2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız:Saruboceq:kafam dağılsın diye tarih çalışmaya çalışıyorum ama ne kadar anlarım bilmem:gitme:

merhabaa geldim arkadaşlar yemek yiyip başlıycam inşallah oran orantıya içime bi korku geldii nedense bugün yüksek alamayacam diyeee offf ececik geçmiş olsun kuzucum inşallah düzelir kısa sürede iyileşir anneşin

canım benım cok gecmıs olsun olumlu düşünelım olumlu olsun.bak hayatımızı düşücelerımızle kendımız yönlendırırız.oun için kötu seyler aklına getrme

kızlar ben de hafta sonu kötu olurum dıe acıle gttık bırazönce.basım gözum fena agrıo bogazım kötu yenı geldk acılden ders calsımadım sadece bugun ojulda egıtımden 130 soru çözdm.bırazdan askı memnu da var

geçmiş olsun sanada canım yaa allah bütün hastalara acil şifalar versin:Saruboceq:

saol bitanemm aminnn:Saruboceq:bende tarih çalışayım barri biraz,özetlerimi yanımda götürcem boş zamanım ve moralim olursa çalışırım orda

bende iyiyim işte canım saol bekliyoruz bakalım bebişi
sandalye işinide denicem bakalım

ben bugün geometri çalıştım 45 soru çözdüm.
şimdide inkilap tarihi çalışıyorum 23:30 a kadar çalışıp bırakcam 12 de de yatarım sabah erken kalkcam

off ya çok sinirliyim tabi belli edemedim tam oturdum derse çalışıyodum arkadaşlar evin önünden geçiyolarmış da evde misiniz uğruycaz gelin dedim tabii ama çalışma güme gittiiii 12yi geçiyodu kalktılar ve daha başlayamadımmm

ii gecler kızlar bn eğitimden 120 soru çözdüm ve tarih çalıştım ancak gece çalışabiliyorum bebeğim yüzünden

aslında bölünebilmeden çözmediğim testler var ama okek obeb e geçmek zorunda kaldım.derse gitmediğim gün hoca işlemiş konuyu.test falan dağıtmış.geri kalmayı diye geçtim.böyle yarım yamalak ilerlemek istemiyorum ama mecburum:umursamaz:en iyisi bir konuyu iyice sindirip ondan sonra diğerine geçmek.

cnm ya inşallah bir şey çıkmaz:Saruboceq:çok geçmiş olsun

geçmiş olsunopuyorumnanaktanherkes hasta havalardan herhalde.aman dikkat edelim kendimize, tempoyu çok etkiliyor hastalık.
ben de dün okek obebe bakıp 80 soru çözdüm.şimdi teze bakıcam.akşama kadar sürer:gitme:

selam hanımlar ing öğrt mezunuyum gecen sefer 55 puan aldım olmadı..çalışmamıştım şimdi çok pişmanım keşke üstüne düşseydim diyorum şimdi..
yeniden çalışmaya basladım coğ bitti tarihten cok sıkılıyorum bir iki haftaya biter inş oda sonra vatandaşlığa bakıcam ve egitime gecicem..hayırlısı olsun

günaydın arkadaşlar yeni uyandım gece de hiç uyuyamadım nedense kahvaltıdan sonra başlıycam çalışmaya oran orantıya devam farbetter hoşgeldin mat çalışmıycan mıı

cnm ya inşallah bir şey çıkmaz:Saruboceq:çok geçmiş olsun

saol bitanemm inşllh çıkmazda süper moralle dönerim birazdan çıkıcam garaja gitmem gerek:gitme:matematikle tarih notlarımı götüreyimde bari belki zaman bulurum kayınvalidemlerde hacdan dönüyor pazar günü birsürü misafir annem ii olsunda hepsinin üstesinden gelcem inşllhyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…