- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.841
Hevrslendim burayı okuyunca iyice.... Çok sağolun..
Bugün işi bırakıyorum...
Yarın sabah kitaplarımı almaay gideceğim.. İhtiyaç ve yedi iklim önerdiler... Hafta sonuda programımı yaparım ve çalışmaya başlarım inşallah.... Acaba diyorum Genel Kültür için kursa mı gitsem ?? Fİyatları çok mu pahalı ?
başakcım ve özgecim geçmiş olsun.inş. bir an önce iyileşirsiniz.
ben dün giremedim misafir vardı.39 vatandaşlık ve 30 türkçe çözdüm.
birazdan derse oturcam ve geometri çalışcam üçgende açı.
akşamda inkilap tarihine bakcam.
ohcanımadeysin ne güzel erken kalkabiliyosun bende 9 da kalkıyorum ama 7 de kalkmak istiyorum inş.yapabilirimaz kaldı sınavada.sıkı çalışmam gerek
Bugün işi bırakıyorum...
Yarın sabah kitaplarımı almaay gideceğim.. İhtiyaç ve yedi iklim önerdiler... Hafta sonuda programımı yaparım ve çalışmaya başlarım inşallah.... Acaba diyorum Genel Kültür için kursa mı gitsem ?? Fİyatları çok mu pahalı ?
canım benim o sorun bende de var.otururken sıkıştırıyor bebiş.oturamıyorum zor nefes alıyorum.uzanarakta çalışılmıyo ki ama dayanmaya çalışcaz artık.az kaldı zaten:ecrin_bebek:
kızlar ben şimdi tezi bıraktım,her yerim uyuştu oturmaktan.biraz temizlik ve spor yapıcam.sonra duşa girerim,akşama matematik çalışıcam.
başakcım sen nasılsın? ya coğrafyadan özet çıkarsam mı diyorum ama üşeniyorum da,karar veremedim:bbo:
arkama bir yastık sandalyenin önünede bi tabure koyuyorum ayaklarım sarkık tutunca şişiyo halim çok komik:CüvCüv: bakalım bebiş doğunca çalışma durumları nasıl olacak inşallah çalışmamızın karşılığını alırız hepimiz
bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun kendinize iyi bakın a.s.
aynen canımsırnaşık şeycanım ya bende doğan hocadan çalıştım okek obebi ama konuları hızlı bitirdiğimden sanırım bu konuyu anlamadığımı farkettim kitaplardan ve doğan hocadan tekrar çalışmam gerek:1no2:
Bugün işi bırakıyorum...
kızlar ben gelebildim sonunda zemuszemus sormayın yaa bir haftadır teslik üstüne terslik cuma gününden beri misafir bitmedi bir türlü 3 gün arka arkaya misafirlerimz vardı bi de yatılı misafirler eklenince ben mahvoldum o kadar yoruldum kii :bbo: sonrada bilgisayara bişeyler oldu ekran karardı falan neyse hallolduda gelebildim sonunda tekrar aranıza çok özledim valla o kadar alışmışım ki size aklım hep sizdeydi :1hug:
bu hafta çok çalışamadığım için yoğun bi çalışma uygulamam lazım dün gece biraz geometri çalıştım 40 soru çözdüm
bu gün tarihten ilk üniteyü bitirebilmiştim ancak çok yavaş gidiyorum galibaklava: onu tekrar edip soru çözerim biraz sonrada matematikten baştan tekrarlara başlayıp bol soru çözmem lazım
hemen derse başlıyorum şimdi opuyorumnanaktan
dlkcım nerelrdesın kız sen özzledm valla seni
bıdaha gtmek yok
ne zamn bitrdn tarıhten ılk konuyu.öset cıkardınmı ben hala islamıyet oncesı devletlerın kultur ve medenıyetındeyım
ececık masallh dogan hocada yapılmayan soruların hepsını sen çözuyorsun matematıgı halletmısın ömasalhhhhh
çözmeye çalışıyorum canım bitane kızın sorusunu tamamen yanlış düşünerek çözzmüşüm dün uğraşınca doğru sonucu bulmam benimde aklımı başıma getirdi.2 sattir ağlıyorum annemin idrar yolları iltihabından tahlilleri falan yapıldı bişey çıkmamıştı teyzemle gitmişler bugün biyopsi parça almış moralim çok bozuk yarın memlekete gidiyorum 1 hafta kalcam girerim yine ordan ama ağlamaktan çalışamadım bugün otobüs bulabilsem hemen gidicektim ama oda yok eşimde anca pazartesi gelebilir arkamdan denetim varmış olmasa şimdi atlar giderdim off dua edin kızlar annem için daha önce meme kanserinden tedavi gördü 5 yıl oldu korkum ondansenağlamamafoldumben:a015:
hoşgeldin canım doğru yerdesin.
ne mühendisisin?
ececikkk35
çözmeye çalışıyorum canım bitane kızın sorusunu tamamen yanlış düşünerek çözzmüşüm dün uğraşınca doğru sonucu bulmam benimde aklımı başıma getirdi.2 sattir ağlıyorum annemin idrar yolları iltihabından tahlilleri falan yapıldı bişey çıkmamıştı teyzemle gitmişler bugün biyopsi parça almış moralim çok bozuk yarın memlekete gidiyorum 1 hafta kalcam girerim yine ordan ama ağlamaktan çalışamadım bugün otobüs bulabilsem hemen gidicektim ama oda yok eşimde anca pazartesi gelebilir arkamdan denetim varmış olmasa şimdi atlar giderdim off dua edin kızlar annem için daha önce meme kanserinden tedavi gördü 5 yıl oldu korkum ondan
meldafsar
başakcım ve özgecim geçmiş olsun.inş. bir an önce iyileşirsiniz.
ben dün giremedim misafir vardı.39 vatandaşlık ve 30 türkçe çözdüm.
birazdan derse oturcam ve geometri çalışcam üçgende açı.
akşamda inkilap tarihine bakcam.
ohcanımadeysin ne güzel erken kalkabiliyosun bende 9 da kalkıyorum ama 7 de kalkmak istiyorum inş.yapabilirimaz kaldı sınavadıkı çalışmam gerek
dlk26
kızlar ben gelebildim sonunda sormayın yaa bir haftadır teslik üstüne terslik cuma gününden beri misafir bitmedi bir türlü 3 gün arka arkaya misafirlerimz vardı bi de yatılı misafirler eklenince ben mahvoldum o kadar yoruldum kii sonrada bilgisayara bişeyler oldu ekran karardı falan neyse hallolduda gelebildim sonunda tekrar aranıza çok özledim valla o kadar alışmışım ki size aklım hep sizdeydi
bu hafta çok çalışamadığım için yoğun bi çalışma uygulamam lazım dün gece biraz geometri çalıştım 40 soru çözdüm
bu gün tarihten ilk üniteyü bitirebilmiştim ancak çok yavaş gidiyorum galiba onu tekrar edip soru çözerim biraz sonrada matematikten baştan tekrarlara başlayıp bol soru çözmem lazım
hemen derse başlıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?