2010 mayıs annelerinin kilo takip çizelgesi.

aynı boydayız canım hayalim senin hamile kaldığın kiloda olmak..doğum sonrası hedefim 58

eee sende zayıflayarak gıttımıssın kaç ay boyunca çok ıyısın 3 kılo almıssın inşallah bende 58 e gerı donebılırım dıe hayal edıorum...dun prof dr tsen camlıbel konusuodu tv de eğer bir kadın 12 kılo alırsa hamılelelıgı boyunca zaten dogumda 7** veya 8 kılo verıomus kalanınıda 4 hafta vucudu atar dıo 12 ye hedefledım kendımı bana da doktorum 12 kılo demıstı umarım gecmem

ohcanimadeğsin, beni de ekler misin canım?

18. hafta: 54 kilo
20.hafta:55
23.hafta: 56

sanki biraz hızlı mı gitmişim ne:26:

toplada 4 kilo almışım. hedefim 12 ile kapamak bu defteri ama sanmam

Beni de güncelleyinn

12.hafta....................72
14.Hafta....................72
16.Hafta....................72
18.Hafta....................72
20.Hafta....................73

şimdiden tesekkurler ohcanımadeysin

canım 55 ile başladım şuan 21+2 yim 61 kilo oldum sanırım biraz hızlı gidiyorum her ne kadar doktorum normal desede bence fazla

canım 55 ile başladım şuan 21+2 yim 61 kilo oldum sanırım biraz hızlı gidiyorum her ne kadar doktorum normal desede bence fazla

aynen bende 56 kiloda basladim canim 66kiloyum simdi, takma kafana sonra verirsin.Senin kilo yinede cok degill bana göre

Son düzenleme:
malesef doktora gitmeden önce yukaridaki 66 kiloyu yazmisim megersem 68 kiloymusum duzelteyimde

merhaba arkadaşlar,

benimde 23 hafta 5 günlük oğluşumm.66 ile hamile kaldım 74 oldukk bile:))))boyum 1,77 dr.normal olduğunu sölüyor ama bilemiyorum özellikle 2 haftadır göbeğim sanki büyüdü...

sağlıklı olsunlarda katlanıcaz artıkk :)

biz de kızımla 25+0 dayız bugun.
ilk 4 ay çok güzel gittim kilo alma konusunda kontrollüydüm ama artık ne yesem bende kilo yapıyor.
50 ile başlamıştık şimdi 56 olduk.
1 ay da 4 kilo aldım.. herkes 7. aydan sonra daha çok kilo alınıyor diyor kendimden korkmaya başladım valla. 12-14 kilo ile bitirebilirim inş.

24+2yim 52.5 la hamıle kaldım su an tam 57yim bakalım kaç kıloyla bitiricem son aylarda baya alınıyormuş

Bende 23+5 haftalık hamileyim.Boyum 1.59, 54 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 52 kiloya düştüm.Şuan 54,5 kiloyum.Şimdilik iyi gidiyorum,inşallah böyle giderim.

slm kızlar nasıl gidiyo bakalım kilo alımları uzun zman oldu yazmayalı . biz şimdi 28 haftadayız ikinci paşamla ama artık daha hızlı kilo almaya başladık bakalım sonumuz ne olcak. 28 hafta 73 kilodayız 65le hamile kalmıştım eyvah eyvah:18:

28. haftadayım kızlar 6.5-7 arasındayım 29. haftaya kesin 7 kilo olacak..fazlası olmasında..artık her hafta 500 gr mutlaka alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…