2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım hangi kitabı aldın menunmusun kaynaklarımız konusunda birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar çünkü ben kaynak alırken çok terettüd yaşıyorum

başakcım hangi kitabı aldın menunmusun kaynaklarımız konusunda birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar çünkü ben kaynak alırken çok terettüd yaşıyorum

yenı bakıs aldım canım tukkce matematık soru bankası onemlı olan farklı soru tarzları görmek dıe aldıım canım

CANLARIMM SİZİ ÇOK ÖZLEDİM YAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktanANNEMLERDEYİM MİSAFİRDEN VE HASTANEYE GİTMEKTEN YORULDUM ANNEMİN TÜM TAHLİLLER,N, YAPTIRDIM HEPSİ GÜZEL ÇIKTI TEDAVİDE OLDU.ŞİMDİ ALAMADIĞIM 2 SONUÇ VAR ONLARDA İİDİR DİYE BEKLİYORUM MORALİM İYİDİ AMA EŞİM ARABAMIZLA ARKAMDAN GELİRKEN KAZA YAPMIŞ ARABADA ÇOK HASAR OLDU YAPTIRDIK ŞÜKÜR KENDİSİNDE BİŞEY YOK.SİZİ ÇOK ÖZLEDİM YA BENDE ZAMAN BULDUKÇA MATEMATİK VE TARİH BAKIYORUM İŞTEkaydirigubbakcemile5

ececıkk canım benım hosgeldınopuyorumnanaktan
canım annen ıcın cok sevındm tekrardan gecmıs olsun tatlım.şükür esınde bişey yokmus olsun cana gelcegıne mala gelsın
kaldgımız yerden devam edıyorz demı canımkaydirigubbakcemile

kızlar bende dogan hocadab obeb vıdeosunu izliyorum bı vıdeo bıtsın dınlencem bırza sonra tarıh özetıne devam etcem. herseyı yazdgm ıcın dogan hocada vıdeo baya gec bıtıyo

kızlar ben mat vıdeosun izledım tarıhe baslaymadım otur otur sandalyede acıdı bıyerlerım türkceden cümlede anlam çözuyorm yatagımdaiokulda da 100 soru çözmustum turkceden smdı bı 26 soru çözm devam edıyorm sız napıyosunz sesnz cıkmıyo
zannedersem yaprak dökumu ızleyeler var

ben burdayım;nasılsın?
okulda yine 70 soru falan türkçe çözdüm;hemde paragraf
eve geldikten sonra yemek yap;ye falan oturup tarih duraklama gerileme çaıştım özetini çıkardım;50 55 soru da tarihten çözdüm.
şimdi yaprak dökümüne oturdum..

kızlar sizden bir ricam olacak..2 li gruplar yapsak..
mesela tarih,coğrafya,matematik vs... hepsinin grupları ayrı olsa..herkes birbrine ödev verse
atıyorum benim grup arkadaşım bana diyecekki 1.dünya savaşını bugün özet çıkar vekonudan şu kadar soru çöz..yani benim planlarım doğrultusunda bana ödev verse..bende grup arkadaşıma..
acaba böyle daha etkili olurmuyuz..
hani hesap vereceğim sorumluluğu olursa acaba daha sıkı tutarmıyız..
diyet grupları gibi...herkes her yediğini söylüyor..sorumluluk yüzünden kilo veriyorsun yemiyorsun..

kızlar ben ders çalşamıyorum offf
bütün gün evde oturuyorum ama çalşamıyorum ben hft içi hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim
tam derse başlıcam içimden gelmiyor neden?:S ingilizce de çalışmam gerek ama olmuyorrr biri bana yardım etsın

canım bende ingilizce çalışıyorum..istersen az önce yukarıda yazdığım fikir sana uyarsa 2 miz grup olalım en azından ingilizce konusunda
aynı kaynaklara çalışmaya çalışırız..ben daylight cd lerini izliyorum..grammerim pekişsin diye..
valla benimde içimden gelmiyor ama mecburum..
bu gece yine sadece tarih çalışabildim..tarih yüzünden hiçbirşeye bakamıyorum..ama o kadar çokki napıcam başka..

off yaa tarihten daha ilk konudayım konuyu güzel anladım ama hala 5 yanlış yapıyorum kaç tane test yaptım sinir oldum kendime yaaaaaaa matematik çalışcam yarın inşallah off bide evi temizliycem
ececik anneşinin iyi olmasına sevindim eşine de geçmiş olsun
yatıyorum arkadaşlar iyi geceler başakta yok bu gece erken yatmış galibaaa

Kızlaaar Günaydınlar
ececikk çok sevindim annenin tahlillerinden iyi haberler almanıza
ayrıca çook geçmiş olsun!!
Ben dün birazcık ingilizce çalıştım
kızlar ya çok kararsızım aklımda yeni şeyler belirdi
KPDS veya Yüksek Lisan MBA gibi
(tabiki KPSSye giricem yinede)
ama o arada boş durmiim kendimi geliştiriim diyorum
Yüksek lisans çok pahalı, KPDS için de kursa gitmem şart!!
sizce nasıl yapayım?
önce kpds ye mi hazırlaniim (hem devlette de istiolar)
yoksa YL mi hallediim?

özgecim liseden hazırlık falan okudunmu canım yani temelin varmı biraz..
eğer yoksa kurssuz olmaz
ama varsa evdede halledebilirsin
bende daylight eğitim seti var
sınıfa anlatıyor hocalar ama çok güzel açıklayıcı
2 seti var hiç bilmeyenler için beggining
temeli olanlar ve kpds,üds için çalışacaklara upper intermediate
ben şuan upper intermediate cdlerine çalışıyorum
çok güzel valla..zaten temelin varya cuk diye oturuyor..
ama kpds için deli gibi kelime bilmelisin..ben hergün kelime çıkarıyorum çalışma masama yatak odasına yapıştırıorum gelip geçtikçe ezberliyorum..
ingilizce paragraflardan çeviri yapıyorum ona göre soru çözüyorum
cesur öztürkün kitabı var..tabi bu kaynakların hepsi eşimden kalma..eşimde bu kitap ve cd lerle 3 ay çalışmış kpds den 85 almış...
kpss ingilizceden 45-50 arası yapmak istiyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…