benim oğlumda 11 Martta dünyaya geldi. 3600 gr ve 53 cm doğdu. sadece anne sütü veriyom. şu anda 7000 gr oldu. ağzı ile sürekli tükürcükler yapıyor ve sürekli ağzı akıyor. elini de şapur şupur yiyor.
aynen benim kızım da böyle. elini cup cup emiyor. salyaları akıyor. arada dilini üst dudağı ile şaklatıyor:) ben sürekli öpücük attığım için sanırım beni taklit ediyor:)12 Martta doğdu. 2. ayında 5900 gr 62 cm. idi. P.tesi kontrolümüz var. Bakalım ne kadar büyümüşüz?
canım umarım hayırlı haberlerı gelır:) evet taklıt edıyorlar resmen banada öyle gelmıstı aama yok artık canım daha bu ayda dıyordum demekkı yalnız degılmısım bu konuda delırmemısım:)) en keyıflısı de onunla sohbet etmek askım dıyorum ıııı dıyor agzında dıssız gulerek:)) allah herkese bu duyguyu yasatsın mukkemmell bıseyy yaa...
gecen gun kızım grıp oldu dedesınden gectı zor gunler atlattık ama cok sukur ıyıyzz ılk hastalıgımızı da boylece yasamıs olduk... allah bıdaha vermesın...
drun dedıgıne gore ılk aylar cok hızlı kılo alırlarmıs sonra yavaslarmıs kılo alması kı bunu bende tecrubemle sabıtledım normal yanı korkmayın :) benım kız suanda 71 cm 9.800 kg boy ve kılo olarak oldukca hızlı gıdıyoruz ama tabı kılo alması son 2 aydır yavasladı. ama sanırım sırık olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?