2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

evet ya çok tatlılar
bende en çok bu hareketlerini özliycemopuyorumnanaktan
benimkinin ayakları karnımın sağ tarafında
bi çıkarıyo çocuk gibi seviniyorum artık
Allahım isteyen herkese tattırsın inşallah

bende henüz öyle bişey olmuyor ama belkide daha ilerleyen haftalarda olabilir
geçenlerde burda arkadaşlar konuşuyolardı,bazılarında oluyordu normaldir herelde

bizimkinin ayakları da sol tarafta
annecim diyorum getirip avuç içime tekme atıyor
ayy ne güzel bi duygu yaa
Allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah

göbegimin aşagısına dogru adet sancısı gibi giriyo bilmiyorum o mu oluyo yalancı sancı

kızlar bu tekmeleri doğumdan sonra çok özleyeceksiniz

hatta ben o kadar alışmıştımki geceleri yatağa yatınca karnımda kıpırtılar var sanıyodum
bikaç ay böyle sürüyo

lady saol canım cevabın için. o göbegimin altındakı sızı bendede var hatta bazen o kadar geriliyorkı sankı yırtılacakmış gibi çok acıyor sanırım bebek büyüdükçe karında yer açmaya çalışıyo onun acısı dıye düşünüyorum ben..

iyiyz canım bizde sagolun.çok agırlaştım artık.abimlerdeyim.annemler hacdan gelcek kalıcam burda 10 gun kadar...

selam kızlar
ne zamandır giremedim
evde net yok
yarın doktora gidicez belli olcak bakalım melisa hanım ne halde
insallah herkes iyidir,arkadastan giriyorum
hepinizi öptük kızımlan a.s.

kızlar doğuma az kaldı ama ben hala normal mi sezeryan mı karar veremedim. gaza gelip bazen normal yapacam diyorum ama gün yaklaştıkça korkuyorum

oncelikle hepinizin bayrami kutlu olsun guzel annisler arife gecesi esim geldi bayram icin bayramin 1. gunu memlekete gectik dun aksam da donduk ve esim dun gece dondu moskovaya sadece 3 gun ama olsun buna da sukur guzel gecti bayram akrabalar kuzenelr hep beraberdik 1 gece de eski okul arkadalsarimila bulusmaya ciktik gece 11.30da bara gittik benim oglus costu barda yuksek volumlu muzigi duydukca bu aralar acaip hareketli bir dakika durmuyor ozellikle geceleri uyutmuyor beni esim bile sok oldu bu cocuk ne kadar hareketli atom karinca gibi diyor acaip keyiflendirdi babasiyla bizi oglus bayramda hareket ettikce yarin itibariyle ben yine kosturmaya baslayacagim ev isleri icin evde temizlik yaptiraracagim dogalgaz acilacak sonra yavasyavas mobilyalar gelecek evi yerlestir ivir zivir eksikelri al sifirdan ev duzunce 7.5 aylikken biraz zor oluyro tabi ama insallah yilbasindan once gececegiz artik sonra yavas yavas eksikleri tamamlarim

Eeeee herkes bayramı kutladı kaÇtımı kİ yaaa
kİmsecİkler kalmamıŞ valla
bİŞİ sorcam ya mezarlıĞa gİtmemİzde bİr sakınca varmıdır sİzce aranızda bİlgİsİ olan varmı
bence hicbir sakincasi yok esracim ben hamile kaldigimdan beri oglusumu hep goturuyorum dedesinin yanina hep konusuyorum babacigimla torunun geldi diye ayak ucunde duruyorum bizi gorsun diye ne zarari olabilir ki sevdikelrimizi ziyaret etmenin dua etmenin hem hayatta hep kotulukler canlilardan gelir hayata veda edenlerden degil
kesinlikle aras canim baburu hic begenmedim bri de icinde turkce karakter olmazsa bence daha iyi
cig etleri ciplak elle ellemedin dimi canim hamileler yasak biliyosun cig et ellemek
meltemcim ets turun sitesine gir bak canim onlarin erken rezarvasyon indirimelri oluyor biz 4 senedir ets turla gidiyoruz tatile ve cok memnunuz tavsiye ettikleri otelelr mekanlar hep cok guzel cikti kemer tarafini oneririm sana kemer tekirova tarafini denizi superdir cocukalr icin iyi olur
ne bicim insanlar var ya inanamiyorum bu karakterde bir kadin zaten gelmesin bence daha cok sinrielrini bozacagina ben hic aliskin olmadigim icin boyle birseye tuhaf geliyor bayramda kayinvalidemlerdeydik full biz xde evde 15-20 kis var tum halalar amcalar kuzenler orda toplandi sevglili kayinvalidevcegim resmen bana ozel hizmet etti taze nar sulari sikip getiriyor sadece bana ama var 20 kisi bana ozel ihlamurlar ozel meyveler boyle yardimci olmalari lazim sonucta onlarin da torunu olacak ama insanin icinden gelemsi lazim zorla olmaz bence o yuzden canim sen de kendin mis gibi bakarsin bebsine boyle bir kadin gelemsin zaten yanina

selam kızlar
ne zamandır giremedim
evde net yok
yarın doktora gidicez belli olcak bakalım melisa hanım ne halde
insallah herkes iyidir,arkadastan giriyorum
hepinizi öptük kızımlan a.s.

hadi bakalim guzel haberelrle gelrisiniz insallah julim biz de seni ve melisayi opuyoruz cok

ya kızlar evet bende de bazen sanki leğen kemiğimin orada ince bir szıı gibi bişi giriyo hatta aaaaaaa diye bağırıyorum kendimce. ben d ebebk geriniyo diye düşünüyorum. yani büyüdükçe canımızı yakıyolar hareketleriyle belki ondandır. umarım sancı falan değildir çünkü ben daha 31. haftamdayım dah. çoook erken. am sancı olduğunu sanmıyorum. annem diyodu daha dur son aylarda hareket edince canını ykıcak diyodu. o galiba.

ya yazdıma ama kimsecikelr kalmamış. ben d eçarşamba gidicem doktor.izne çıkıyorum ben de 32. haftamız itibariyle.hala kararsızlık içindeyim az da olsa. ama en iyisi bebişimle dinlenemye çekilmek gibi geliyo. hastalanamaktan korkuyorum çünkü. okulda kesin hasta olurmuum gibi geliyo. ya bi yandan da çalışmak istiyorum. üffffff

son aylarda düzensiz sancıların bi önemi yok
ama agrılar düzenli bi şekilde gelmeye başlarsa adet sancısı tarzında
vakit kaybetmeden dr a gitmelisiniz

sweetçim bence fazla uzatma 37.ye haftaya kadar
Artık bu halimizle çalışmak zor oluyo, fazla yorma kendini
Bebeğini dinç karşıla
Bende 32.haftada çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…