2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ya elifcim çok pardon yanlış okumuşum yanlış anlama çok pardon ya doğru söylediklerin haklısın karşı çıkmış dedim ya tam okudum şimdi o zaman aklım başka yerdeydi leylayımda biraz kusuruma bakma canım:1hug:

kızlar merhaba smdı geldm dersneden.6 dersım vardı ardından da sınav vardı türkıye genelıymıs ıhtıyacın sanıyordm.ama enstitu yayınlarınınmıs.sadce genelkultur genel yetenektı yarın egtım bılımlerı.
ayyy sınav 2saatmıs ya.ben 2 bucuk sanıyorum.daha zamanım var dıyodum bıtmıs.sınav cok sacmaydı.kpss formatından cok uzaktı.tarıh sırf bılgı ortaokullardakı tarıh yazılısı gıbı.oyuzden cok uzerıne düşmedm.matematıkten de donup bakcagım sorular vardı.ama 24 matematık yaptım kpss de bole yapsam ne guzel olur.anaysadan yapmadm 1 tane güncel soruyu yaptım
kızlar hakıkaten su süre cok önemlı yaaa

kızlar ihtiyacın türkiye geneline gireniniz var mı ? ben eğitimi evde çözdüm, ölçme değerlendirme bölümünü yapmadım çünkü ölçmeye hiç çalışmadım daha diğer 103 sorudan 81 doğrum çıktı.. ama çoook zordu sınav yaa =( sizin nasıl netleriniz..

ben yarın sabah giricem ama iyi bir sonuç beklemiyorum.
kızlar bugün bakamıycam kpss ye.tezime bakıyorum şuan.öğlende gezdim çarşıdakaydirigubbakcemile3

valla hayranım size.bende çalışıyorum ama motivasyonum azaldı.günde en fazla 2 saat çalışabiliyorum ancak.burayı okuyuncadasanki çalışmam yetersizmiş gibi geliyo

başakcım iyiyim,teze bakıyorum.ufff matemetikten süperrrrr ötesi yapmışsına.s.inşallah sınavda en az netin bu kadar olur,tabi benimdekaydirigubbakcemile3ben de yarın sabah girip boyumun ölçüsünü alıcam.bugün çalışamadım.

bir işyerinde çalışanlardan 24 yaşında olanlar 6 kişi 25 yaşında olanlar 10 kişi 26 yaşında olanlar 18

bu işyerinde seçilen 20 kişinin yaş ortalaması 25 olduğuna göre geriye kalanlardan en çok kaçı 26 yaşındadır
işte sorumm buuuu arkadaşlarr yaparmısınızz

Bugün itibariyle bende çalışmaya başladım yargının tüm konular kitabından türkçe=sözcük-söz anlam çalışıyorum bugü kendime bir plan yaptım haftada 5 gün 5 konu çalışıcağım 22 martta tüm konular bitiyor. Sonrasında başka kaynaklarla konu tekrarı ve test çözüceğim ıNŞALLAH hedefim 90 puan...

bir işyerinde çalışanlardan 24 yaşında olanlar 6 kişi 25 yaşında olanlar 10 kişi 26 yaşında olanlar 18

bu işyerinde seçilen 20 kişinin yaş ortalaması 25 olduğuna göre geriye kalanlardan en çok kaçı 26 yaşındadır
işte sorumm buuuu arkadaşlarr yaparmısınızz

cevap 13 canımda ben sana anlatırım sonra çok fazla vaktim yok..
bugün hem aşure yapacağım,hem akşama misafir gelecek yemeğe çok yoğunum..
yarın aranızdayım inş..
ehliyete de girdim inşallah geçerim ondanda kurtulurum..

Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşına yeni bastım, üniversite mezunuyum, Sanat yönetimi okudum.Kpssye girmek istiyorum.Sizce yaşım çok mu geç?Müzecilik gibi bir bölüm isterim.Benim branşıma göre bir atama yapılabilir mi? Çok az şey biliyorum kpss hakkında lütfen yardım edin.Ben geçen sene sınava girdim ama bir sürü puan yazıyordu kağıdımda en yükseği 64 dü, hiç çalışmadan girmiştim.En yüksek puan mı önemli, yoksa diğer puanlar da mı önemli? Ben hiç bir yere başvurmadım.Nereye başvuracağımı bile bilemedim.2010 daki kpssye gerçekten hazırlanmak istiyorum.Bir sürü kitap aldım.Bana biraz yardımcı olsanız :(

Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşına yeni bastım, üniversite mezunuyum, Sanat yönetimi okudum.Kpssye girmek istiyorum.Sizce yaşım çok mu geç?Müzecilik gibi bir bölüm isterim.Benim branşıma göre bir atama yapılabilir mi? Çok az şey biliyorum kpss hakkında lütfen yardım edin.Ben geçen sene sınava girdim ama bir sürü puan yazıyordu kağıdımda en yükseği 64 dü, hiç çalışmadan girmiştim.En yüksek puan mı önemli, yoksa diğer puanlar da mı önemli? Ben hiç bir yere başvurmadım.Nereye başvuracağımı bile bilemedim.2010 daki kpssye gerçekten hazırlanmak istiyorum.Bir sürü kitap aldım.Bana biraz yardımcı olsanız :(
arkadaşım bölümünün atamalarını bilmiyorum ama forumlarda biraz dolaşırsan 37 yaşında iki çocuklu arkadaşlarında kpssye hazırlandığını görürsün bende 29 yaşındayım şimdiye kadar memuriyeti hiç düşünmüyordum hatta liseden sonra sınava girmiş kazanmıştım ama başvurmamıştım ama şimdi düşünüyorum senin gibi bende geçmi kaldım diyodum ama benim gibi başkalarınıda görünce tamam dedim hem düşünsene 5 sene sonra keşke 5 sene önce sınava girseydim demekten iyidir...kaydirigubbakcemile5

Yapabilirmiyim acaba, ben matematikten hiç anlamıyorum, kitaplardan çalışabilirmiyim?ılla kursa mı gitmek gerek? Meslek lisesinde okuduğumdan matematik eğitimi neredeyse hiç almadık.Sizce yapabilir miyim?

merhaba hoşgeldin öncelikle..hayır geç kalmış değilsin,arkadaşların yazıkları çok doğru..seneye keşke geçen yıl girseydim diye pişman olursun..iyi ve yerinde bir karar almışsın..yalnız öğrenme yeteneğin konusunda bir bilgimiz yok..meslek lisesi çıkışlı biri olarak konularda biraz zorlanacağın doğru.lakin azimli vede çalışkan birisi isen bunlar fasa fiso kalır kendine güven iste ve hırslı ol..başarılar diliyorum..

Back