2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim de karnim düstü biraz o yüzden daha da dikkat etmeye calisiyorum. hareketlerimi kisitladim zaten evde tek basima bir sey yiyesim gelmiyor beslenmem iyi digil zaten. esim bu haftasonu Türkiyeye gelicek ben de bebegime güzel süslü seyler almak icin gelmek istiyorum türkiyeye ama ucak kapisinda dogum yapmak da istemiyorum o yüzden bebegimin bi süre daha civcivli seyleri olamicak :(

Maasallah gezmisin sen, bursa cok uzak digil senin icin de degisiklik olmustur ama karnin indiyse assagiya biraz daha dikkat et

aman canım dikkat et iş falan yapma ben bundan sonra ufak tefek şeyler dışında bişey yapmamayı düşünüyorum, yemene içmene özen göster tek başına değilsin ki bebişinle birlikte yiyorsun
insanın alışveriş için içi gidiyor gerçekten ama sağlıkla doğsun da bi beze de sarsan olur sonra dilediğince herşeyini alırsın boşver canım önemli olan sağlıkla gelsin kuzucuklar

scedsedu demek annenlere gittin ne güzel
yavaş yavaş iniyo tatlım yaa anladığım kadarıyla sanki benimde az öyle oldu
bayramda bitti görüyomusunuz
bugün takvimi ayarladım aralığada girdik sayılır ne kaldıki

senin ticker görünmüyor canım
günler çok hızlı geçiyor çok az kaldı yavrularımıza kavuşmaya
ben de bu aşağıya inmeden dolayı erken doğum korkusu başladı
eşim de sürekli "hadi kzım gel artık da sevelim" deyip duruyor
benim yavaş yavaş değil birden aşağı indi yani akşam yatarken normaldi sabah kalktımnerdeyse 4-5 cm aşağı inmişti ilginç geldi

smhsmh,

Gecmis olsun, biraz uyu istersen benim basim agridiginda biraz uyuyunca bas agrim gecer.

hazir eltinler gelicek biraz naz yap onlara söyle onlar süpürsün evi ;)

başım ağrıyo
bugün büyük ihtimal kayınvalidemler ve eltimler gelicek
mutfağın süpürülmesi lazım yemek lazım off off
eşimde dışarı çıktı
canım sıkıldı bak gene yaa niye böyle oldum ben

seninkiler yine mi gelecek canım?
hazır bişeyler alıp ikram etsen olmaz mı? hem kendini hem de kaan'ı yorma
misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş kaydirigubbakcemile3 kötü gelinim ben ne yapayım

kızlr bebiş kilolarından açılmış konu benim en son gittiğimde bebiş 28+6 da 1340 grdı. çarşamba yine kontroüm var tickerima bakmayın o ilerden gidiyo. 31+3 olmam gerek sizce kaç olmuştur. ya bi de benim bebiş zayıf mı
cnm bence bebeğinin kilosu gayet iyi benim bebeğimin kilosu o haftada daha düşüktü ve dr kilosu normal demişti,hem bazı bebekler son haftalarda birden kilo alıyorlarmış..
scedsedu demek annenlere gittin ne güzel
yavaş yavaş iniyo tatlım yaa anladığım kadarıyla sanki benimde az öyle oldu
bayramda bitti görüyomusunuz
bugün takvimi ayarladım aralığada girdik sayılır ne kaldıki

ayy heyecanlandım şimdi,sahi aralık ayına girdik,artık bir çok kişi doğurur bu aysositososito
yakında bebiş topiğimiz de dolmaya başlıcak,ya juli nerde doğum mu yaptı yoksa,onun haftası hepimizden ileriydi..

senin ticker görünmüyor canım
günler çok hızlı geçiyor çok az kaldı yavrularımıza kavuşmaya
ben de bu aşağıya inmeden dolayı erken doğum korkusu başladı
eşim de sürekli "hadi kzım gel artık da sevelim" deyip duruyor
benim yavaş yavaş değil birden aşağı indi yani akşam yatarken normaldi sabah kalktımnerdeyse 4-5 cm aşağı inmişti ilginç geldi
ticker yaptım kendime :lepi:
ee artık heyecanla bekleniyo sevelim diyo hee adamcağızlar bakalım doğunca öyle diyeceklerimi

smhsmh,

Gecmis olsun, biraz uyu istersen benim basim agridiginda biraz uyuyunca bas agrim gecer.

hazir eltinler gelicek biraz naz yap onlara söyle onlar süpürsün evi ;)
he he iyi fikir :lepi:
seninkiler yine mi gelecek canım?
hazır bişeyler alıp ikram etsen olmaz mı? hem kendini hem de kaan'ı yorma
misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş kaydirigubbakcemile3 kötü gelinim ben ne yapayım
olmaz öyle kabul etmezler şekerim bizimkiler :mymeka:
ayy heyecanlandım şimdi,sahi aralık ayına girdik,artık bir çok kişi doğurur bu aysositososito
yakında bebiş topiğimiz de dolmaya başlıcak,ya juli nerde doğum mu yaptı yoksa,onun haftası hepimizden ileriydi..

evet bende bu ay baya patlama bekliyorum
sağlıcakla inşallah
juliden haber yok en son tekirdağdaydı telefon numarası var ama
bakalım bu haftada gelmezse ararım

ya evet julii nerlerde? bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı? facebook'a da baktım ama orda da bi haber yok

benim kocişte pek sevmezdı karnımı,geçen baktım canım kızıım artık gel diyor,sonrada tabi zamanında gel diyor,şaşırdım; demekki o da özlemle bekliyor kızımızı,şimdi bir iki ay sonra vıyak vıyak ağlayan bebeğimiz mi olacak evimizde diyor..

evet bende bu ay baya patlama bekliyorum
sağlıcakla inşallah
juliden haber yok en son tekirdağdaydı telefon numarası var ama
bakalım bu haftada gelmezse ararım

E bu ay patlama olursa biz simdi Aralik anneleri mi olucaz, yoksa erken dogum ocak anneleri mi?

:sm_confused:

merhaba kızlar nerdesınız
meltem abla
kadus
hoya karnosa
poseıdon
smhsmh
ve daha aklıma gelmeyen.
ıyımısınız bugun guzel hamişler....hava cok guzelll.ımkan varsa cıkın dısarı gezın.ben ortalıgı toparlım gıderız

vallaha ben aralık 20den sonra beklıyorum.eşim de onayladı bugun.adam bıde karnımı sallıyor.dedım dur napıyosun.bebısı sallıyorum dedı...
hep sende duruyor bırazda bende dursun oglusum dıye sıtem edıyor babası

merhaba kızlar nerdesınız
meltem abla
kadus
hoya karnosa
poseıdon
smhsmh
ve daha aklıma gelmeyen.
ıyımısınız bugun guzel hamişler....hava cok guzelll.ımkan varsa cıkın dısarı gezın.ben ortalıgı toparlım gıderız

Burda da hava cok güzel ama sabah 7 de boyaci geldi üst kattin banyosundan akinti vardi bizim kirlenen tavani boyadi. o yüzden 7 den beri ayaktayim dün gece gec de yattim. Birseyler yiyip yaticam ve bilg. basinda tembellik yapicam

:CüvCüv:

aman cnm uyu dınlen.ınsan sersem gıbı oluyor uykusuz olunca...drum bana magnezyum ılacı verdı ama tadı cok fena kusuyorum.peyır sut ıcıyorum ama genede karmp gırıyor ayagıma.hele bu sabahkı berbattı.bacagımın ustune basamadım yarım saat.acaba alternatıf olarak baska ne yenır

poseıdon cnm oglusun ayusuf adını verecek mıssın.çok begendım.bizde taaa en basından cınsıyetı bıle bellı degılken ömer koymaya karar verdık.kız ısmı dusunmedık bellı olduktan sonra arayacaktık.ama oglusum ismi çok onceden bellıydı cnmm....kızları da cok sevıyoruzzz.evlat olsunda

aman cnm uyu dınlen.ınsan sersem gıbı oluyor uykusuz olunca...drum bana magnezyum ılacı verdı ama tadı cok fena kusuyorum.peyır sut ıcıyorum ama genede karmp gırıyor ayagıma.hele bu sabahkı berbattı.bacagımın ustune basamadım yarım saat.acaba alternatıf olarak baska ne yenır

cnm kasılmalar,kramplar için muz da iyiydi..

evet ya ne yapsam acaba.ılacı aldım bıkere ıctım.ıkıncıde kustum...

Back