D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.961
ben sana mesaj yazdım ama gitmedi,şimdi sırf bir daha girdim naptın diyeopuyorumnanaktanbiraz önce sorun vardı sitede.
hiç sorma bende bu aralar zorla çalışıyorum ama bırakmamamız lazım.kaydirigubbakcemile5birbirimize destek olmamız gerek.bu arada ben anayasa,coğrafyadan özet çıkarmıycam.tarihten de 1.dünya savaşı,mondros falan yok.onlarıda çıkarmıycam.ınkılaplar,dış politika özetleride yok bende.data konu sonunda özetlemiş ya onlara bakıcam.coğrafya falan süper,bölgeleri özet çıkarmış güzelce.
bu arada şuan spor yapıyorumkaydirigubbakcemile3duş alıp yarın ki anayasa konusuna bakıcam.nete de sana bakayım diye girdim,bu ara herkes gevşedikaydirigubbakcemile
ben de inkılap tarihine video ve sorularla çalışıorum şu an :))inkılap tarii özet çıarıyorum..birazdan spor yapacağım..
ne zamandır yapmıyorum vücudum saldı kendini..
sonra yemek yapacağım akaşamada devam edeceğim..baştan beri çıkardığım atrihi tekrar edeceğim ingilizce çalışacağım..
kızlar merhaba
akadslar noluyo bıze yavas yavas kayboluyorz.pes etmekyokkkkkkkkkkkk
kızlarr
ya acıl cevap verebılır mısınız
kpss sınav gırıs kımlıgımı ne vardı sifre vardı hatırlarsanız ben onu nuttum tum aday ıslemlerıve yenı sınav gırıs kaydı da ondan yapılıyr dıye duydum
bu dogru mu bır de yenı sıfreyı nasıl alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?