2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
feyzacım ben de o kadar turşu kurdum bir iki yedim sonra doktor yeme dedi
gidip gidip yalanıyom kavanozlarakafamçokkarıştı
QUOTE=Poseidon83;10278241]E bu ay patlama olursa biz simdi Aralik anneleri mi olucaz, yoksa erken dogum ocak anneleri mi?
:sm_confused:[/QUOTE]
biz ocak annesiyiz posiedon
bebeler aralıkta gelirse onlar aralık bebesi olurkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nerdesınız
meltem abla
kadus
hoya karnosa
poseıdon
smhsmh
ve daha aklıma gelmeyen.
ıyımısınız bugun guzel hamişler....hava cok guzelll.ımkan varsa cıkın dısarı gezın.ben ortalıgı toparlım gıderız
günaydın
benim eşim yoktu evde gece
çalışıyordu yine
ben de bir saat oldu kalkalı
yemek yiyip çarşılarav gidecez kızımlakaydirigubbakcemile

canım benım eşim de yoktu gece.sabah geldı işten.zorla yatırdım.bıraz uyusun.maksadım gezmek bırazdan kaldıracagım.planım tıkır tıkır işliyor yaniii:)))çok kötüyüm ben yaaaa

bu arada zaman zaman bendede oluyor ayak şişmesi yol yuruyunce falan.fazla ayakta duruncada oluyor.tuzlu tatlıyı fazla kasırmıyorum ama...benım işim daha çok meyveyle.hamilelige baglı şeker de çıkmadı çok şukur.belım çok fazla agrıyor bu aralar,sankı tutulmus gıbı...herhalde vucut aldıgımız bu kıloları çekmiyor artık.bırazdaha sabrewdıcez napalım.bebişlere herşeye deger

Sadece Aralik Ocak ikilemesi digil 2009, 2010 ikilemesi de var isin icinde, ben 2010 annesi olmak istiyorum.

Aman bebek 21 araliktan önce gelip Yay burcu olmasinda Yay erkeklerinden hic haz etmem :(

Düsünüyorum da bebek dogunca kocaman 0 seklinde pasta yaptirip bebegin 0 inci yas gününü kutlasam mi

:roflol:

bazı sebeplerden dolayı sezeryan olacak arkadaşlar var bir de haftası çok ileri olan arkadaşlar var onlar aralıkta doğum yaparlar,kızlar sizin haftanız çok ileri değilse sorun yapmayın 2010 ocak ta doğarlar inş. hayırlısıyla..

bugün topic çok sessiz
canım sıkılıyor evde yalnızım eşim işe gitti
akşam da gelmeyecek nöbetçi
nasıl geçecek bugün ne yapsam acaba

dinlen scedcedu.iş arama kendine.kızlar benim belim acayip agrıyo topallıyorum ama sizdede bu derece oluyo mu?ben kalçam,belim çıktı diyorum olur mu ki bi kere ayagım çıkmıştı aynı acı vardı

demet benim 3-4 hafta önce öyle ağrım-acım vardı sol bacağımda kalçadan itibaren resmen basamıyordum yürüyemiyordum bol bol dinlendim kendiliğinden geçti.

merhaba kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mübarek olsun. biraz geç oldu ama annemlere gittik ankaraya.. gelincede siteye girip siz bir hatır sorayım dedim.. bu arada rüzgarda doğum yapmış allah sağlık versin bebeginede kendisinede inşallah...
arkadaşlar istirahat raporunu 32. haftadamı alacagız ?

demet benim 3-4 hafta önce öyle ağrım-acım vardı sol bacağımda kalçadan itibaren resmen basamıyordum yürüyemiyordum bol bol dinlendim kendiliğinden geçti.

ben birazda incittim sanırım arife günü kaldırımda ayagım boşa geldi belim hırtladı,dünde yerler kayganmış kaydım sırt üstü yere düşüyodum allahtan eşim yanımdaydı o tuttu.inşallah düzelir sürahi nine gibi oldum yaaamafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün benim oğluş pek hareketli:nazar::nazar:
ayaklarını bilem gösteriyo artıkopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:nazar:

Slm kızlar,nasılsınız???? Benim canım çok sıkılıyor,eşim de dışarı çıktı,hava da çok güzel. Biz yine kaldık oğluşumla evde... Akşama misafirlerim var ve ben evi bile zar zor topladım,hiçbişey yapasım yok. Anlayacağınız bugün miskinliğim üzerimdekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün benim oğluş pek hareketli:nazar::nazar:
ayaklarını bilem gösteriyo artıkopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:nazar:

merhaba sevcan opuyorumnanaktan Yerim ben oğluşunun o minik ayaklarını... Benim oğluşumun ayakları aşağıda olduğu için dışarıdan çok net belli olmuyor hareketleri ama kafasını okşadığımda öyle bir geriniyorki galiba hamilelikten sonra en çok bunu özleyeceğimmmopuyorumnanaktan:emir_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mübarek olsun. biraz geç oldu ama annemlere gittik ankaraya.. gelincede siteye girip siz bir hatır sorayım dedim.. bu arada rüzgarda doğum yapmış allah sağlık versin bebeginede kendisinede inşallah...
arkadaşlar istirahat raporunu 32. haftadamı alacagız ?

evet canım 32. haftanın ortalarında git ne olur ne olmaz. SSK anlaşmalı bir doktordan çalışabilir veya çalışamaz raporu alıcaksın. Benim hastanemin ssk anlaşması olmadığından başka dr a gittim. Çalışabilir raporu aldıım 2 hafta önce ama bu hafta da çalışıp bırakıcam. çok zorlanıyorum artık...

Ya kızlar bir de merak ediyorum. Hani şu yalancı sancı dedikleri şeyden olan var mı? Benim nadiren sağdan soldan ya da tam göbeğimin altından ince bi sızı giriyo çok kısa sürüyo bikaç kez oluyo geçiyo.
sizde de oluyo mu?

Back