2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

nerdesiniz arkadaşlar dizi mi izliyosunuz çalışıyormusunuz bakıyorum kimse yok bende denklem çözmeyi bitirdim tarihe başlıycam matematiktende probleme geçmeden önce okek obebe dönecem inşallah..

kızlar merhaba dızı ızlıyordm bende
diziden önce tarıhten özetıme devam ettım hala i.öncesı turk devletlerı kultur medenıyetteyım ınssalh bu aksam bıtcek
bugun okuldada ıytıyactan cümlede anlamı calısım

ben ömre bedel i izledim. başakcım nasılsın,sen dde dizi mi izledin bakiiiimkaydirigubbakcemile3uff dershanedeki uyuz kızlar psikolojimi bozdu.80 küsür netler yapıyolar.hepsi geçen senede kursa gitmiş tabi,bize sınav 2 yılda bir diye ineklemişler:dilcikar:

kızlar merhaba dızı ızlıyordm bende
diziden önce tarıhten özetıme devam ettım hala i.öncesı turk devletlerı kultur medenıyetteyım ınssalh bu aksam bıtcek
bugun okuldada ıytıyactan cümlede anlamı calısım

hiç sorma ben de cümlede anlama bakıcam.bir sürü yanlışım çıkıyo.okuduğumu anlamıyorum yaw.
tarih hocamız herkesin morali bozuk olduğu için ınkılap tarihini işlemeye başlıycam dedi.ek ders yapıp konuları işliycez.20 soru o konulardan geliyo denemede herkesin tarihi boş kalmış dedi.
hiç çalışmadım bugün.:sinifsinif:bu arada ben salı gününe kadar yokum:sinifsinif:ama yanımda notlarımıda götürücem.

pıkocum nereye gıdıyorsun yıne evet canm ömre bedelı ızledm.turkceden hergun soru çözmeye calıs canım

aman benım tarıh nolcakj hıc bılmıom daha ta bastayım

pıkocum nereye gıdıyorsun yıne evet canm ömre bedelı ızledm.turkceden hergun soru çözmeye calıs canım

aman benım tarıh nolcakj hıc bılmıom daha ta bastayım

babamların yanına gidicez tatil içinzemuszemustarihi bence konuyu bitirip test çöz olmazsa öyle özet çıkar.ben de orta asya,anadalu tarihinden özet çıkarmıştım önceden.şimdi sorulara bakıyorum da hep kültür ve uygarlıktan geliyor.denemede de öyle.bilseydim bu kadar oyalanmazdım.en azından soru kalıpları yol gösteriyor nerelerin önemli olduğu konusunda.

sonunda kpss derslerine dönebildim kızlar
ehliyet snv hazırlanıyordum bu yüzden kpss ye çalşamadım
şimdi döndüm bu hft tekrar başladım bugun üslü ve köklü sayıları çalıştım
buarada inş. ehliyeten geçerim benım için dua edın ltf kızlar

kızlar merhaba ben daha yatmadım tarıh özetınden sonra matematıkten bı test çözdm gecen gun almıstm bı kıtap daha ondan bi test cözdm bi de turkce cözsem mı kı

başakk ne haberr kuzum benimde uykum geldii tarihe başladım ilk konudayım bide test çözdüm ama yarın bi daha tekrar edip testçözcem inşallah şimdi yatıyorum iyi geceler...

günaydın kızlar performans düşüklüğü var herkeste galiba..sayfalar bir türlü ilerlemiyor eskisi gibi.

ben dün inkılptan 1. dünya savaşına kadar özet çıkardım.40 soru çözdüm tarihten..konuyu yeni bitirmeme rağmen yanlışlarım çıktı ya algılama eksikliği falan mı var bende acaba
neyse gece yatmak için kocayı beklerken soru çözeyim dedim..100 tane matematik çözdüm..
ingilizce çalışacaktım ama hiç çalışamadım..bugün kızın uyuduğu bir vakit ingilizce çalışayım..

günaydın arkadaşlar bende tarihe başladım söylemiştim ama matematik çalışmam gerek daha çok bugün öğlen yine yokum akşamda yaprak dökümü var geç başlarım bugün çalışmaya

canıma deysin kpds ye mi gircen ben de girmeyi düşünüyorum hangi kitaptan çalışıyosun ingilizceye bende alıp ona da başlıycam anadolu lisesi mezunuyum temelim var biraz unutmuş olabilirim kelimeleri ama hatırlarım çalışınca inşallah...

kız sabahtır uyumadı ve ben 1 satır bile çalışamadım
delircem ya
öğleden sonra ve akşama bari çalışsam
uyusada şu zilli...

günaydın kızlar ben:) nasılsın geldim ız az snr derse başlıyorum oran-orantı çalşıcam bugun
snr ingilizce çalışcam :) hepnize iyi çalışmalar

kızlar hakıkaten performasımızı düşüyo olmaz ama boyle.
ben de bugun okulda yenı aldgm yeni bakısdan 100 tukce 90 da mat çözdm okuda bugun baya calıstım
ay yoruldum artık biraz dınlenırım sonra tarıhe devam. ay ben matemtıkten yenı konu calsımıyıom habıre eskı konulardan soru çözuyorm obeb okeke baslamam lazım

kızlar sızn nasıl gıdıyo calısmlara nerelrdesınz.

kızlar ben de şu ara tarih çalışıyorum..nedense başka bir derse çalışma isteğim yok..bu sorunu ben mi yaşıyorum acaba yaa...

bende öyleyim tarihe takmış durumdayaım heralde unutma korkusundan kaynaklanıyo tarihin 2. kez bitmesine 4 konum kaldı bugun milli mücadele hazırlık dönemi ve muharebelerden 121 soru çözdüm elimde 400 soru daha var aynı konuyla ilgili aslında bugun yeni konuya başlamam lazım ama soru çözmekten kendimi alamıyorum kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back