D
duygut
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.901
kızlar ihtiyacın türkiye geneline gireniniz var mı ? ben eğitimi evde çözdüm, ölçme değerlendirme bölümünü yapmadım çünkü ölçmeye hiç çalışmadım daha diğer 103 sorudan 81 doğrum çıktı.. ama çoook zordu sınav yaa =( sizin nasıl netleriniz..
bir işyerinde çalışanlardan 24 yaşında olanlar 6 kişi 25 yaşında olanlar 10 kişi 26 yaşında olanlar 18
bu işyerinde seçilen 20 kişinin yaş ortalaması 25 olduğuna göre geriye kalanlardan en çok kaçı 26 yaşındadır
işte sorumm buuuu arkadaşlarr yaparmısınızz
arkadaşım bölümünün atamalarını bilmiyorum ama forumlarda biraz dolaşırsan 37 yaşında iki çocuklu arkadaşlarında kpssye hazırlandığını görürsün bende 29 yaşındayım şimdiye kadar memuriyeti hiç düşünmüyordum hatta liseden sonra sınava girmiş kazanmıştım ama başvurmamıştım ama şimdi düşünüyorum senin gibi bende geçmi kaldım diyodum ama benim gibi başkalarınıda görünce tamam dedim hem düşünsene 5 sene sonra keşke 5 sene önce sınava girseydim demekten iyidir...kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşına yeni bastım, üniversite mezunuyum, Sanat yönetimi okudum.Kpssye girmek istiyorum.Sizce yaşım çok mu geç?Müzecilik gibi bir bölüm isterim.Benim branşıma göre bir atama yapılabilir mi? Çok az şey biliyorum kpss hakkında lütfen yardım edin.Ben geçen sene sınava girdim ama bir sürü puan yazıyordu kağıdımda en yükseği 64 dü, hiç çalışmadan girmiştim.En yüksek puan mı önemli, yoksa diğer puanlar da mı önemli? Ben hiç bir yere başvurmadım.Nereye başvuracağımı bile bilemedim.2010 daki kpssye gerçekten hazırlanmak istiyorum.Bir sürü kitap aldım.Bana biraz yardımcı olsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?