- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.941
offf ara verince çok zor geldi yaa tekrar başlaması..oflaya puflaya çalışıyorum resmen..hep savsakladım bugün(((
ben sabahtan başladım akşamada ezel var..ooof off.
bide bu sabah 7 de kalktım..uykumda açılmıştı..ama canım istemedi geri yattım zorla uyuttum kendimi..tam dayaklığım yaa.
gaza getirin benii.
durun bende getireyim kendimi :)))
kızım 9.5 aylık canım..zor oluyor..biraz bugün onuda bahane ettim..ama başlamam lazım..verimli değildim bugün..babamız gelsinde..dizi başlayana kadar ona devrederim o bakar azcıkta olsa bakarım artık yaa napıyım..dizi bitincede çalışırım..uyuduğu zamanları çalışmaya çalışıyorum gündüzde..hilalcim kazandığın günü düşün ve yeniden adapte ol canım cocuğun için yap ben boşverdiğimde bebeğimi düşünüp yeniden motive oluyorum bu arada ne zamandır sorucam atlıyorum canım kızın kaç yaşında çocuk varken ders çalışmak nasıl olur çok merak ediyorum birazda korkuyorum sen bunu iyi başarıyorsun maşallahkaydirigubbakcemile5
canım 0-10 olmaz..onun yerine 2-5 denesen nasıl oluryerimsenibenohcanımadeğsin bir sorum var
okekleri 10 olan iki doğal sayı kaç tane farklı değer alır? cevap .ben şöyle yaptım doğru mu acaba?
sayılar
10- 10
10- 5
10- 2
10- 1
10- 0 olabilir dedim ama şu "0 " konusunda karasız kaldım
kızım 9.5 aylık canım..zor oluyor..biraz bugün onuda bahane ettim..ama başlamam lazım..verimli değildim bugün..babamız gelsinde..dizi başlayana kadar ona devrederim o bakar azcıkta olsa bakarım artık yaa napıyım..dizi bitincede çalışırım..uyuduğu zamanları çalışmaya çalışıyorum gündüzde..
canım 0-10 olmaz..onun yerine 2-5 denesen nasıl oluryerimseniben
kızlar maotıvasyonumuzu düşürmemeız lazım
inan sıze diyorum ama dün ben de kötuydm hıc calısmadm sınavdan sonra altüst oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?