merhaba sevcan opuyorumnanaktan Yerim ben oğluşunun o minik ayaklarını... Benim oğluşumun ayakları aşağıda olduğu için dışarıdan çok net belli olmuyor hareketleri ama kafasını okşadığımda öyle bir geriniyorki galiba hamilelikten sonra en çok bunu özleyeceğimmmopuyorumnanaktan
Ya kızlar bir de merak ediyorum. Hani şu yalancı sancı dedikleri şeyden olan var mı? Benim nadiren sağdan soldan ya da tam göbeğimin altından ince bi sızı giriyo çok kısa sürüyo bikaç kez oluyo geçiyo.
sizde de oluyo mu?
bizimkinin ayakları da sol tarafta
annecim diyorum getirip avuç içime tekme atıyor
ayy ne güzel bi duygu yaa
Allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah
Ya kızlar bir de merak ediyorum. Hani şu yalancı sancı dedikleri şeyden olan var mı? Benim nadiren sağdan soldan ya da tam göbeğimin altından ince bi sızı giriyo çok kısa sürüyo bikaç kez oluyo geçiyo.
sizde de oluyo mu?
sizde de oluyo mu?
bence hicbir sakincasi yok esracim ben hamile kaldigimdan beri oglusumu hep goturuyorum dedesinin yanina hep konusuyorum babacigimla torunun geldi diye ayak ucunde duruyorum bizi gorsun diye ne zarari olabilir ki sevdikelrimizi ziyaret etmenin dua etmenin hem hayatta hep kotulukler canlilardan gelir hayata veda edenlerden degilEeeee herkes bayramı kutladı kaÇtımı kİ yaaa
kİmsecİkler kalmamıŞ valla
bİŞİ sorcam ya mezarlıĞa gİtmemİzde bİr sakınca varmıdır sİzce aranızda bİlgİsİ olan varmı
kesinlikle aras canim baburu hic begenmedim bri de icinde turkce karakter olmazsa bence daha iyikızlar gün yaklaştıkça benim bana benzeyen kocamla kafamız iyice karıştı iki müşkülpesent karmakarşık olduk, konu isim tabiiki...aras, barın, babür ve dağhan...gittikçe seçenekler artıyor...bi el atıverin, hepinizin görüşlerini istiyorum, başına hüseyin getirerek bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa...?
cig etleri ciplak elle ellemedin dimi canim hamileler yasak biliyosun cig et ellemekselam kızlar ben geldım.bugun cok yoruldum.bırsuru et dogradım buzluga attım.tam 2,5 saat ayakta kaldım.belım cok agrıdı.esımde bana kızdı cnm nıye oturarak yapmadın dedı.daha sonrada bayram gezmesıne gıttık.yorgunluktan oluyorum.dahada bebısın utulerı var.dogum cantamı hazırlamadım henuz.geç kaldım dımı ya...
meltemcim ets turun sitesine gir bak canim onlarin erken rezarvasyon indirimelri oluyor biz 4 senedir ets turla gidiyoruz tatile ve cok memnunuz tavsiye ettikleri otelelr mekanlar hep cok guzel cikti kemer tarafini oneririm sana kemer tekirova tarafini denizi superdir cocukalr icin iyi olurKizlar
Ya ben size baska bisi soracagim.Turizm le ilgisi olan varmi? Bu yaz bebekte sagsalim kucagimiza gelirse bir hafta bir tatil yapalim istiyorum.Zaten cok az gelebildik Türkiye ye hic birindede deniz kenarina gitmek kismet olmadiAma bebek yaza tam oyuncu olur oglanda okulu tatile giriyor denize girsinler istiyorum.Deminden beri nette bakiyorum hic bir firma yaz icin fiyat vermiyor.En azindan fiyatini bilsem ona göre kendimi ayarlayacagim belki erken yer ayirtsak ucuz olur diye düsünüyorum ama nette hic bisi bulamadim.Bana tavsiyeniz nedir?
ne bicim insanlar var ya inanamiyorum bu karakterde bir kadin zaten gelmesin bence daha cok sinrielrini bozacagina ben hic aliskin olmadigim icin boyle birseye tuhaf geliyor bayramda kayinvalidemlerdeydik full biz xde evde 15-20 kis var tum halalar amcalar kuzenler orda toplandi sevglili kayinvalidevcegim resmen bana ozel hizmet etti taze nar sulari sikip getiriyor sadece bana ama var 20 kisi bana ozel ihlamurlar ozel meyveler boyle yardimci olmalari lazim sonucta onlarin da torunu olacak ama insanin icinden gelemsi lazim zorla olmaz bence o yuzden canim sen de kendin mis gibi bakarsin bebsine boyle bir kadin gelemsin zaten yaninahoya carnosa arkasasım
uzulmemek elde degıl kı.kayınvaldem kızında.onu baglayan herhangı bır hastalık cocuk vs yok.bayramda uzak oldugu ıcın aradım.anne ben cok tecrubesızım gel dedım.
sen yaparsın becerıklı kadınsın dedı,anne ben dogum sancısından ne anlarım dedım
basına gelınce anlarsın dedı
kayınvaldem oglunun cocugu degıl gelının cocugu dıye goruyor bebegımızı...
ust katımda eltımle oturacak.hayatta anlasamazlar.yıne bana gelecek.bende kalmak ısteyecek...
bana boyle dıyen bır kadını nasıl sevmeye devam edeyım...
selam kızlar
ne zamandır giremedim
evde net yok
yarın doktora gidicez belli olcak bakalım melisa hanım ne halde
insallah herkes iyidir,arkadastan giriyorum
hepinizi öptük kızımlan a.s.
ya yazdıma ama kimsecikelr kalmamış. ben d eçarşamba gidicem doktor.izne çıkıyorum ben de 32. haftamız itibariyle.hala kararsızlık içindeyim az da olsa. ama en iyisi bebişimle dinlenemye çekilmek gibi geliyo. hastalanamaktan korkuyorum çünkü. okulda kesin hasta olurmuum gibi geliyo. ya bi yandan da çalışmak istiyorum. üffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?