2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

ben de sağlık meslek lisesi acil tıp teknisyenliği bölümü 2009 mezunuyum.. ilk kez 2010 da gircem kpss ye umarım afyon devlet hastanesini ilk tercihte kazanrmm..:) herkese başarılarr

ben de sağlık meslek lisesi acil tıp teknisyenliği bölümü 2009 mezunuyum.. ilk kez 2010 da gircem kpss ye umarım afyon devlet hastanesini ilk tercihte kazanrmm..:) herkese başarılarr

afyon mu ıstıyorsun saglık bolumu ısen sansın var bence

bende dün tekrar döndüm derslere çok şükür dün mat çalıştım türkçe çözdüm çoğrafyaya başlıycam ama mata hergün zaman ayırcam çünkü yapamıyrm hiç

fountain sen naptın türkçe bitti mi?ben sözcükte cümlede anlamı ve paragrafları bitirmiştim onlardan soru çözüyrm hep ama türkçeyide ilerletcem aralarda yani coğrafya artı türkçe çalışcam ama mat hergün

turkce henuz bıtmedı bende cok yavas ılerlıyorum benım bırde aof varda o sebepten ama yavas yavas ta olsa bırakmassak olur konular bıter bolca test cozerız daha zaman var benımde mat kotu ama yargı guzel anlatıyo gıbı gelıyo bana butunderslerımı ben ondan calısıyorum

Perşin sen tarihte yabgü öşür vs kelimeleride ezberlemişin onlar çıkıyomu ya sınavda ben hiç o tarz sorulara rastlamadımda.Şeylerede ağırlık ver türbeler camiler kervansaraylar nerde kim yaptırmış çok çıkıyo çalıştınmı onlara çalışmadıysan bak mutlaka çıkıyor.

çıkabilir diye çalıştım fazladan bilgiden zarar gelmez :)

kervansaraylar,camiler çok çıkıyor biliyorum özellikle Anadolu Selçuklular dönemine ait yapılar çok soruluyor.

Evet çok çıkıyo o sorular bende çok karıştırdım geçende çalışırken en az 50 tane türbe cami var nasıl ezberledinmi hepsini aklında kalıyormu yani türkçeye napıyon nasıl çalışıyon türkçeye matematikten sonra en zorluacak sınav anlatım bozukluğu noktalama işaretleri yazım yanlışı baya zorluyo nasıl çalışıyon napıyon

kızlar kolay gelsin:
bende hazırlanıyorum kpss ye. kursa gidiyorum. matematik zor geldi bana. tarih coğr. turkce vatandaşlık kolay sorunum yok. sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olurum dersler konular hakkında. evde tek çalışmak zor olur. hepimiz kazanırız inşallah.

Arkadaşlar 2008'de tekstilden girdim hiç çalışmadan 71 aldım ancak son atamalarda da malumunuz atanamadım.Şimdi ikinci lisemi okuyorum bu yıl çocuk gelişiminden gireceğim.Dün bir kpss dersanesine yazıldım c.tesi başlayacağım sizce çocuk gelişiminden şansım nedir, kaç puan almalıyım?

Türkçe en kolayı geliyor bana,bol bol kitap okumak çok önemli Türkçede ve bol bol soru çözmek bunların dışında yapılabilecek fazla birşey yok.

kızlar ben meslek lisesi mezunuyum kpss gırmeyı dusunuyorum ama hıc bir bılgım yok netten baktım birazcık anlayamadım fazla ben a gurubumu oluyorum b mi yoksa?
ayrıca puan sıstemı nasıl?
vede lise mezunu olarak nerelerde calısbılıyoruz
ayrıntılı cevaplarsanız cok sevınırımopuyorumnanaktan

deneme sınavlarında perşin almışın ya hani test kitapları nasıl gidiyon hepsini çözebiliyonmu kaç netin oluyo ordan anlarsın kendini ayrıca bu senin çok soru çözebiliyorsan sınavdaki başarı durumunuda gösterecektir kaç net apacağını puanını anlarsın nasılsın testlerde ben valla orta perşin okadar çalışıoz

kızlar banada ayrım edin bende ticaret lisesi 2007 mezunuyum
benim a mı b mi

sınava girmek için nereye başvurucam
nerden çalışıcam baştan sona hepsini açıklayabilir misiniz

Arkadaşlar ben işten ayrıldım kpss ye hazırlanmak için.Dersaneye yazıldım.Oradan aldığım bilgileri sizlerle seve seve paylaşırım sorusu olanda sorsun özelden yada buradan hocalarıma sorar sizlere dönerim öptüm sizi:1hug:

yeterki azim olsun
kızlar herşey gönlünüzce olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum yaşım 30 erken evlikik yaptım ilk dms sınavına girmiştim 99 yılında ve79 puan aldım o zmanlar ama yerleştirilemedim kesinlikle şans 72 ile atananlar vardı o dönem çünki neyse araya cocuklar hayat vs vs girdi kaldı gecen snee dedim dur bira daha deneyeyim şansımı girdim 77 aldım bu seferde düz lise mezunuyum bu arada kendimden cok ta bişey kaybetmemişim diye düşündüm hatta cevremde benle birlikte sınava giripte dersaneye giden özel dersler alan bir kaç kişinin aldıgı puanları görünce daha bir azim geldi bana önümüzdeki snee tekrar gircem deneyecegim şansımı sonuna kadar
yılmayın derim ben herhalde ablanız oluyorum dur :))))))) yaşlanmışmıyım ne :))))))
bende özellikle akşamları ancak boş vakit buluyorum elimdeki soru bankalarından matematik çözüyorum bol bol
tarihim kıt biraz ama bir türlü çalışmaya başlayamadım hadi hep beraber o zman ? :)

a.s.Herkese merhaba....Kızlar yeni gördüm bu başlığı..Bende düz lise mezunuyum.2010 Eylül KPSS ye gircem.Yaşım 31.Bu hafta dershaneye yazılcam inş.Evliyim ve 2 çocuğum var.Liseyi bitireli uzun zaman oldu çoğu şeyi unuttum ama bu yapamayacağım anlamına gelmiyo tabiki.Şu an içimde acayip bir azim var.Hedefim sınavdan en az 95 almak.Harıl harıl ders çalışcam.Memurluk yaşı 35 e yükseldi.Şurda 3-4 senem kaldı.Başka şansım yok.O yüzden bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım.Şurda 9 ay sıkıntı çekicez belki ama ilerisini düşününce değer bence..Bir ömür rahat edicez..Umarım hepimiz bir yerlere atanırız.Allah hepimize yardım etsin.Herkese şimdiden başarılar diliyorum.... a.s.

ferhundecim inşallah canım herşey gönlünce olsun senle aynı koşullardayız
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…