- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.821
kızlar günaydın benım de boğazlarım cok acıyo okuldayım ama test çözuyorm egıtımden
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
ohcanımadeğsin inşallah güzel geçer sınavın Allah yardımcın olsun.
başakcım geçmiş olsunopuyorumnanaktanadaçayı çok iyi gelir boğazlara,benim çok sorunludur boğazların yaz kış iltihap eksik olmaz.kaç doktora gittim çözüm bulamadım.sonunda ada çayı çarem oldu.2 güne bir hasta olsam da olmasam da içerim.çok şükür hiç sorun yaşamıyorum artıkhihoyyyt
kızlar ya sağlık gibisi yok,dayak yemiş gibiyim dünden beri.belkide psikolojiktir, tezim çok zorluyor,bir yandan kpss.dershanede konulardan geri kaldım metematik ve geometriden.şimdi tezime bakıcam biraz.sonra okek obeb çalışıp soru çözücem.
kızlar bir sorum var anlamadığım:
OBEB i 15 olan iki basamaklı farklı iki doğal sayının toplamı en çok A,en az B dir.A + B=?
(doğan hoca anlatmıştı ama tekrar ederken anlamadım)
en az değer için=
A=15
B= 15 x 2 dedik.tamam burayı anladım.
en çok değer için=
A=15 x6 =90
B= 15x 5 =75 verdik.
neden 6 ve 5 verdik.tamam aralarında asal olucak diyo ama en büyük olması için 9 ve 8 versem olmaz mıydı?fisfisfis
ececim günaydınzemuszemusben de anca kahvaltı yapıp açıldım ya ne uyuşuğuzkaydirigubbakcemile3
merhaba bende kpss 2010 lisansa hazırlananlardanım..doğrumu geldim bilmiyorum ama umarım güzel paylaşımlarımız olur..herkese iyi çalışmalar diliyorum...:dance:
aynen canımsırnaşık şeycanım ya bende doğan hocadan çalıştım okek obebi ama konuları hızlı bitirdiğimden sanırım bu konuyu anlamadığımı farkettim kitaplardan ve doğan hocadan tekrar çalışmam gerek:1no2:
merhaba bende kpss 2010 lisansa hazırlananlardanım..doğrumu geldim bilmiyorum ama umarım güzel paylaşımlarımız olur..herkese iyi çalışmalar diliyorum...:dance:
bugun hiç ders çalışmadım misafir vardı
sabahın 9 dan beri ayaktayım dün
ders çalışayım ddiye bişey yapmadım
akşam pasta yaptım sabahta temizlik daha yeni
gittiler aklım derste ama içimden çalışmak gelmiyo
masa başında otururkende yoruluyorum artık
çalışanlara kolay gelsin artık ben yarın devam ederim
bugun benden iş çıkmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?