2010 mayıs annelerinin kilo takip çizelgesi.

ya arkadaşlar bunalımdayım yaaa cokmu aldım sizce 19 haftaya girdik 3 kilo almışız sizce cok mu fazla:84:
napim ben hı kızlar napim tutamıyorum kendiim:18: of ya kızlar yardım edin napmam lazım

ya arkadaşlar bunalımdayım yaaa cokmu aldım sizce 19 haftaya girdik 3 kilo almışız sizce cok mu fazla:84:
napim ben hı kızlar napim tutamıyorum kendiim:18: of ya kızlar yardım edin napmam lazım

bende cok yiyorum yemek dendimi tamamdir benim icin :)))) fazla kilo almammisin canim ama bundan sonra dikkat et son 3 ayda cok kilo aliniyor cünkü

bende cok yiyorum yemek dendimi tamamdir benim icin :)))) fazla kilo almammisin canim ama bundan sonra dikkat et son 3 ayda cok kilo aliniyor cünkü

ay bilmiyorum ya napmam lazım nası kendimi tutarım yemem diye düşünüyorum olmuyo karar verdim sürekli salata yapım yiycem acıktıkca yok bu böyle olmucak bizim kerata izin vermiyo ki annesi doysun ye annecim ye diyo sanki

bu arada bıde lıstede adım yanlış yazılmış zehra1025 olcaktı:)ben duzeltmeyı bılmıyorumda duzeltemedım

kızlar bizim tabloya nolmuş yaaaa..neden düzen değişti habire değişiklik yapılıyor ondanmıki..yaa çok çirkin olmuş böyle.

Meraba kizlar 16+6 haftadayim 62 kilo olmusum gecen gun doktorum vardi 4 ay 4 kilo normalmis ama benim tüm kilom kalcalarimda sanki...Dahada sisicez ay top gibi olucam yine...

18+2deyim 4,5kg almışım :26: Anlayamadığım, 59,5kg oldum ama sadece göbek aldı başını gidiyor, haaa bir de popiş

Son düzenleme:
kızlar siteye ne olmuş böyle ya neden cizelgelerimiz gözükmüyo anlamadım gitti

canim ben yeniyim bende yazayim hemen boy 1,65 hamile kaldigim kilo 60. 14üncü hafta kilom 62,5tu gecen kontrolde 18inci haftada 64,7 olmusum. 20inci haftamda 66 olmustum. simdi 21inci haftadayiz daha tartilmadim yarin söylerim artik. yada en gec birdahaki kontrolde haftaya :) yuvarlanip gidiyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…