2010 Nisan Anneleri Karnında Sertlik...

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
arkadaslar karnıma dokundugumda sertlik hissediyorum bazen karnımda agrı olmuyo ama zaman zaman kasıklarımda agrı oluyo kramp gibi cok korkuyorum bi sorunmu var diye 2 gün sonra dr gidecem soracam ozaman ve ben bebegimin hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum zaman zaman minicik bişeyler okadar sizdede oluyomu böyle sorunlar cevap lütfen

arkadaslar karnıma dokundugumda sertlik hissediyorum bazen karnımda agrı olmuyo ama zaman zaman kasıklarımda agrı oluyo kramp gibi cok korkuyorum bi sorunmu var diye 2 gün sonra dr gidecem soracam ozaman ve ben bebegimin hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum zaman zaman minicik bişeyler okadar sizdede oluyomu böyle sorunlar cevap lütfen

geçmiş olsun canım ama bende yok anlattıkların ama herkeste aynı olmuyor zaten. hareketleri de bazen canımı yakacak kadar sert ve sık... ama zannetmiyorum korkacak bişi olduğunu gönlünü ferah tut... dr randevunu daha önceye alamazmısın bekleme kafana taklıyorsa bir an önce git kafan rahatlasın.

slm artik büyüyor bebeklerimiz arkadas,benimde hep sagda hissediyorum, semsert oluyo kaburgama batiyo biseyler

Canım, benim karnımdada zaman zaman sertlik oluyor. Zaten göbeğim elini koyunca direk sert. Bebişinin hareketlerini rahat hissedemem, kişiden kişiye değişebiliyormuş. Aklına kötü şeyler getirme.
Kasıkda kramplar çok doğal. Sadece saatte 4 kereden fazla olmasın.

tesekkür ederim arkadaslar karnıma dokundugum zaman hep sert heralde rahim büyüyo bebek büyüyo ondandır insallah doktora gittim görünürde hiç sorun yok progestan kullanıyorum erken dogum yapmayım diye kullanıyomusum hayırlısı bakalım 3.aydada düşük tehlikesi gecirmiştim 2 aydır devamlı istrahat ediyorum öyle sorunlar yasayınca korkuyorum işte Allahım hepimizin yardımcısı olsun

ben genellikle akşam geç saatler de hissediyorum hareketlerini. bazen karnım sert oluyo. o zaman sanki kızıma dokunuyorum sonra bi tekme çok güzel bi duygu .. geçen babası da hissetti elini koyunca tekmesini havalara uçtu. ama şu iki gündür hissedemiyorum sertliği.. ama içimde kıpır kıpır biliyorum :))

ne güzel cok sevindim ama ben hala tam anlamıyla hissedemedim hareketlerini ve karnım hala ayaktayken hep sert

canım senin anlattığın pek kasılmaya benzetemedim ben, kasılmada karın sürekli sert olmuyor arada sertleşiyor sonra normale dönüyor bir süre sonra tekrar serleşiyor kasılmada karında ağrı oluyor kasıklarda değil göbek deliğinin 2 parmak üstünün sertleşmesi gerekir ben çok yaşadığım için kasılmayı bence senin bebiş biyerlerini dayıyor sen onları hissediyorsun,bizim nisan annelerinden bazı bebişler çok hareketsizdi bazıları ise kıpırkıpırdı benim kızım bazen çok hareketliydi bazen hiç oynamazdı 2-3 gün ama 3.günün akşamı net hareketleri başlardı bebişten bebişe değişiyor ama korkun olduğunda mutlaka dr git,inşallah vaktinde sağlıkla doğum yaparsın.

canım senin anlattığın pek kasılmaya benzetemedim ben, kasılmada karın sürekli sert olmuyor arada sertleşiyor sonra normale dönüyor bir süre sonra tekrar serleşiyor kasılmada karında ağrı oluyor kasıklarda değil göbek deliğinin 2 parmak üstünün sertleşmesi gerekir ben çok yaşadığım için kasılmayı bence senin bebiş biyerlerini dayıyor sen onları hissediyorsun,bizim nisan annelerinden bazı bebişler çok hareketsizdi bazıları ise kıpırkıpırdı benim kızım bazen çok hareketliydi bazen hiç oynamazdı 2-3 gün ama 3.günün akşamı net hareketleri başlardı bebişten bebişe değişiyor ama korkun olduğunda mutlaka dr git,inşallah vaktinde sağlıkla doğum yaparsın.

tesekkür ederim canım umarım sorun yoktur korkuyorum

kızlar artık yalancı kasılmalarınız başlayacak korkmayın kötü birşey değildir. bu kasılmalar olursa hemen 3 bardak su için ve biraz uzanın 5 dakika içinde geçer zaten geçmezse yalancı kasılma değildir

X