2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım ve özgecim geçmiş olsun.inş. bir an önce iyileşirsiniz.
ben dün giremedim misafir vardı.39 vatandaşlık ve 30 türkçe çözdüm.
birazdan derse oturcam ve geometri çalışcam üçgende açı.
akşamda inkilap tarihine bakcam.
ohcanımadeysin ne güzel erken kalkabiliyosun bende 9 da kalkıyorum ama 7 de kalkmak istiyorum inş.yapabilirimaz kaldı sınavada.sıkı çalışmam gerek

hoşgeldin canım aramıza.
ben kursa gidiyorum ikisi içinde 800tl
ama tek genel kültür ne kadar olur bilemem
hadi bakalım kolay gelsin sana

tesekkur ederm cnm bogazlarım hemen iltihaplanıyo galıba öfff:gitme:
sen nasılsn

cnm benim fikrim sadece genel kültür için yazılacaksan boşa dershaneye gidipte vakit kaybetmemen.sonuçta ezber dersler kendin çalışarak çok rahat anlarsın.dershaneye gidiyorum,özellikle sözel dersleri 1 gün öncesinden çalışıyorum.inan hocamız kitaptaki kadar iyi anlatamıyor muhakkak atladığı yerler oluyor.o da haklı haftada 40 dakikada ne verebilir ki.

kızlar ben şimdi tezi bıraktım,her yerim uyuştu oturmaktan.biraz temizlik ve spor yapıcam.sonra duşa girerim,akşama matematik çalışıcam.
başakcım sen nasılsın? ya coğrafyadan özet çıkarsam mı diyorum ama üşeniyorum da,karar veremedim:bbo:

canım benim o sorun bende de var.otururken sıkıştırıyor bebiş.oturamıyorum zor nefes alıyorum.uzanarakta çalışılmıyo ki ama dayanmaya çalışcaz artık.az kaldı zaten:ecrin_bebek:

arkama bir yastık sandalyenin önünede bi tabure koyuyorum ayaklarım sarkık tutunca şişiyo halim çok komik:CüvCüv: bakalım bebiş doğunca çalışma durumları nasıl olacak inşallah çalışmamızın karşılığını alırız hepimiz
bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun kendinize iyi bakın a.s.

canım ben de sana yazıyodm ınternet koptu baktım kı sen de bana yazmıssın.normal canım tam gecmedı adacayı hep içiyorm ama hemn ıltıhap kapıyorm galıba
canım mutlaka cıkar özet.ınsan üsenıyor ama iyi oluır
sen obebı bıtrdnmı ben bölunebılmedeyım dogan hocanın son videosu var daha bolunebılmeden.ayy su kartezyende varya bolunebılmedn toplam 8 test var 16 sorudan yap yap bıtmıyo

tesekkur ederm cnm sen de dıkkat et kendıne

ececık masallh dogan hocada yapılmayan soruların hepsını sen çözuyorsun matematıgı halletmısın ömasalhhhhh

bence gk için kursa gitmeye gerek yok çünkü düzenli çalışma ve bol tekrarla yapılabilir gibime geliyo belki disipline sokar kurs ama bence kararlı olunca insan kendini mecbur hissediyo çalışmaya ve bi düzene oturtuyo kursa vereceğin parayla bol kaynak al ben öyle yapıcam

dlkcım nerelrdesın kız sen özzledm valla seni
bıdaha gtmek yok
ne zamn bitrdn tarıhten ılk konuyu.öset cıkardınmı ben hala islamıyet oncesı devletlerın kultur ve medenıyetındeyım

ben tarihi bitirmiştim tekrar yapıp soru çözüyordum inklap tarihine geldim 1. dünya savaşındayım artık biraz daha üstünde durcam konuların 20 soru inklap tarihinden geliyomuş çok soru çözmem lazım çoooook

dlkcım nerelrdesın kız sen özzledm valla seni
bıdaha gtmek yok
ne zamn bitrdn tarıhten ılk konuyu.öset cıkardınmı ben hala islamıyet oncesı devletlerın kultur ve medenıyetındeyım

canım benim bende seni özledim valla öyle bir alışmışım ki size içim rahat etmedi hep aklım sizdeydi

tarihten ilk konudan çıkardım özet 20 sayfa sürdü valla canım çıktı akannehir az bir yer kalmıştı orayıda dün bitirdim bugünde 75 soru çözdüm pekişsin diye fazla da yanlışım çıkmadı tek tük çıktı çok mutlu oldum zemuszemus ama daha çok soru tipi görmem lazım bu günlük bu kadar tarih yeter matematikten tekrara başlıcam eşim gelmeden biraz başlıyım akşam pek çalışamıcam dışarda olcaz artık gelince devam ederim

sende bitirmeye çalış bitanem biran önce içim rahatladı valla bir bir ünitede olsa rahatlattı beni alkisalkisalkis

ececık masallh dogan hocada yapılmayan soruların hepsını sen çözuyorsun matematıgı halletmısın ömasalhhhhh

çözmeye çalışıyorum canım bitane kızın sorusunu tamamen yanlış düşünerek çözzmüşüm dün uğraşınca doğru sonucu bulmam benimde aklımı başıma getirdi.2 sattir ağlıyorum annemin idrar yolları iltihabından tahlilleri falan yapıldı bişey çıkmamıştı teyzemle gitmişler bugün biyopsi parça almış moralim çok bozuk yarın memlekete gidiyorum 1 hafta kalcam girerim yine ordan ama ağlamaktan çalışamadım bugün otobüs bulabilsem hemen gidicektim ama oda yok eşimde anca pazartesi gelebilir arkamdan denetim varmış olmasa şimdi atlar giderdim off dua edin kızlar annem için daha önce meme kanserinden tedavi gördü 5 yıl oldu korkum ondansenağlamamafoldumben:a015:

geçmiş olsun canım,inşallah basit bir durumdur.:Saruboceq:.korktuğun gibi çıkmaz..dualarımız seninle,allah anneciğine şifalar vversin..sevgiler
:gitme:

Acil şifalar dilerim anneciğine canım benim..
ınşallah hiç bir şeyciği de yoktur..
Ama ne olursa olsun sen destek ol annene!!
Sen güçlü ol ki, o da senden güç alsın canım...

canım teşekkür ederim
ayy ben hasta olmadım,
bu kış kolay atlatıcam inşallah die düşünürken hasta oldum yaaa
neyse en azından yataklara düşmedim
inşallah düşmem de..
sen de iyisindir umarım?
hadi bakalım çalışalım,
buarda elifin dediği gibi ayağının altına sandalye koysana!!
bebeği sıkma yahu :)))

canım moralini bozma dualarımız sizinle bugün boşaltmışsın kendini gidince anneciğinede destek olacaksın topla kendini güzel düşünelim iyi olsun herşey Allah'ım yardımcınız olsun :Saruboceq:

Hoşgeldin canım,
yetişirsin sen merak etme
ben de 1 haftadır tembellik yapıodum
şimdi de hasta oldum tamamladım yani
kolay gelsn sanaaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…