- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Günaydın kızlar.O kadar çaba gösterdim grip olamyım diye.İşe dahi gitmiyorum ama oğlumdan bişşeyler kaptım sanırım.Ateşim ,halsizliğim yok ama burnum acayip tıkalı sabahı sabah ettim.İnşallah daha kötüye gitmez.Öğleden sonra bir kulak burun boğazcıya gideceğim.
Grip olanlar var mı neler yaptınız gebelikte rahat atlatmak için?
kızlar merhaba bebek bakımı için ne aldınız beni bilgilendirirmisiniz
benim burnum hala açılmadı tııkalı,akmıyor da,ne yapmam lazım acaba
canım geçmiş olsun valla ben antibiyotiksiz atlatamadım gribi...alfasilin verdi dr.1gr lık...şimdi iyiyim ama sürekli terliyorum .burnum da açıldı sayılır ama hala koku alma duyum tam olarak yerine gelmiş değil....ben dahiliyeye gittim o verdi antibiyotiği .sonra kadın doğumcumu aradım içebilirsin dedi ateşlendiğimi duyunca....mecburen içtim.bayramda bir ebe arkadaşım geldi ona da sordum tabiki içebilirsin dedi biz onların iğnelerini bile yapıyoruz gebelere dedi....o yüzden içim rahat...ha bi de dr burun tıkanıklığı için rynset şurup yazdı onu da kullanıyorum günde 1 kaşık..belki de o iyi geldi burnumu açtı...neyse kızlar inşallah sizlerde ben de biran önce iyileşiriz.ebe arkadaşım bana doğumdan önce iyileşmeye bak yoksa genel anesteziyle sezeryan olamazsın epiduralle olmak zorunda kalırsın dedi onun da iğne vurulma aşaması biraz üzebilir dedi....artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar:...Günaydın kızlar.O kadar çaba gösterdim grip olamyım diye.İşe dahi gitmiyorum ama oğlumdan bişşeyler kaptım sanırım.Ateşim ,halsizliğim yok ama burnum acayip tıkalı sabahı sabah ettim.İnşallah daha kötüye gitmez.Öğleden sonra bir kulak burun boğazcıya gideceğim.
Grip olanlar var mı neler yaptınız gebelikte rahat atlatmak için?
inş hayırlı haberlerle dönersin dimple cığım....kızlar yarın bende dr a gitmeye çalışıcam
oğlumu okula bırakıyım ordan ağdaya ordanda eşimin yanına gidip dr gitcem
sancılarım var biraz sürüyo geçiyo düzensiz ama beni çok hırpalıyo sancı sonrasında başım dönüyo
bide eski sezeryan iç dikişlerim beni çok zorluyo bu benim üçüncü sezeryanım olacak
bunlar hakkında bilgi almalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?