Valla perşin sen bu çalışmayla eminimki kpss den 90 alamazsan bile 80 alırsın.Daha sen yazın başlamıştın çalışmaya biz 1 ay olmadı çalışmaya başlayalı.Bende data birde yedi iklim var.Yargıda varda o hepsi içinde coğarafya tarih matematik vatandaşlık ama şimdi vatandaşlığı ayrı alayım diyom tarih coğarafya ayrı varda vatandaşlık eksik hangi yayınevi alsam diyom sadece test üzerine kitaplarda var değilmi sendede var sanırım
Orası hiç belli olmaz asyanur,bu konularda birazcıkta şans lazım :) kısmetse olur inşallah.
Ben daha soru bankası almadım konuları bitirdikten sonra almayı düşünüyorum. Yaprak testlerden aldım konu çalıştıkça onlardan çözüyorum şimdilik.
Vatandaşlığa ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum ben,çok ayrıntıya girmeden çok sade anlatmış,benim gibi vatandaşlığı sevmeyenlere tavsiye edebilirim :)
kolay gelsin :)
perşin yaprak testlerın hangı yayın ve ne kadar yazar mısın bende alıcamda nt bakmadım henuz
perşin valla bu sıralar kpssye hiç çalışamıyorum nedenide telafiee gidiorumya çocuk gelişimi sınavlar başladı çok yoğunuz önümüzdeki hafta hergün sınav var vakit bulamıyorum birde zor oluyo hepsikafam karışıo bitsin sınavlar gene başlıyacam kpsse düzenli sen naptın matematiği napıyon ilerledinmi diğer konularda çok sen hergün çalışıyon demi
mrb arkadaşlar sizler dersaneye gidiyomusunuz ben bi türlü dikkatimi veremedim cesaretlenemedim bana azim lazım bi yardım edin nolur nasıl çalışcagımı bilemiyorum kazanmam lazım nolurr yardımcı olurmusunuzzz:Saruboceq:
hbkaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim cevabın için... arada böle bütün arkadaşlardan motive edici sözler bekliyorum hepimizin ihtiyacı war buna herkes çalışma metodunu ve düşüncelerini paylaşırsa çok sewinirim :teselli::teselli::teselli:
sınava 10 ay var bende başlıycam çalışamaya artık
biraz korkuyorum çünkü bide aöf de okuyorum onada çalışmalıyım ikisini bir arada götürebişcekmiyim acaba
bide önerebilceğiniz bi kitap varmı bana çalışmam için
bencede birbirimizi motive edelim :)
istemek ve çalışmak yeterli,insan istedikten sonra herşeyi başarır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?