- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.921
canım doğan ulu yazıp arat internetten.kpss matematik videolu konu anlatımını tıkla. süper ,özellikle matematik temeli olmayanların anlayacağı şekilde anlatıyo.
pikolata 64.25 netin var evet bu çok kötü ama daha çalışmanın başındayız yani çok normal önümüzde 6 ay var bu netlerini bir yere yaz ve her ay karşılaştır inşallah bilgin arrtıkça netlerinde artıcak:lepi:kızlar ihtiyaç ın Türkiye geneli sınavına girdim ya rezaletti:sinifsinif:
matemetikten 14 doğru 8 yanlış
türkçeden 22 doğru 8 yanlış
coğrafyadan 12 doğru 5 yanlış
tarihten 18 doğru 8 yanlış
anaysadan 6 doğru 2 yanlış
kızlar ihtiyaç ın Türkiye geneli sınavına girdim ya rezaletti:sinifsinif:
matemetikten 14 doğru 8 yanlış
türkçeden 22 doğru 8 yanlış
coğrafyadan 12 doğru 5 yanlış
tarihten 18 doğru 8 yanlış
anaysadan 6 doğru 2 yanlış
herkesin öğrenme kapasitesi farklıdır tabi ama üniversite mezunu birinin sıkı çalışarak dershaneye gitmeden yapabileceğine inanıyorum örnekleride fazlaca var bende meslek lisesi mezunuyum ve matematiği çokta sevmem ama üniversitede zorunlu matematik dersim vardı anadolu lisesi mezunlarından yüksek puan alıyodum eğer o çalışma azmini bulabilirsek matematikte su gibi kolay gelir İNŞALLAH! ahhh ne fişekledim ama bu havayla benim bile matematik çalışasım geldi:roflol:Yapabilirmiyim acaba, ben matematikten hiç anlamıyorum, kitaplardan çalışabilirmiyim?İlla kursa mı gitmek gerek? Meslek lisesinde okuduğumdan matematik eğitimi neredeyse hiç almadık.Sizce yapabilir miyim?
kızlar merhaba eve daha anca geldım dersneden sonra sınav vardı.
pikocum üzülme benım o kadar bıle gelmez puanım acaba aynı sınavmısyod ya bu da türkıye genelıydı ama ıhtıyacın degıl dı bıızm.
calıscazzz baska caresı yokk
buarada yenı gelen arkadslar hepınız hosgeldınz.buaraya katıldgnıza hıc pısman olmıcaksınz
pikocum benımde moralım cok bozukk egııtmden birsuru yanlıısm var bütün calısma ıstegımı gttı. net hesaplamayı bılen varm mı kızlar
pikocum napıyoısnn
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.opuyorumnanaktanyeni gelen arkadaşlar bölümleriniz ne? pardon önce hoşgeldiniz demeliydimkaydirigubbakcemile3hoşgeldiniz kızlara.s.bu foruma katılmakla hayatınızın en doğru kararını verdiniz,yaşasın kpss kardeşliği:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?