2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Günaydın başakcım :))
pek kaybolmadım aslında,
misafirlerimiz var demiştim ya
onlarla ilgilenioruz
ne ders çalışabiliorum
ne dinlenebiliorum
hastalığımı bile ayakta atlattım denebilir yani
sen nasılsın? neler yapıosun?
bugün biraz çalışmaya çalışıcam ama bende!!

günaydın kızlar 4 günlük aradan sonra döndüm ama inanırmısınız çalışmaya başlamak çok zor geliyor..4 gün bile ne kadar etkiliyor adamı yaa..

ara sıra okudum yazdıklarınızı ama hepsini değil..
önce gülsumun sorusunu cevaplayayım..

canım yazmıştım cevap 13 diye ama ayrıntılı yazmakta gecikeceğim demiştim..
24 yaşında olan 6 kişi
25 yaşında olan 10 kişi
26 yaşında olan 18 kişi

20 kişinin yaş ortalaması 25 se 26 yaşında olan en fazla kaç kişi kalır???
soru böyleydi dimi kuzu...
25 yaş ortalaması istiyorsa öncelikle bütün 25 yaşında olanları alrız..10 kişiyi burdan aldık geriye kaldı 10 kişi

(24+26)/2=25 dimi..o zaman 24 ve 26 dan eşit kişiler alallımki onlarında ortalaması 25 olsun..geriye 10 kişi kalmıştı..eşit olması için 5 kişi 24 ten ,5 kişi26 dan alacaksın..
ozaman 26 yaşında olanlar 18 den 13 e düşer.
cevap 13 canım..

kızlar ben osmanlıya çalışıyorum ama bir yandan da inkılap tarihine başlayacağım..dersaneye giden arkadaşlarımın öyleymiş.ayrı 2 ders olarak görüyorlarmış..valla ben zaten bişey bilmiyorum tarih hakkında osmanlıyla çok vakit kaybetmeyeyim diyorum

kızlar mrb ben yeni bi soru bankası aldım uzman kariyer bu haftasonu ondaki tarih soruları çözdüm baya bi soru çözmüş oldum tarihtensadece tek kitabın soruları yetmiyormuş kızlar mutlaka bi soru bankası edinip çalıştığınız konuda vakit kaybetmeden bol soru çözün derim en iyi öğrenme şekli bana göre
kitabı aldım ama pek memnun kalmadım aslında soruları güzel düşündürücü soruları var ama cevap anahtarında bazı soruların cevapları yanlış hiç sevmediğim bi durum insan ister istemez ikleme düşüyor ama napalım bu kpss kitaplarının bi gerçeği bide kitapcıya sipariş verdim data kral kızı çözümlü tarih soru bankası bakalım o kitaptan memnun kalacakmıyım ireminde yaprak testini almıştım geçen hafta sorularda çok tekrara düşmüş ama en azından yanlışlıklara pek raslamadım
diyer dersleri çok boşladım farkındayım bi ara coğrafyaya başlamıştım ama tarih yakamı bırakmıyo artık bu haftada böyle devam edecek haftaya artık coğrafyaya başlıyacağım

ben sabahtan başladım akşamada ezel var..ooof off.
bide bu sabah 7 de kalktım..uykumda açılmıştı..ama canım istemedi geri yattım zorla uyuttum kendimi..tam dayaklığım yaa.

gaza getirin benii.
durun bende getireyim kendimi :)))

offf ara verince çok zor geldi yaa tekrar başlaması..oflaya puflaya çalışıyorum resmen..hep savsakladım bugün :((((

hilalcim kazandığın günü düşün ve yeniden adapte ol canım cocuğun için yap ben boşverdiğimde bebeğimi düşünüp yeniden motive oluyorum bu arada ne zamandır sorucam atlıyorum canım kızın kaç yaşında çocuk varken ders çalışmak nasıl olur çok merak ediyorum birazda korkuyorum sen bunu iyi başarıyorsun maşallahkaydirigubbakcemile5

kızlar nasılsınız?
ohcanıma değsin, özgemurat döndünüz sonundakaydirigubbakcemile4kızlar hadi gevşemeden devam edelim.insan ara verince soğuyor.aslında şu tezim bitsin tarihten kurtuluş savaşı sonrasına bakmayı düşünüyorum.o kısmı sular seller gibi çalışmak istiyorum.coğrafyadanda bölgeleri.böylelikle en çok soru gelen kısımları halletmiş olacağımzemuszemus

ohcanımadeğsin bir sorum var
okekleri 10 olan iki doğal sayı kaç tane farklı değer alır? cevap .ben şöyle yaptım doğru mu acaba?
sayılar
10- 10
10- 5
10- 2
10- 1
10- 0 olabilir dedim ama şu "0 " konusunda karasız kaldım

ben sabahtan başladım akşamada ezel var..ooof off.
bide bu sabah 7 de kalktım..uykumda açılmıştı..ama canım istemedi geri yattım zorla uyuttum kendimi..tam dayaklığım yaa.

gaza getirin benii.
durun bende getireyim kendimi :)))

ben ezel i izlemiycem.fragmanını izleyince dizide ne olduğu belli oluyor zatenkaydirigubbakcemile3aslında seviyorum ama izleyincede üzülüyorum, çok yavaş ilerliyor kaç saatimiz boşa gidiyor.hadi çalışalım:sm_cool:

hilalcim kazandığın günü düşün ve yeniden adapte ol canım cocuğun için yap ben boşverdiğimde bebeğimi düşünüp yeniden motive oluyorum bu arada ne zamandır sorucam atlıyorum canım kızın kaç yaşında çocuk varken ders çalışmak nasıl olur çok merak ediyorum birazda korkuyorum sen bunu iyi başarıyorsun maşallahkaydirigubbakcemile5
kızım 9.5 aylık canım..zor oluyor..biraz bugün onuda bahane ettim..ama başlamam lazım..verimli değildim bugün..babamız gelsinde..dizi başlayana kadar ona devrederim o bakar azcıkta olsa bakarım artık yaa napıyım..dizi bitincede çalışırım..uyuduğu zamanları çalışmaya çalışıyorum gündüzde..
ohcanımadeğsin bir sorum var
okekleri 10 olan iki doğal sayı kaç tane farklı değer alır? cevap .ben şöyle yaptım doğru mu acaba?
sayılar
10- 10
10- 5
10- 2
10- 1
10- 0 olabilir dedim ama şu "0 " konusunda karasız kaldım
canım 0-10 olmaz..onun yerine 2-5 denesen nasıl oluryerimseniben

kızlarrrrrrrrrr biri benim kulağımı çeksin yaaa ben hiç ders çalışmıyorummmm offf:oklava::mymeka:

başlamıştım bir gün ara verdim sonrada koptum 4. gündür bende yık yokkk..ooof off bana bişiler diyin..ne derseniz diyin hatta ben hakettimm:çok üzgünüm:

kızım 9.5 aylık canım..zor oluyor..biraz bugün onuda bahane ettim..ama başlamam lazım..verimli değildim bugün..babamız gelsinde..dizi başlayana kadar ona devrederim o bakar azcıkta olsa bakarım artık yaa napıyım..dizi bitincede çalışırım..uyuduğu zamanları çalışmaya çalışıyorum gündüzde..

canım 0-10 olmaz..onun yerine 2-5 denesen nasıl oluryerimseniben

çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kızlar merhabalr ya kımse benı sormuyo:gitme: unuttunuz mu benı
okul cıkısı annemle carsıya cıktık alısverıse geldk yemek yedım anca daha.
bugun okulda 2 türkce yaprak testı çözdm bıde ekol hocanın sıtesınde geo soruları buldum onları cıkardım çözumlu onlara baktım.bıde ölçme degrlendrmeden istatıstksel ıslamlere gectı hoca kıtaptanda onları tekrar ettım

ne calıssam kı galıba tarıh özetıne devam ederım .bu tarıh benı öldürcek valla.daha en bastayım.hocaya nasıl yetscem bılmıyorm.osmanlı külturmedenıyetndeyız.15 tatılden sonra hocaya yetsmıs olmam lazım.cok yavas ılerlıyorm özet cıkarmasam mı die düşündum am sonra vazgectım gec de olsa sınava
kadar bırrırım herlde özetlerımısositososito

kızlar maotıvasyonumuzu düşürmemeız lazım
inan sıze diyorum ama dün ben de kötuydm hıc calısmadm sınavdan sonra altüst oldum

kızlar maotıvasyonumuzu düşürmemeız lazım
inan sıze diyorum ama dün ben de kötuydm hıc calısmadm sınavdan sonra altüst oldum

ben sana mesaj yazdım ama gitmedi,şimdi sırf bir daha girdim naptın diyeopuyorumnanaktanbiraz önce sorun vardı sitede.
hiç sorma bende bu aralar zorla çalışıyorum ama bırakmamamız lazım.kaydirigubbakcemile5birbirimize destek olmamız gerek.bu arada ben anayasa,coğrafyadan özet çıkarmıycam.tarihten de 1.dünya savaşı,mondros falan yok.onlarıda çıkarmıycam.ınkılaplar,dış politika özetleride yok bende.data konu sonunda özetlemiş ya onlara bakıcam.coğrafya falan süper,bölgeleri özet çıkarmış güzelce.
bu arada şuan spor yapıyorumkaydirigubbakcemile3duş alıp yarın ki anayasa konusuna bakıcam.nete de sana bakayım diye girdim,bu ara herkes gevşedikaydirigubbakcemile

Back