2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim burnum hala açılmadı tııkalı,akmıyor da,ne yapmam lazım acaba

Günaydın kızlar.O kadar çaba gösterdim grip olamyım diye.İşe dahi gitmiyorum ama oğlumdan bişşeyler kaptım sanırım.Ateşim ,halsizliğim yok ama burnum acayip tıkalı sabahı sabah ettim.İnşallah daha kötüye gitmez.Öğleden sonra bir kulak burun boğazcıya gideceğim.

Grip olanlar var mı neler yaptınız gebelikte rahat atlatmak için?

cnm benim burnum da 1 haftadır tıkalı,akmıyor ki açılsın,ben tuzlu su ile gargara yapıyorum,tuzlu suya pamuk bandırıp burnumun deliğine koyuyorum açılmadı ama en azından bakterilerin çoğalmasını engellemiştir diye düşünüyorum,grib için :bol c vitamini,sıcak suya limon bal karıştır,zencefil çayı veya zencefili balın içine karıştırıp yiyebilirsin,tavuk suyuna çorba da iyiymiş,nane limon çayı ,ıhlamur,vsvs boğazın ağrıyorsa sirke ile de gargara yapabilirsin,ben bunların hepsini yaptım şurn halsizlik ve boğaz ağrım kalmadı ama burnum hala tıkalı,burun tıkanıklığı çok kötü nefes alamıyorum,yemek yerken yoruluyorum ağzımla hem yemek yiyip hem nefes almaktan

Günaydın herkeslere...Biz geldik, özledik hepinizi,
Rüzgarın meleği de gelmiş...Allahım analı babalı büyütsün inşallah...Darısı başımıza hayırlısıyla...çok az kaldı yaaa...

kuşburnunda da c vitamini bol bulunuyormuş,çayını yapıp bal ile tatlandırabilirsin,

kızzlarr nasılsınız biz geldik kızımla :ecrin_bebek: öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

neler yaptınız bakalım.

rüzgar doğum yapmış allah analı babalı büyütsün çabucak kucağına alır bebeğini inşallah..

ankara0606 arkadasım
ben nıvea baby aldım
bebek bakım urunu
sırt cantası da hedıye
chıcco alacaktım arasında 5 tl var
ama chıcconun sampuanı cok kucuk
nıveanınkı daha buyuk
nıveada 2 tane ıslak havlu mendıl var
tavsıye ederım

ankara06 arkadaşım ben mustela'nın ürünlerini aldım.
özellikle şampuanı için aldım konak olmasını engelliyormuş
sebamed de çok iyi diye duydum burdaki pek çok kişi de sebamed ürünlerini aldı

benim burnum hala açılmadı tııkalı,akmıyor da,ne yapmam lazım acaba

canım geçmiş olsun valla ben antibiyotiksiz atlatamadım gribi...alfasilin verdi dr.1gr lık...şimdi iyiyim ama sürekli terliyorum .burnum da açıldı sayılır ama hala koku alma duyum tam olarak yerine gelmiş değil....ben dahiliyeye gittim o verdi antibiyotiği .sonra kadın doğumcumu aradım içebilirsin dedi ateşlendiğimi duyunca....mecburen içtim.bayramda bir ebe arkadaşım geldi ona da sordum tabiki içebilirsin dedi biz onların iğnelerini bile yapıyoruz gebelere dedi....o yüzden içim rahat...ha bi de dr burun tıkanıklığı için rynset şurup yazdı onu da kullanıyorum günde 1 kaşık..belki de o iyi geldi burnumu açtı...neyse kızlar inşallah sizlerde ben de biran önce iyileşiriz.ebe arkadaşım bana doğumdan önce iyileşmeye bak yoksa genel anesteziyle sezeryan olamazsın epiduralle olmak zorunda kalırsın dedi onun da iğne vurulma aşaması biraz üzebilir dedi....artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar:...
inş hayırlı haberlerle dönersin dimple cığım....

slm kızlar biz geldik oğluşumla şöyle bir bakalım neler yapıyorlar bu annişler dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…