- 18 Şubat 2010
- 3.749
- 2
Mrb arkadaşlar.belki daha erken ama nisan ayında çift çizgiyi yakalayıp bebeğine kavuşmak isteyenelrin başında geliyorum. benim h,ikayem biraz üzücü. 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8.ayımıza girmiştikki bırakıp gitti beni. bu ayalr çok zor geçti benim için. şimdi doktorların verdiği süre doluyor ve ben denemelere başlıyacağım. bakalım meleğim kardeşini göndericek mi. yeni bir bebekle acımı hafifletmek istiyorum.nisan ayında ilk denememe başlıyacağım. uamrım ilk aydan süprizim gelir.burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıp vakit geçirelim. hadi kızlar bekliyorum. listeyi ben düzenelrim. daha adet olmadım bekliyorum. adet olayım listemizde hemen yerimi alacağım.
RABBıM ıNŞALLAH HEPıMZııN DUAALRINI KABUL EDER.HEPıMıZ BURDAN MUTLU HABERLER VERıRıRıZ
kızlar listeyi bu sayfdan kaldırıyorum . çünkü çok sık gelip bakamıyorum. yazışma sayfalarına koyuyorum ki sizler de güncelleyebilin.
RABBıM ıNŞALLAH HEPıMZııN DUAALRINI KABUL EDER.HEPıMıZ BURDAN MUTLU HABERLER VERıRıRıZ
kızlar listeyi bu sayfdan kaldırıyorum . çünkü çok sık gelip bakamıyorum. yazışma sayfalarına koyuyorum ki sizler de güncelleyebilin.
Son düzenleme: