2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhabalar.bende kursa gitmeyi planlıyorum inş.ama önce iş bulmmam lazım kurslar başladı mı bilginiz var mı? kursa başlayana kadar da ders çalışsam diyorum ama bi türlü başlayamadım...şimdi topiği okuyacağım herkese başarılar

kızlar ihtiyaç ın Türkiye geneli sınavına girdim ya rezaletti:sinifsinif:
matemetikten 14 doğru 8 yanlış
türkçeden 22 doğru 8 yanlış
coğrafyadan 12 doğru 5 yanlış
tarihten 18 doğru 8 yanlış
anaysadan 6 doğru 2 yanlış

kızlar ya vücudum da alerjiler çıktı sanırım stresten:gitme:normalde çok güçlüyümdür farkında olmadan stres yapıyorum sanırım.ya tezim çok ağar geliyor,konumla ilgili yapılan hiç çalışma yok;ilk ben yapıyorum. bitmedikçe kafamı kpss ye veremiyorum:umursamaz:

pikolata 64.25 netin var evet bu çok kötü ama daha çalışmanın başındayız yani çok normal önümüzde 6 ay var bu netlerini bir yere yaz ve her ay karşılaştır inşallah bilgin arrtıkça netlerinde artıcak:lepi:

Zaten netlerin süper olsaydı çalışıyor olmazdın değil mi canım? hepimiz aynı durumdayız henüz..önümüzde 6 ay var diye konularımızı ona göre ayarladık..yani bütün konular bitipte bu netlerin böyle olsa evet üzül ama hala çalışmak için tonla zamanımız var..sıkma canını şimdilik bu bile iyi diye bak bence..daha iyi olacak eminim..sevgiler..a.s.

Yapabilirmiyim acaba, ben matematikten hiç anlamıyorum, kitaplardan çalışabilirmiyim?İlla kursa mı gitmek gerek? Meslek lisesinde okuduğumdan matematik eğitimi neredeyse hiç almadık.Sizce yapabilir miyim?
herkesin öğrenme kapasitesi farklıdır tabi ama üniversite mezunu birinin sıkı çalışarak dershaneye gitmeden yapabileceğine inanıyorum örnekleride fazlaca var bende meslek lisesi mezunuyum ve matematiği çokta sevmem ama üniversitede zorunlu matematik dersim vardı anadolu lisesi mezunlarından yüksek puan alıyodum eğer o çalışma azmini bulabilirsek matematikte su gibi kolay gelir İNŞALLAH! ahhh ne fişekledim ama bu havayla benim bile matematik çalışasım geldi:roflol:

yaaa kızlarr bende hazırlanıyorum hatta bu yıl çalışmıorum kpssye hazırlanmak için
ama yeni evliyim bi türlü düzenli çalışamıyorum türkçeyi bitirdim ve geçen yılları sorularıını çözüorum ama konu anlatımları beni sıkıo test çözmek zewkli ama konu çalışmaya gelince çabuk sıkılıyorum

kızlar merhaba eve daha anca geldım dersneden sonra sınav vardı.
pikocum üzülme benım o kadar bıle gelmez puanım acaba aynı sınavmısyod ya bu da türkıye genelıydı ama ıhtıyacın degıl dı bıızm.
calıscazzz baska caresı yokk
buarada yenı gelen arkadslar hepınız hosgeldınz.buaraya katıldgnıza hıc pısman olmıcaksınz

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.opuyorumnanaktanyeni gelen arkadaşlar bölümleriniz ne? pardon önce hoşgeldiniz demeliydimkaydirigubbakcemile3hoşgeldiniz kızlara.s.bu foruma katılmakla hayatınızın en doğru kararını verdiniz,yaşasın kpss kardeşliği:hooray:

senin hafta sonu baya yoğun geçiyor di mi? sanırım deneme sınavlarımız aynı değil. ya başak napıcam türkçeyi,nasıl düzelir? bir insan nasıl 8 yanlış yapar hemde 45 dakikada rahat rahat çözdümkaydirigubbakcemile3kaç kere sindire sindire okudumakannehir

pikocum benımde moralım cok bozukk egııtmden birsuru yanlıısm var bütün calısma ıstegımı gttı. net hesaplamayı bılen varm mı kızlar

pikocum benımde moralım cok bozukk egııtmden birsuru yanlıısm var bütün calısma ıstegımı gttı. net hesaplamayı bılen varm mı kızlar

aslında deneme için erken, son 1 ay kala netler fırlıyor kesinlikle ama benim sabırsız bir yapım var:kedi:
bize bu durumdan ders alıp nerede yanlış yaptığımızı görüp düzeltmek kalıyor.zaten konuları bitirmedik yanlış yapmamız gayet normal.açıkçası benimde canım çok sıkıldı bu akşam bakmayım diyorum.bi spor yapıp kendime geleyim. yarın tüm moralimi toplayıp kaldığım yerden devam edicem:1hug:
tarihtenkurtuluş savaşını ,coğrafyadan da bölgeleri bitirmeden netler asla yükselmaz.30 tarih sorusunun 20 si kurtulış savaşıyla ilgili.toplasan kitapta 30 sayfalık konuyerimsenibenen çok soru çıkan konular en sondakaydirigubbakcemile3

pikocum napıyoısnn

tezime bakıyorumkaydirigubbakcemileuf sözde spor yapıcaktım.azıcık daha bakayım kalkıp dans edicem biraz sonra spor yapıcamkaydirigubbakcemile2hep masa başındayım,oturmaktan popomun şekli değişicek yakaydirigubbakcemile3

Ben önlisans mezunuyum lisans aöf 4. sınfıtayım tek dersim kaldı verirsem mezun oluyorum inş. lisans kpss giricem nasip olrsa.A kadolara değilde B kadrolara girmeyi düşünüyorum.uzmanlık değil normal memuriyet şimdilik istiyorum.hayırlısı inş.henüz daha başlamadım çalışmaya sizi böyle görünce kzııyorum kendime...nasıl çalışıyorsunuz ders ders mi konu konu mu

merhaba arkadaşlar ne sınavına girdiniz zor muydu mat sorularını görmek isterdimm intte var mı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…