2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Geçmiş olsun canım... Bol bol dinlen artık,inş bir sorun yaşamazsın...

vulva varisi nasıl oluyor yaa
bi zararı olur mu doğumda
peki doğumdan sonra geçer mi

selam arkadaslar
masallah guzel habereler okudum sizden bugun
esmeralda ne gzuel artık kucagina aliyorsun masallah masallah.ogrenecek minigin cok yakındır
juliet canim benimde ayni senin gibi kilolu olma durumu olursa sezaryen.ama ebn de dusunmek istemiyorum.hayirlisi olsun bebek ve bizim icin.ama tabi gonlum normalden yana:))
ozge bence bebekte sende cok ideal kilolardasiniz.10 kilo ne ki ben rejimle o kilodaydim.

dimple ne diyim senin işinde hic kolay degil....Allah yardimcin olsun.ama cok az kaldi biraz daha sık dişini...varis tedavisi olabiliyormus olmadi dogumdan sonra aldirirsin....

canım benim doktorum ilk aylarda oyle demisti belki herkeste sorun olusturmuyordur da ytoksoplazma ile ilgili bir durum sanırım senin bagısıklıgın varsa sorun olmuyo sanırım ama sen yine de doktoruna sor bir istersen
masssallah melisaya canım valla tombik bir prenses olacak sanırım ay ne guzel 4 kilo civarı bakımı da daha rahat olur opuyorum seni de melisacıgı da
ay ne sirin bir goruntu yaaa massallah canım oglusuna bak evinde yatarak emzirecegin gunlere de cok az kaldı biraz daha sabır sonra bir emecek seni cok cok sutlerin tasacak ins.

cok gecmis olsun canım aman dikkat et kendine hic is falan yatma hep yat uzan dinlen bosver isi yemegi dısardan biseyler soylesin esin kendini yorma sen bebegini buyut icinde

kızlar güzel haberlerinize çok sevindim jüli maşallah bebişine canım.bugün sitede problem vardı sanırım düzelmiş şimdi.ama hiç kimseler yok şimdide.

dimple2 sabret canim ins. evde istrihat edersen sikayetlerin düzelir, benim bebis de karnimi bir saga bir sola oynatiyor, böyle yapmasini seyretmek cok hosuma gidiyor sositososito

Geceleri uyku sorunum var uyuyamiyorum ama uyumayinca da cok yorgun hissediyorum kendimi

Önemli olan bunlarin hepsinin gecici oldugunu bilmek, ins. daha dogum sonrasina kadar cekecegimiz tüm acilar gecicek ve biz belki de bu günleri hatirlamicaz bile :CüvCüv:

Arkadaslarin kücük bebeklerini gördükce özeniyorum, Youtubedaki bütün bebek videolarini ezberledim diyebilirim

yok daha gitmedim, 14 ünde gidicem ins.

Ha bir de sol gögsümden cok az sivi gelmeye basladi ama sag gögsümde bir sey yok. nette aradim biraz normalmis.

Bu hamilelikte de hersey normal elh. :)

güzel haberler alırsın inşallah
bende de var o sıvıdan
ikisinde de
kolostrum denilen sıvı
bebek için çok faydalı diyorlar
ne güzel işte her şey mübah

Benim yine sol gögsümden 20 li haftalarimda da sivi gelmeye baslamisti, sonralari kesildi

Bugün tekrar farkettim yine sol gögsümden geliyor yalniz. Sanirim hormonlar bir gidip bir geliyor :)

jasmın cnm tesekkur ederım
dımple2 cok gecmıs olsun
poseıdon cnm beklenen dogum tarıhın ne zaman
hoyacarnosa cnm dogum cantamı az cok hazırladım

dogum yapan arkadasımdan baya bısıler ogrendım.
ama fazla koymusun dedı.
goguslerde catlak olmasın emzırırken dıye hangı kremı aldınız
ne tavsıye edersınız?

illa sıvı gelecek diye bi şart yok ozaten içindedir
ben daha bişey hazırlamadım:dilcikar:

teşekkür ederim
kızlar hepinize

vulva varisi aşağı bölgede oluşan bi varis
gebelik sayısı arttıkça olma ihtimalide artıyomuş

çok nadir rastlanan bi varis türü
oda geldi beni buldu

inanın ağrısını tarif etmem mümkün değil
o bölgeden bacaklarıma kadar ağrı yapıyo

poseıdon sagol cnm
ben zaten pımpırıklıyım oyle bısey olsa hemen dra basvururum

poseıdon cnm beklenen dogum tarıhın ne zaman

SAT`a göre 19 ocak ama Ultrasona göre 14 ocak.

bana dogum yapmis bir arkadasm bir krem verdi ama unuttum hangisindendi, hastanede doktorlar ebeler kim varsa artik bir sorun olursa önerecekleri bir krem olur heralde

kızlar memişlerle oynamayın o ilk süt bebişin hakkı :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…