- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.881
saol bitanemm inşllh çıkmazda süper moralle dönerim birazdan çıkıcam garaja gitmem gerek:gitme:matematikle tarih notlarımı götüreyimde bari belki zaman bulurum kayınvalidemlerde hacdan dönüyor pazar günü birsürü misafir annem ii olsunda hepsinin üstesinden gelcem inşllhyerimseniben
günaydın arkadaşlar yeni uyandım gece de hiç uyuyamadım nedense kahvaltıdan sonra başlıycam çalışmaya oran orantıya devam farbetter hoşgeldin mat çalışmıycan mıı
ayy kızlar şu ehliyet benimde bi geçsin bide misafirlerimi halledeyim pazartesi aranızdayım yaa.
bu sene olsun dimi yaa..
dediğiniz gibi her sene zorlaşıyor((
mat kendim çalışamamki cnm ya..öğretmen ark var o yardımcı olmaya çalışıyor ama ömrü tükeniyor..biz ingilizceciyiz..zor bizde mat 5 tane yapabilsem ne alaa
ya kızlar bir şey sorcam şu kpss de mat yapmasak sözeli fulle yakın yapsak kaç puan alırız tahminen? nefret ediyorum matematikten çalışmak hiç istemiyorum o dersi ya her yerde karşıma çıkıyor yeter artık aaa
cnm mümkün değil olmaz, matematik çok belirleyici bu sınavda.doğan ulunun sitesine bak.
matemetiğim kötü diye bir şey yoktur sadece vaktiyla temelimiz yoktu,zamanında üzerine gitmedik.şimdi üzerine gitme zamanıkaydirigubbakcemilematematik yapanlar vaktiyla çalışmış yoksa o bilgiler gökten inmedi beyinlerine di mikaydirigubbakcemile3biz de yapabiliriz sakın vazgeçme. takıldığın soruları tekrar tekrar çöz.ilk başta oturmuyor ama çok çok çözdükçe anlıyorsun.zaten hep kalıp sorular var, rakamları farklı sadece.2008 de girdiğimde matematikle türkçeye hiç bakmadım genel kültüre yoğunlaştım.48 doğruda kaldım, 75 puan aldım. şimdi oturup kuzu kuzu matematik çalışıyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?