2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

saol bitanemm inşllh çıkmazda süper moralle dönerim birazdan çıkıcam garaja gitmem gerek:gitme:matematikle tarih notlarımı götüreyimde bari belki zaman bulurum kayınvalidemlerde hacdan dönüyor pazar günü birsürü misafir annem ii olsunda hepsinin üstesinden gelcem inşllhyerimseniben

canım benım ıyı yolculklar moralını yuksek tut

ececik iyi yolculuklaropuyorumnanaktanhayırlı haberlerini bekliyoruz.
hala tezime bakıyorum kpss yi akşama bıraktım.

işsizlik canıma tak ettiii deli gibi kpssye hazırlanıyorum ya kazanıcam ya kazanıcam o kadar yanı :)
şuan ehliyet snv çalşıyorum yarını bi halledeyim tam gaz kpssye devam hadi kızlar ya kazancaz ya kazancaz kurtuluşu yok
her geçen sene dahada zorlaşıyor artıkkkk..................

walker haklısın her geçen yıl hem zorlaşıyor hem de rakiplerimiz fazlalaşıyor.özel sektörden nasibini alan herkes devlet memuru olmak için can atıyor.
eee bu durumda çok çalışıp rakiplerimize fark atmamız lazımkaydirigubbakcemile4

ayy kızlar şu ehliyet benimde bi geçsin bide misafirlerimi halledeyim pazartesi aranızdayım yaa.
bu sene olsun dimi yaa..
dediğiniz gibi her sene zorlaşıyor :(((

günaydın arkadaşlar yeni uyandım gece de hiç uyuyamadım nedense kahvaltıdan sonra başlıycam çalışmaya oran orantıya devam farbetter hoşgeldin mat çalışmıycan mıı

mat kendim çalışamamki cnm ya..öğretmen ark var o yardımcı olmaya çalışıyor ama ömrü tükeniyor..biz ingilizceciyiz..zor bizde mat 5 tane yapabilsem ne alaa(:

ayy kızlar şu ehliyet benimde bi geçsin bide misafirlerimi halledeyim pazartesi aranızdayım yaa.
bu sene olsun dimi yaa..
dediğiniz gibi her sene zorlaşıyor :(((

halledicez inşallahzemuszemus
bir sorum var.
okekleri 10 olan iki doğal sayı kaç tane farklı değer alır? cevap 4.ben şöyle yaptım doğru mu acaba?
sayılar 10- 10
10- 5
10- 2
10- 1
10- 0 olabilir dedim ama şu "0 " konusunda karasız kaldımfisfisfis

mat kendim çalışamamki cnm ya..öğretmen ark var o yardımcı olmaya çalışıyor ama ömrü tükeniyor..biz ingilizceciyiz..zor bizde mat 5 tane yapabilsem ne alaa(:

canım doğan ulu yazıp arat internetten.kpss matematik videolu konu anlatımını tıkla. süper ,özellikle matematik temeli olmayanların anlayacağı şekilde anlatıyo.

kızlar ben sat 5 e kadar tezime baktım.sonra matematikten 50 soru çözdüm.şimdi spor yaptım ve duşa girip çıkıp çalışmaya devam edicem.yatarken yüzüme maske yapıcam.
ya yüzüm gözüm kaydıkaydirigubbakcemile3akşama kadar bilgisayar karşısındayım akşamda masa başındayım, suratım soluklaştı,:umursamaz:

ya kızlar bir şey sorcam şu kpss de mat yapmasak sözeli fulle yakın yapsak kaç puan alırız tahminen? nefret ediyorum matematikten çalışmak hiç istemiyorum o dersi ya her yerde karşıma çıkıyor yeter artık aaa:delphin:

iyi gecelr kızlar ben bugün ardışık sayılardan video izledim çok uzunmuş sıkıldım arkasından sorularını çözmeye halim kalmadı bide geometriden 20 kadar soru çözdüm

şimdi gözlerim kapanıyo erkenden uykum geldi şimdi yatıyım yarın erken kalkıp çalışırım inş. öptüm hepinizi iyigeceler mirmirmirmir

kızlar merhabalar bugun grmedm hıc okuldan sonra dersaneye gttım.okulda egıtımden 70 soru çözdm.aksam da tarıh özetıme devam ettım hala islamıyet oncesı turk devlt.kültur medenıyettyım.smdı de turkce cozuyorm

öffffffffffff yarın 6 saat dersten sonra sınava grcez

Matematikten hiç anlamayan bir sözleci ne yapmalı?

1-)Matematiği yapamamasının kendi suçu olmadığını anlamalı önce.Eğitim sistemimiz maalesef böyle çarpıklıklarla dolu.Liseye başladığında çarpım tablosunu bilmeyen öğrenciler gördüm.Bu öğrenci bu matematik bilgisi ile liseye kadar gelmişse bunun üstüne söylenecek birşey yok.

2-)ınsan bilmediğinin düşmanıdır.Bilmediğinden korkar.Karışık gelir,tuhaf gelir,bu ne böyle ya der.Bunların hepsi O kişinin kafasındaki korkulardır.O korkular Onu esir aldığında da zaten başarılı olamaz.

Bazı dayanak noktaları bulmak gerek.Mesela tıpta okuyanları düşünün.Matematiğin yanında civciv kaldığı derslerle uğraşıyorlar.Eğer tıp öğrencileri korkularına yenilselerdi bugün doktorlarımız olmazdı.Matematiği yapabilmek için üstün bir zeka gerekmiyor.Sır,adanmakta.Yani kendi kendinize şunu demelisiniz''ben bu matematiği öyle veya böyle öğreneceğim''

Anthony Robbins, adanmak derecesinde güçlü bir karar alan kişinin,adandığı şeyi yapabilmek için mutlaka bir yol bulacağını söyler.Öyledir de...Önce adanmalısınız.Kafanızda bunu bitirmelisiniz.Korkususuz olun.Neye mal olursa olsun ben bunu öğreneceğim diyin kendinize.

3-)Çalışma stratejiniz en temelden başlamak olsun.OKS hazırlık kitaplarından başlayın.En temelden alın.

4-)Matematik iki ayrı ders gibidir.ılk kısmı konuyu anlamak ikinci kısmıda soru çözme stillerini öğrenmektir.Konuyu anlayıp tüm soruları çözemediğinizde paniklemeyin.Sadece ikinci derse geçtiniz:)

5-)Çevrenizde yardım alabileceğiniz kimler var bir düşünün.Yardım en çok matematikte gerekiyor.Asgarai olarak çözemediğiniz soruları çözdürmek dahi olsa size yardımcı olacak birilerini bulmaya çalışın.

6-)Matematik çalışırken en önemli nokta ISRARDIR. Israrcı olun.ılk çalışmanızda birşey anlamamanız dünyanın sonu değildir.Normaldir...Siz anlamadım dersiniz ama zihninize aslında tohumları atıyorsunuz.ıki,üç,dört,beş...Israrcı olun.Her çalışmanızda yeni birşey kavrayacaksınız.ınsanların matematikte yılgınlığa düşmelerinin en büyük sebebi hemen sonuç almayı beklemelidir.Yapmayın...! Hemen sonuç almayı beklemeyin.Azimle devam edin sadece.

7-)Anlamakta zorlandığımız dersleri gece yatmadan önce bir daha çalışmak çok etkili bir yöntemdir.Madem matematikte zorlanıyorsunuz gece yatmadan önce mutlaka matematik çalışın.Gündüz çalıştıysanız tekrarını yapın.Bu şekilde çalışıp yattığınızda zihniniz sabaha kadar o bilgileri tasnif eder.Sabahleyin bir kere daha baktığınızda, anlamadığınız birçok yeri anladığınızı görürsünüz.

ıyi çalışmalar...

ya kıslar deneme olduk dersande türkiye geneliymiş ben dogru yanlışlarımı kontrol ettim neette bi site avr ordan hgesapladım 65 falan geldi ama deneme sonucu elimize evrdikleiri kagıtta 53 yazıo bu kadar oynarmı yaa anlamadım ben bu işi valla yaa

kızlar günaydınkaydirigubbakcemile4
şimdi tez başı yapıyorum,öğlen çarşıya çıkıcaz,akşamda kpss ye bakıcam.
dün 50 mat.çözdüm,biraz türkçe okudum,sesteşleri çok karıştırıyorum ona baktım.

kızlar bir şey sorucam = bir kelime , cümlede yan anlam veya mecaz anlama gelicek şekilde kullanılırsa sesteş değildir di mi? yani öyle anladım da , doğrumu anlamışımkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bir şey sorcam şu kpss de mat yapmasak sözeli fulle yakın yapsak kaç puan alırız tahminen? nefret ediyorum matematikten çalışmak hiç istemiyorum o dersi ya her yerde karşıma çıkıyor yeter artık aaa:delphin:

cnm mümkün değil olmaz, matematik çok belirleyici bu sınavda.doğan ulunun sitesine bak.
matemetiğim kötü diye bir şey yoktur sadece vaktiyla temelimiz yoktu,zamanında üzerine gitmedik.şimdi üzerine gitme zamanıkaydirigubbakcemilematematik yapanlar vaktiyla çalışmış yoksa o bilgiler gökten inmedi beyinlerine di mikaydirigubbakcemile3biz de yapabiliriz sakın vazgeçme. takıldığın soruları tekrar tekrar çöz.ilk başta oturmuyor ama çok çok çözdükçe anlıyorsun.zaten hep kalıp sorular var, rakamları farklı sadece.2008 de girdiğimde matematikle türkçeye hiç bakmadım genel kültüre yoğunlaştım.48 doğruda kaldım, 75 puan aldım. şimdi oturup kuzu kuzu matematik çalışıyorumhihoyyyt

günaydın arkadaşlar öğlen yine yokum akşam çalışcam inşallah problemlere 2konum kaldı ama bende okek obebe dönecem geçmeden önce soru çeşidi çok yapamadıklarım var hepinize iyi çalışmalar

cnm mümkün değil olmaz, matematik çok belirleyici bu sınavda.doğan ulunun sitesine bak.
matemetiğim kötü diye bir şey yoktur sadece vaktiyla temelimiz yoktu,zamanında üzerine gitmedik.şimdi üzerine gitme zamanıkaydirigubbakcemilematematik yapanlar vaktiyla çalışmış yoksa o bilgiler gökten inmedi beyinlerine di mikaydirigubbakcemile3biz de yapabiliriz sakın vazgeçme. takıldığın soruları tekrar tekrar çöz.ilk başta oturmuyor ama çok çok çözdükçe anlıyorsun.zaten hep kalıp sorular var, rakamları farklı sadece.2008 de girdiğimde matematikle türkçeye hiç bakmadım genel kültüre yoğunlaştım.48 doğruda kaldım, 75 puan aldım. şimdi oturup kuzu kuzu matematik çalışıyorumhihoyyyt

bana 75 puan yeterli canım ben iletişim mezunuyum valla öyle dediler 70 75 alsan yeter dediler. birde dediğin tabiki doğru lisede mecbur çalışıyodum ama çalışıncada 90 alıyodum en yüksek. ya çalışınca yapıyorum herkes yapar ben matemetikten kurtuldum dedim ama malesef kurtulamadımkaydirigubbakcemile3 nefret edebilirim ama karş çıkan bir arkadaşımız olmuş ya ben nefret ediyorum keyfim öyle istiyo napalım alla alla

merhaba kızlar bayadır yazamıyodum ama çalişiyorum valla billa =)) dün sabah 5 e kadar tarih çaliştim.. 2. meşrutiyert, 1. dünya savaşi ve en sonunda kurtuluş savaşını bitirdim.. yararlı ve zararlı cemiyetlerde kaldım şimcik soru çözüp kurtuluş savaşını bitirecem.. sonra coğrafya türkiyenin iklimini tekrar edecem.. sonra eğitimden karısık soru çözecem.. eğitimden ölçme değerlendirme hariç bütün konularım bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))) aferim bana... ama vatandaşlığa hiç başlamadım.. bi başlasam gerisi gelecek... ocak şubat martta tarih coğrafya ve vatandaslık konularını bitirip son 3 ayda gece gündüz soru çözecem..

kızlar ihtiyacın türkiye geneline gireniniz var mı ? ben eğitimi evde çözdüm, ölçme değerlendirme bölümünü yapmadım çünkü ölçmeye hiç çalışmadım daha diğer 103 sorudan 81 doğrum çıktı.. ama çoook zordu sınav yaa =( sizin nasıl netleriniz..

Back