2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr
ya acıl cevap verebılır mısınız
kpss sınav gırıs kımlıgımı ne vardı sifre vardı hatırlarsanız ben onu nuttum tum aday ıslemlerıve yenı sınav gırıs kaydı da ondan yapılıyr dıye duydum
bu dogru mu bır de yenı sıfreyı nasıl alıcam

canım merhaba.ay benım cokkk uykum gelmıstı bıraz uyuyup sonra calısayım dıe bı yattım 6 bucukta yenı kalktım o da zorla sıze bakayım dıe .öff tarıh de kaldı yıne.barı bi türkce çözeyım

heyy merhaba başak yine ikimiz varız sadece denklem den soru çözüyorum ara verdim gidiyorum tekrar devam etcem hepinize iyi çalışmalar...

Günaydın arkadaşlar :))
Pikocumm dediğin gibi döndük valla
ben dün tarihten test çözdüm
1. dünya savaşı videosu izledim netten
eve gidince de uyuyup kalmışım
olsun bugün de tarihe devam
öptümmmm kızlaaaar

gece 2.5 ta yatmıştım..
10 da kalktım..şimdi derse oturacağım..inkılap tarihi çalışacağım..

herkese günaydın bu arada yaa hala açılamadım kusura bakmayın

günaydın bugün 12 ye geliyodu kalktığımda geç yattım bi huzursuz halsizim bugün nedense neyse çalışmaya başlıycam görüşürüz

inkılap tarii özet çıarıyorum..birazdan spor yapacağım..
ne zamandır yapmıyorum vücudum saldı kendini..
sonra yemek yapacağım akaşamada devam edeceğim..baştan beri çıkardığım atrihi tekrar edeceğim ingilizce çalışacağım..

ben de inkılap tarihine video ve sorularla çalışıorum şu an :))
özet kısmı da islam tarihinden olacak..
2 taraftan gidiyorum ortada buluşturucam konuları
gerçi videodan izleyip ufak notlar almak soruları çözebilmeye yetmiyor
artık konuların üstünden geçerim sonrasında
bugün video izledim ve 45 ink. tarihi sorusu çözdüm kızlar
akşam çalışamıycam
arkadaşlarla buluşucam çünkü

merhaba kızlar;bilgisayarım bozuldugu için giremedim;1 haftadır biraz rahatsızdım aynı zamanda o yüzden çok verimsiz bir hafta geçirdim.yine çalışma azmimi yitiriyorum..
bugün okulda program geliştirme çalıştım ve 60 soru çözdüm;türkçeden hergün boş kaldıkça 30-40 soru çözüyorum.
lütfen şevkimi geri getirmeme yardımcı olun arkadaslarım;umudumu kaybediyorum ama bu yıl iyi atama olucak bunu düşünüyorum..
sizler nasılsınız?tüm sayfaları okuyamadım(

bu arada kpssden ümidi kesen;okulda ücretli yapan branş arkadasım polis oluyor o yüzden birkaç kaynak ve bir sürü video verdi bana;harici hard disk bulduk ve bilgisayarıma attık;her branşın videosu;denemeler ve yaprak testler;tarih cografya eğitim sunuları falan var içinde;hafta sonları izlemeyi düşünüyorum;eşim tarih öğretmeni ve onunda sunuları var..keşke yakın olsak hepinizle paylaşabilsem:asigim:

gülşahcım ya virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs den yüklemeyi biliyormusun yaa.ay ne güzel olur paylaşabilsen benim gibi tarih özürlüler için çok iyi olur..

kızlar napıyosunuz?
benim bugün dershanem vardı öğlene kadar sonra çarşıda gezdim,toplam 20 matematik çözdüm veeeeeeeeee başkada açlışmıycam.başım ağrıyo ve hiç keyfşm yok

cnm ösym bürosuna gidip alabilirsin.ben üniversiteden almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…