- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.861
çözmeye çalışıyorum canım bitane kızın sorusunu tamamen yanlış düşünerek çözzmüşüm dün uğraşınca doğru sonucu bulmam benimde aklımı başıma getirdi.2 sattir ağlıyorum annemin idrar yolları iltihabından tahlilleri falan yapıldı bişey çıkmamıştı teyzemle gitmişler bugün biyopsi parça almış moralim çok bozuk yarın memlekete gidiyorum 1 hafta kalcam girerim yine ordan ama ağlamaktan çalışamadım bugün otobüs bulabilsem hemen gidicektim ama oda yok eşimde anca pazartesi gelebilir arkamdan denetim varmış olmasa şimdi atlar giderdim off dua edin kızlar annem için daha önce meme kanserinden tedavi gördü 5 yıl oldu korkum ondansenağlamamafoldumben:a015:
kızlar ben de hafta sonu kötu olurum dıe acıle gttık bırazönce.basım gözum fena agrıo bogazım kötu yenı geldk acılden ders calsımadım sadece bugun ojulda egıtımden 130 soru çözdm.bırazdan askı memnu da var
merhabaa geldim arkadaşlar yemek yiyip başlıycam inşallah oran orantıya içime bi korku geldii nedense bugün yüksek alamayacam diyeee offf ececik geçmiş olsun kuzucum inşallah düzelir kısa sürede iyileşir anneşin
canım teşekkür ederim
ayy ben hasta olmadım,
bu kış kolay atlatıcam inşallah die düşünürken hasta oldum yaaa
neyse en azından yataklara düşmedim
inşallah düşmem de..
sen de iyisindir umarım?
hadi bakalım çalışalım,
buarda elifin dediği gibi ayağının altına sandalye koysana!!
bebeği sıkma yahu :)))
tesekkur ederm cnm bogazlarım hemen iltihaplanıyo galıba öfff:gitme:
sen nasılsn
canım ben de sana yazıyodm ınternet koptu baktım kı sen de bana yazmıssın.normal canım tam gecmedı adacayı hep içiyorm ama hemn ıltıhap kapıyorm galıba
canım mutlaka cıkar özet.ınsan üsenıyor ama iyi oluır
sen obebı bıtrdnmı ben bölunebılmedeyım dogan hocanın son videosu var daha bolunebılmeden.ayy su kartezyende varya bolunebılmedn toplam 8 test var 16 sorudan yap yap bıtmıyo
çözmeye çalışıyorum canım bitane kızın sorusunu tamamen yanlış düşünerek çözzmüşüm dün uğraşınca doğru sonucu bulmam benimde aklımı başıma getirdi.2 sattir ağlıyorum annemin idrar yolları iltihabından tahlilleri falan yapıldı bişey çıkmamıştı teyzemle gitmişler bugün biyopsi parça almış moralim çok bozuk yarın memlekete gidiyorum 1 hafta kalcam girerim yine ordan ama ağlamaktan çalışamadım bugün otobüs bulabilsem hemen gidicektim ama oda yok eşimde anca pazartesi gelebilir arkamdan denetim varmış olmasa şimdi atlar giderdim off dua edin kızlar annem için daha önce meme kanserinden tedavi gördü 5 yıl oldu korkum ondansenağlamamafoldumben:a015:
kızlar ben de hafta sonu kötu olurum dıe acıle gttık bırazönce.basım gözum fena agrıo bogazım kötu yenı geldk acılden ders calsımadım sadece bugun ojulda egıtımden 130 soru çözdm.bırazdan askı memnu da var
cnm ya inşallah bir şey çıkmaz:Saruboceq:çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?