- 16 Mart 2007
- 3.091
- 504
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.801
kızlar nasılsnz ben bugun okulda cok fazla :gitme:calsıamdm birazcık program gelıstrmeden bişi okudum
eve gelınce de bıraz dınlendm sonra matematıkten ihtıyacın kıtabından bölünebılmeyı bıtrdm
bi kac türkce sorusu çözdm smdı de dizi izlicem bitince calaımaya devam ederm öptm sızıopuyorumnanaktan
ben de izledimkaydirigubbakcemile3uff ne heyecenlı yerde bitti ya. dizi izliycem diye kalkmadan çalıştım.şimdi de 20 matematik çözüp yatayım diyorum.
iyi gecelerkaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar..dün gece kızı erken uyutabilmek bir sürü şey denedim..erken dediğimde 23.00 falan yani..
onu uyuytup bende yatacaktım çünkü mahvoluyor diğer türlü günüm..çok geç yatıyorum sabah kalkamıyorum..kalksam bile hiçbir verim alamıyorum..
neyse yatırdım ardından bende yattım uyumam 00.00 ı bulmuştur..işte kalktım şimdi ders çalışacağım..
kızlar merhaba ayy neguzel ben de aldrcam kaslarımı bıturlu gıdemıyorum carsıya
ben de bugun okulda ve bırazonce calıstıklarımı söylıyım.100 egıtım sorusu 35 turkce
70de matematıkden soru çözdm bırazdan da tarıh özetıne devam etcem tarıh cok yavas ilerlıyo ben de yaa
ay maşallah ne güzel soru çözmüşsün:hooray:ben o kadar çözemiyorum.özellikle matematik çok vaktimi alıyor. daha çok vakit ayırmam gerekicek sanırım.
bu arada bugün bize ihtiyaç yayınlarının bir tane daha soru banaksını verdiler.karma testler var içinde,şimdi çözmek için erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?