- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.001
başakcım hangi kitabı aldın menunmusun kaynaklarımız konusunda birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar çünkü ben kaynak alırken çok terettüd yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başakcım hangi kitabı aldın menunmusun kaynaklarımız konusunda birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar çünkü ben kaynak alırken çok terettüd yaşıyorum
arkadaşlar ingilizceden hangi kaynaktan çalışıyorsunuz bende alıp başlıycam
CANLARIMM SİZİ ÇOK ÖZLEDİM YAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktanANNEMLERDEYİM MİSAFİRDEN VE HASTANEYE GİTMEKTEN YORULDUM ANNEMİN TÜM TAHLİLLER,N, YAPTIRDIM HEPSİ GÜZEL ÇIKTI TEDAVİDE OLDU.ŞİMDİ ALAMADIĞIM 2 SONUÇ VAR ONLARDA İİDİR DİYE BEKLİYORUM MORALİM İYİDİ AMA EŞİM ARABAMIZLA ARKAMDAN GELİRKEN KAZA YAPMIŞ ARABADA ÇOK HASAR OLDU YAPTIRDIK ŞÜKÜR KENDİSİNDE BİŞEY YOK.SİZİ ÇOK ÖZLEDİM YA BENDE ZAMAN BULDUKÇA MATEMATİK VE TARİH BAKIYORUM İŞTEkaydirigubbakcemile5
kızlar ben ders çalşamıyorum offf
bütün gün evde oturuyorum ama çalşamıyorum ben hft içi hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim
tam derse başlıcam içimden gelmiyor neden?:S ingilizce de çalışmam gerek ama olmuyorrr biri bana yardım etsın