor.Aksam cok agrim oldu.Böyle alttan tablet ilk kez kullandim kullanan var mi?Ayrica kremide var.Simdi agrilarim azaldi 9 gün daha kullanmam gerekiyor (
Dün ne var ne yok yikadim sinir geldi gerci bulasici degil benim vücuttaki enfeksiyonun artmasi sonucu vücudum yapiyormus ( Ben hamile pantolonu giyiyordum artik elbise giymem gerekiyormus kotu giyme dedi doktor.Birde gece yatarken pijama degil gecelik giyiyorum bu soguklardada hic hosuma gitmedi

öğretmenim sana da günaydın
kitap nasıl? faydalı mı içerik olarak? yoksa sıkıcı teorik bilgilerle mi dolu?

scedcedu canım ağrılar hepimizde var artık desene

öğretmenim okudunmu nasıl doğumdan önce okuyun demişler
nerden aldın olmadı cumartesi bende alayım

kızlar ben artık oturmakta zorluk çekiyorum sürekli yatmak istiyorum oturunca karnım çok acıyo eminim sizdede vardır bu sorunlar siz ne yapıyosunuz bu gibi durumlarda

smh,scedcedu kitap bekledigimden cok daha fazla teorik bilgi iceriyor yani ben daha cozume odaklı olacagini dusunuyordum
benim elimde baska kitap oldugundan onu da okumadim acikcasi ama oyle cabuk okunacak bir kitap değil.cocuk varken okumak zor olur diye once okuyun demişlerdir:)))
evde olsam bakardim daha detayli

scedcedu benim yatarkende ağrılarım oluyoda işte sürekli oturduğum için ağrıda olmuyo canım acı ve yanma oluyo bide kalçalarımda çık kırmaplar oluşuyo sık sık

meltem cok gecmiş olsun.gecelige alişmayinca zor oluyor bilhassa kışın tabi
taytin agini kesip bacaklarina gecirirsin olmadi

scedcedu
Hava almasi gerekiyormus gece en azindan bisey giymeden yat diyor doktor.Yün kalin corap aldim elbise altina cok soguk burasi artik ama evin icinde daha rahatim elbise ile.Oglumda son aylar yaza gelmisti hep elbise giyiyordum ama kisin zor.Ama kot pantolonu hic kullanma diyor.Hamile degilkende hep kot giyerdim artik giymem.

Hakoperi
Bende sirt üstü uyumak durumundayim ama cok agrim oluyor sirt üstü yatarken gece zaman zaman kalkip odada tur atiyorum.Banada ayakta durmak iyi geliyor.Herkes te degisik degisik.

Ögretmenim
Doktor tableti koyup kremi sürdükten sonra iccamasirida giyme diyor gece.Ayaklarima corap giydim yattim dün gece birde esimin beli agirdigi zamandan bir bel korsesi vardi onu belime sardim göbegim cok üsüdü cünki .

günaydın kıslar bende tam 36 haftalık hamileyim oglum olacak..

hastane çantasına iki gecelik pijama takımı koydum...

uzun gecelik almadım lazım olurmuki. hiç sevmiyorum bi kere içinde almak istemiyorum..napcam simdi...

hakoperi bnde gün boyu oturduğum için canım çok kasılıyorum oturpda ayağa kalktım zamn topuklarıma varana kadr uyuşma gb oluyor sık sık yürüyorum karnım çok sertleşiyor hele kızım bazen öyle tepikliyor ki sanki otrma yetr der gb bende bu yüzden raporu bozdurup bu hafta ayrılmak istyorum ama bayram sonrası iş çok birkti başkasına gösterena kadr işleri 1 hafta geçer haftaya yine gelcem yetiştremycem galiba .

akşamları yatrken çabuk uyuyum diye dua ediyorum yatrkende bacaklarımın sızısından uyuyamıyorum süt içiyorum yatmadan yarım saat önce magnezyum akşam yemeğinden sonra ama şu son 1 haftadır çok kötüyüm

son haftalar dahada zorlancaksın ben ki çok iyi geldim ama 32den sonra helde 35.haftamda çok ağırlaştım hiç iş yapamıyorum rengim bile gidyor hemen .

sende çok otrma kalk yürü ben öyle biraz rahatlıyorum

meltemciğim geçmiş olsun canım yaaa

öğretmenim yani almayalımmı kitabı :uhm:

kızlar temizliklerinizi falan yapın dogumdan önce..

38 haftada...annenın enerjısı yükseliyomuş..

sürekli temizlik yapmak istiyomuş bünyesi..

bu enerjıyı doguma harcamak daha iyimiş yoksa dogumda bünye zayıf düşüyomuş..

rapunzel cnm nst nin iyi olmasına sevindim,kanı ilaçlarını kullanarak telafi edersin cnm,sezeryan konusunda karamsarlığa kapılma,daha doğumuna bayağı var bakarsın o zamana kadar kordonu boynundan atar oğluşun,aynı dra mı gittin yoksa başka dramı gittin,plasenta konusunda ne dedi dr?

esmeralda maşaallah cnm ayaza yalamayı öğrenmiş çok yakında emmeyi de öğrenecek annesii,

özge 06 maşaallah cnm oğluşuna ve sana fazla kilo almamışsıninş. doğuma kadar döner cnm oğluşun.

dimple2 geçmiş olsun cnm,az kaldı biraz daha sabır,düzelecek herşey inş.bebeğinin kilosu da gayet normal bence, daha ne olsun,34 hafta için gayet iyi,geriye 6 hafta kalıyo sen sezeryan olacağın 5 hafta,5 haftada 200 er gram alsa ki alır son haftalarda çok alıyorlar çünkü,3 kiloyu geçer cnm..gerçi kilosu önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar..

ankara0606 ben çok terliyorum cnm,bu gece de bir ara sırıl sıklam olmuştum,ben daha bebek bakım ürünü almadım,

kızlar bizim yakınımızdaki bir markette jhanson baby 800ml şampuan 7 küsür yani 8 lira civarı fiyatı nasıl,bir de jhanson baby ürünleri iyimidir,alayımmı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
eda8
Allah bi avazda kurtarsin seninde az kalmis. Bence eski bir gecelik yada pijama ne varsa koy dogumdan sonra kullanmak icin ne olacaksa ona olsun . Biraz kendine gelince düzgün olanini giyersin onuda atarsin ama sabahlik kullaniyorsan uzun gecelik giymene gerek yok.Hatta rahatsiz bile eder.

Kizlar
Size iyi sohbetler ben biraz alisverise cikiyorum görüsmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…