2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yine kimse yok öğlen 3buçukta oturdum derse mat çalıştım 3kitaptan da bitirdim çarpanlara ayırmayı şimdi yapamadığım soruları eşime sorucam sonra oran orantıya geçicem inşallah kaç soru çözdüm hiç saymıyorum bende sayıyım bakalım akşamda annemler vardı yaprak dökümünü izledim şimdi çıkıyorum görüşürüzzz

Kızlar günaydınlaaar
yaaa ben hasta olduuum (
dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor
bi de işteyim şuanda
neyse dün 35 tarih çözdüm
sırf vicdanımı rahatlatmak için
bugün de tarih video izliim bari
sadece tekrarlarıma bakabildim tarihten günlerdir...
artık yeni konuya geçiim dimi
hadi öptüm görüşürüz kızlaaar

kızlar ben pazartesiye kadar ara vereceğim çalışmaya..
bugün yarın ehliyet çalışacağım..hiç bakmadım cmt sınav var
sadece eski sorulara bakacağım ama olsun pekişsin..2 günümü ona ayıracağım..
pazar günüde akşam yemeğine 3 aile var..cumartesi temzilik pazar yemekle uğraşacağım ve pazartesiden önce dönüş yapamayacağım...

ohcanımadeysın günaydın tamam cnm hallet ıslerını sonra dönersın yıne.ehlıyet sorularına bı kez bakman yetrlı aynı sorular cıkıyor

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
ohcanımadeğsin inşallah güzel geçer sınavın Allah yardımcın olsun.
başakcım geçmiş olsunopuyorumnanaktanadaçayı çok iyi gelir boğazlara,benim çok sorunludur boğazların yaz kış iltihap eksik olmaz.kaç doktora gittim çözüm bulamadım.sonunda ada çayı çarem oldu.2 güne bir hasta olsam da olmasam da içerim.çok şükür hiç sorun yaşamıyorum artıkhihoyyyt
kızlar ya sağlık gibisi yok,dayak yemiş gibiyim dünden beri.belkide psikolojiktir, tezim çok zorluyor,bir yandan kpss.dershanede konulardan geri kaldım metematik ve geometriden.şimdi tezime bakıcam biraz.sonra okek obeb çalışıp soru çözücem.

sıkma canını tatlım sen hepsinede yetişirsin allahın izniyleŞenizhihoyyyt

kızlar bir sorum var anlamadığım:
OBEB i 15 olan iki basamaklı farklı iki doğal sayının toplamı en çok A,en az B dir.A + B=?
(doğan hoca anlatmıştı ama tekrar ederken anlamadım)
en az değer için=
A=15
B= 15 x 2 dedik.tamam burayı anladım.
en çok değer için=
A=15 x6 =90
B= 15x 5 =75 verdik.
neden 6 ve 5 verdik.tamam aralarında asal olucak diyo ama en büyük olması için 9 ve 8 versem olmaz mıydı?fisfisfis

ececim günaydınzemuszemusben de anca kahvaltı yapıp açıldım ya ne uyuşuğuzkaydirigubbakcemile3

merhaba bende kpss 2010 lisansa hazırlananlardanım..doğrumu geldim bilmiyorum ama umarım güzel paylaşımlarımız olur..herkese iyi çalışmalar diliyorum...:dance:

sayılar iki basamaklı arkadaşım,eğer 9 ve 8 verirsen sayılar üç bsamağa yükselir..o yüzden yani...

günaydın arkadaşlar başak pikolata geçmiş olsun dün neyi farkettim gözlerimin altı çökmüş yoruluyorum galiba bide hastalık eklenince neyse öğlene yine evde yokum akşama çalışacam inşallah dün çarpanlara ayırmayı bitirdim birazda oran orantı çalıştım bugün akşam devam edecem inşallah görüşürüz kuzular size iyi çalışmalar

ececim günaydınzemuszemusben de anca kahvaltı yapıp açıldım ya ne uyuşuğuzkaydirigubbakcemile3

aynen canımsırnaşık şeycanım ya bende doğan hocadan çalıştım okek obebi ama konuları hızlı bitirdiğimden sanırım bu konuyu anlamadığımı farkettim kitaplardan ve doğan hocadan tekrar çalışmam gerek:1no2:

merhaba bende kpss 2010 lisansa hazırlananlardanım..doğrumu geldim bilmiyorum ama umarım güzel paylaşımlarımız olur..herkese iyi çalışmalar diliyorum...:dance:

aramıza hoşgeldin tam da doğru yerdesinvereliniortakcevabın için çok saol, ya nasıl görememişimkaydirigubbakcemile3

ben de bugün ihtiyaçtan bir kere bitiricem okek obeb i.iyice pekişsin istiyorum.dün akşam doğan hocadan aldığım notları bir daha çözdüm.sanki videpyu izleyen başkasıkaydirigubbakcemile3bazı soruların nasıl yapıldığını unutmuşum:tomato:tekrar tekrar pekiştirmem gerek.ne vardı vaktiyle matematiğe çok çalışıp temel atsaydım:sinifsinif:şimdi rahat ederdim.

kızlar ben gelebildim sonunda zemuszemus sormayın yaa bir haftadır teslik üstüne terslik cuma gününden beri misafir bitmedi bir türlü 3 gün arka arkaya misafirlerimz vardı bi de yatılı misafirler eklenince ben mahvoldum o kadar yoruldum kii :bbo: sonrada bilgisayara bişeyler oldu ekran karardı falan neyse hallolduda gelebildim sonunda tekrar aranıza çok özledim valla o kadar alışmışım ki size aklım hep sizdeydi :1hug:

bu hafta çok çalışamadığım için yoğun bi çalışma uygulamam lazım dün gece biraz geometri çalıştım 40 soru çözdüm
bu gün tarihten ilk üniteyü bitirebilmiştim ancak çok yavaş gidiyorum galiba klava: onu tekrar edip soru çözerim biraz sonrada matematikten baştan tekrarlara başlayıp bol soru çözmem lazım

hemen derse başlıyorum şimdi opuyorumnanaktan

canım benim o sorun bende de var.otururken sıkıştırıyor bebiş.oturamıyorum zor nefes alıyorum.uzanarakta çalışılmıyo ki ama dayanmaya çalışcaz artık.az kaldı zaten:ecrin_bebek:

Hevrslendim burayı okuyunca iyice.... Çok sağolun..
Bugün işi bırakıyorum...
Yarın sabah kitaplarımı almaay gideceğim.. İhtiyaç ve yedi iklim önerdiler... Hafta sonuda programımı yaparım ve çalışmaya başlarım inşallah.... Acaba diyorum Genel Kültür için kursa mı gitsem ?? Fİyatları çok mu pahalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…