2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ohcanimadeysin
liseden hazırlık falan okudunmu canım yani temelin varmı biraz..
eğer yoksa kurssuz olmaz
ama varsa evdede halledebilirsin
bende daylight eğitim seti var
sınıfa anlatıyor hocalar ama çok güzel açıklayıcı
2 seti var hiç bilmeyenler için beggining
temeli olanlar ve kpds,üds için çalışacaklara upper intermediate
ben şuan upper intermediate cdlerine çalışıyorum
çok güzel valla..zaten temelin varya cuk diye oturuyor..
ama kpds için deli gibi kelime bilmelisin..ben hergün kelime çıkarıyorum çalışma masama yatak odasına yapıştırıorum gelip geçtikçe ezberliyorum..
ingilizce paragraflardan çeviri yapıyorum ona göre soru çözüyorum
cesur öztürkün kitabı var..tabi bu kaynakların hepsi eşimden kalma..eşimde bu kitap ve cd lerle 3 ay çalışmış kpds den 85 almış...
kpss ingilizceden 45-50 arası yapmak istiyorum bende..

Hilalcim lisede hazırlık gördüm :))
hatta baya iyiydi ingilizcem
ama o kadar çok boşladım, o kadar ilgisiz kaldım ki
ingilizceye kelime bilgisi oldu "sıfır"
gramer var ama kelime olmayınca bir anlamı olmuyor
ben o nedenle kursa gidiim de azıcık bağlayıcı olsun diorum
baksana kpss yi kör topal yapıorum
onu da artık ciddiye almamın zamanı geldi de geçiyor
o nedenle size danışayım dedim
şu bi kaç gün içnde karar vercem ve artık uygulamaya koyucam inşallah
kariyer hedeflerimi :))

kızlar ben geldim günaydın bugun ders çalışmaya başlarken
internetin fişini çekicem :)

ohcanımadeysin tatlım ben kursa gidiyorum aynı kaynaktan çalışamayız ki :(
oraya göre çalşıyorum ve daha çok başındyım ing. birde farklı bir method ile yapıyorlar dersleri :( ama pratik yapmaya çalşırım senınle

bugun çok iyi ders çalışmam lazım kızlar

Hilalcim lisede hazırlık gördüm :))
hatta baya iyiydi ingilizcem
ama o kadar çok boşladım, o kadar ilgisiz kaldım ki
ingilizceye kelime bilgisi oldu "sıfır"
gramer var ama kelime olmayınca bir anlamı olmuyor
ben o nedenle kursa gidiim de azıcık bağlayıcı olsun diorum
baksana kpss yi kör topal yapıorum
onu da artık ciddiye almamın zamanı geldi de geçiyor
o nedenle size danışayım dedim
şu bi kaç gün içnde karar vercem ve artık uygulamaya koyucam inşallah
kariyer hedeflerimi :))

ingilizcen iyiyse sorun olmaz hiç yaa.kpds ve kpss ingilizcenin farkı yok sorularına baktım hep aynı tarz..
paragrafsa paragraf,grammerse grammer...
o yüzden kpds kitaplarına çalışıyorum
kelime bilgisi bende de bitmiş..bi baktım çok bait şeyleri bile unutmuşum..utancımdan sözlüğe bakamadım yani düşün ilk başlarda..
ama şimdi şimdi yoluna girmeye başladı..daylight da izlediğim konuyu test kitaplarından çözüyorum.yanlışlarımı iyi inceliyorum..tam otururyor..yaa hazirana kadar ileri derece yapmam lazım..

kızlar ben geldim günaydın bugun ders çalışmaya başlarken
internetin fişini çekicem :)

ohcanımadeysin tatlım ben kursa gidiyorum aynı kaynaktan çalışamayız ki :(
oraya göre çalşıyorum ve daha çok başındyım ing. birde farklı bir method ile yapıyorlar dersleri :( ama pratik yapmaya çalşırım senınle

bugun çok iyi ders çalışmam lazım kızlar

olur valla benher türlüye açığım canım...zemuszemus

valla gülsucum benim 20 den 3 falan çıkıyor ama şöyle hemen arkasından çözdüğüm için bilgiler taze oluyor ondan o kadar az çıkıyor yoksa çok çıkarırım ben..
ama daha başındayız diyorum moralimi bozmuyorum..arkadaşımla konuştum dün rahatlattı bayağı sağolsun..benim tam anlamıyla mayısta oturdu dedi..yani sınavdan 1 ay önce.
ama hep çalıştım yılmadım dedi..
coğrafyayı fullemiş
tarihtende 3 yanlış çıkarmış..
]

canlarım benim hepinize teşekkür ederim yaaopuyorumnanaktanbaşakcım aynen devam ben arkada bile kaldım hızlanmam gerek dün matematik ve türkçe çalıştım bugünde tarih çalışayım kaydirigubbakcemile5

amin ececim
ya seni unuttum ben çok geçmiş olsun hem annene hem arabanıza...

kız bu aralar çok fena ayak bağı oluyor bana ne yapacağımı bilemiyorum..dün uyumadı gündüz..gece illa benim yanımda olmak istedi ve çok az çalışabildim..sabaha karşı 5 te uyuyabildi anca..e benimde uykum vardı doğal olark geç kalktım..
az önce uytuum ..güzelce masanın başına geçtim çalışmak için bide baktım uyanmış..çıldırcam yaa..hiç böyle yapmazdı..gün içinde sattlerc uyurdu.şimdi ne gece ne gündüz uyuyor.

ayy ne biliyim 5 yanlış yaptım 24 soruda hep aynı çok moralim bozuldu şimdide temizlik yaptım yoruldum daha başlayamadım
inşallah ece bu yıl hepimiz atanırız sonrada birlikte çalışıp kazananlar diye konu açarızz...

arkadaşlar merhaba..
bi soru sorabilir miyim?

x=4y+1/y-1 olduğuna göre y nin x cinsinden ifadesi??

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

bişey dil nesterin var ya ben bugün hiç çalışamadım yeni banyodan çıktım akşama kadar işlerimi bitirdim annemlere gidiyoruz gece de çalışamamm çok üzgünümmmmmmmmm

bişey dil nesterin var ya ben bugün hiç çalışamadım yeni banyodan çıktım akşama kadar işlerimi bitirdim annemlere gidiyoruz gece de çalışamamm çok üzgünümmmmmmmmm

olur canım öyle arada..yarın telafi edersin..
ben de baya bi salmıştım çalışmayı..bugün iyi bir başlangıç yaptım..kaydirigubbakcemile2
inşallah her günüm böyle olur..
taih ve coğrafyadan iki video izledim..
ilyanın videolarını indirmiştim netten..açıklamalı bir şekilde soru çözüyorlar..
60 tane de matematikten soru çözdüm böylece denklemler konusu bitmiş oldu...:lepi:
akşama da Allah kerim...

kızlar hepınıze merhabalar bugun okulda ınternette sorun vardı gıremedm ve okulda bugun işim coktu 5 tane anca türkce sorusu çözm.okul cıkısı annemle carsıya cıktık yenı geldm bıraz dınlenıp calısırım.herkes yılbasında da mı ders calısılır dıo vlalla ben calısmayı düşünuyorm
gecen yılbası da ders calısrak grdm butun yıl ders calıstımkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar ınsallh seneye atanmıs oluruz nedense benım umudum yok

Back