Doğuma Hazırlık 2010 Nisan anneleri bebeginiz kızmı, erkekmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

2010 Nisan annesiyim bebegim

• kız

OY: 29 50,0%
  • erkek

OY: 29 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    58
S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Çok merak ediyorum lütfen yazin

• Konu Sahibi Sevil_83
sevil ne zaman gideceksin dra... 16 hafta olmuş neredeyse

• Konu Sahibi Sevil_83
sevil biran önce git doktora valla çok merak ediyorum

• Konu Sahibi Sevil_83
ben de şuan 15 haftalık hamileyım...en son 13 haftalıkken doktora gıtmiştim doktor kıza benziyor ama 2 hafta sonra kesin cvp söyleyebılırım dedı çok merak edıyorum bebişimin cinsiyetini gerçi sağlıklı olsunda...ayın birinde doktora gıdıcem o zaman oylarım bebişim kız mı? erkek mi? diyeyerimseniben

• Konu Sahibi Sevil_83
dün gittim doktora, 13. haftada(12+6). senin yakışıklı bi oğlun olucak gibi gözüküyo dedi:))) ama daha bunlar erken haftalar, yanılma payını unutma, ilerde farklı birşeyde görebiliriz dedi. etrafımdaki herkez kızım olacağını düşünüyordu. bakalım merak edenlere doktorun söylediğini ve uyarısını söylüyorum bende, bundan sonra her gittiğimde tekrar tekrar baktırıcam.
zaten herşekilde henüz alışveriş için erken:) sağlıklı olsunda...

• Konu Sahibi Sevil_83
slm en güzel nisan anneleri 11 haftalıkta muhtemel hanımefendi dedi drumuz çok ufak dedi 16. hafta kontrolünde kesin sölerim dedi

• Konu Sahibi Sevil_83
kız mevsimi bitti erkek mevsimi başladı bi ara kızlar çoktu geçen sene ve bu sene doğuranlar şimdi seneye ve ondan sonraki sene erkek senesi olucakki burdaki 2010 hamilelerine bakıyorumda hep erkek hadi bakalım bizim kızlar tek kalmıcak yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekerim bende oyladm, benim de erkek.

11 haftalıkken muhtemel hanımefendi demişti drumuz dünki kontrolde 17 haftalık olduk işte pipisi dedi oğlum olacak allah kısmet ederse

sonucu oyladım cnm...DÜN DOKTORA GıTTıM KIZLAARRR 17+5 DOKTORUM ÇOK UYKUCU BıR KIZIN OLUCAK DEDı (kime çekmiş acaba :)))

13.haftada kız olabilir diyen dr.um.17.hafta kesin erkek dedi .bekliyoruz bakalım
:emir_bebek:

ben de oyladım... kızım olucak! 16. haftamdayım. SAT'a göre doğum tarihini 28 nisan hesaplamıştık, cumartesi günü USG ölçülerine göre 19 nisan çıkıyor. 1 ay sonraki kontrolde ayrıntılı USG'e göre daha net bi tarih ortaya çıkacak..

kızlar bende nisan sonunda dogurucam bugun gittim kontrole benimde erkekmiş

Benim tostosum da erkek olacakmış. Herkese hayırlı evlatlar diliyorum.

bende 17 hafta 4 günlük hamileyim kızımm olucakmış inşallah:) çok mutluyumm kızımızın adı cemre olucak güzelmi ya cevaplarınızı bekliyorum lütfen??

benimki belli degil
ama bukadar nisan annesi var ve nisan anneeri topigine gelmiyorlar öylemimafoldumben

Arkadaşlar bende 17+1 ikizlerime hamileyim ikiside kızmış doktor dün müjdeli haberi verdi..bende nisan ayı sonunda doğum yapacam allah izin verirse...Rabbim Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

X