• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Pimpirikli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
492
0
96
41
Avusturya
Merhaba arkadaşlar,
Bu topiği ilk açtığım gün karman çorman bir halde, hedefsiz ilerliyorduk. Kimimiz çalışmıyor kimimiz aksatıyorduk çalışma planlarımızı . Bu nedenle bir grup oluşturmaya ve istikrarlı bir şekilde çalışmaya karar verdik. Grup oluştuktan sonraki bölümümüz sayfa 39-40 tan itibarendir.

ışte 2010 KPSS grubu ve özellikleri :

2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU KURALLARI
1- Hergün düzenli olarak topik takip edilecek ve gün boyu neler çalışıldığı belirtilecek
2- Pazar günleri en geç saat 23:00 a kadar hafta boyu neler çalışılmış, hangi konular bitirilmiş, planda aksayan yönler neler ya da fazladan çalışılmış yerler var mı bildirilecek.
3- Pazar günleri en geç saat 23:00 a kadar diğer pazartesiye kadar nelere çalışılacağını gösteren haftalı plan bildirilecek

2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU CEZALARI
1- En fazla 3 gün mazeretsiz olarak gruba gelmeyen, grubun motivesini bozan, kendide laylaylom yapan ve çalışmayı sürekli aksatan kişiler gruptan atılacak.
2- Pazar günü gelip haftalık programına en fazla uymayan kişi cezalandırılacak
ÖRNEK: diğer topiklere girip “BEN TEMBELıM ve bu nedenle bu hafta ders çalışma programımı uygulayamadım, hep erteledim. Şimdide geçen zamanı telafi edemiyorum. Pişmanım gelecek hafta daha iyi olacağım.” Yazacak . bunun gibi cezalar

2010 ÇALIŞMA GRUBUNUN ÖDÜLÜ
Her Pazar günü verilen bilgiler ışığında haftanın en iyi çalışanı planını en iyi şekilde uygulayanın ismi buradan yayınlanacak
ÖRNEK : çalışma grubu 1. hafta en çalışkanı basak23 tebrikler … gibi ödüller...

2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBUNA KATILMAK ıÇıN;
Azimliyim ve bundan sonra planlı bir şekilde kpss çalışmayı düşünüyorum ve hergün düzenli olarak grubu takip edebilirim verilen kurallara ve cezalara uyarım diyen herkes
Pimpirikli (yani bana) özelden ya da ziyaretçi mesajlarından ulaşabilir listeye adını yazıp onu da kucaklar grubumuza dahil ederiz.
Bu belayla uğraşan herkesi bekliyoruz

NOT: Arkadaşlar grubumuza dahil olmayan kişiler lütfen topiğimize motivasyonumuzu düşürecek rencide edecek şeyler yazmasın . Biliyorsunuz bu sınav hepimiz için önemli ve bu nedenle sizlerden destek bekliyoruz.

2010 KPSS ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERı
Moonserose0
Anelim
Pikolata
Aycank
Ozge_murat
MiSa
Basak23
Birgece
Gülsu
Ayselgitbasımdan
Walker
Candy43
Maiii_85
gulsahEfe
Dishe
Kuzum85
SELıN1
simgolos
hayatsya

Son düzenleme:
evet bende ilk defa bu sene hazırlanmak istiyorum.ufaktan başladım.bir bebeğim var dolayısıyla çok vaktim olmıycak gibi

mrb efrencim ... bebeğin olsun canım sorun değil ona göre bir çalışma planı uygularız günde 3-4 saat düzenli çalışma yeterli olacaktır.. bunuda bebeişin sabahları uyurken yapabilirsin bence moralini bozma canım... ne mezunusun bu arada ?

bu arada arkadaşlar başka hazırlaan ve gruba katılmak isteyen yokmu...

yok muuu arttırannnnkaydirigubbakcemile3

bende gireceğim kızlar.ben memur olarak çalışıyorum ama uzmanlık kadroları için tekrar girmem gerekiyor.
bu arada bebeği sorun etmeyin ben ilk sınava girdiğimde bebeğim 9 aylıktı ve ben çok şükür p3 te 95 ile atandım.disiplinli çalışma ile olmayacak şey yok.
benim olay birazkritik hem çalışıp hem hevde çocuk olunca nasıl olacak bilemem.Allah yardımcımız olsun

bende gireceğim kızlar.ben memur olarak çalışıyorum ama uzmanlık kadroları için tekrar girmem gerekiyor.
bu arada bebeği sorun etmeyin ben ilk sınava girdiğimde bebeğim 9 aylıktı ve ben çok şükür p3 te 95 ile atandım.disiplinli çalışma ile olmayacak şey yok.
benim olay birazkritik hem çalışıp hem hevde çocuk olunca nasıl olacak bilemem.Allah yardımcımız olsun

çok iyi bir puan almışsın canım umarım bu senede çok daha iyilerini alırsın
çocuğum yok ama az çok düşününce tahmin ediyorum zor olacağını ama azmin elinden birşey kurtulmaz:jeyyar: iyi kötü zaman yaratacaksınızdır ... Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

slm kızlar bende lise mezunuyum ve ilk kez girecem kendime çok kızıyorum neden daha önce girmedim diye ama çokda geç değil.ben dün kursa yazıldım kurs başlayana kadar evde çalışacam çok istekliyim inş herşey yolunda gider

ben de türkçe öğrt. mezunuyum
bu 3.girişim olcak
dersaneyle denicem ve inşallah başaracağımÇok üzgünüm çoook

ben de türkçe öğrt. mezunuyum
bu 3.girişim olcak
dersaneyle denicem ve inşallah başaracağımÇok üzgünüm çoook

slm balpape branştaşımı görmek güzel gerçekten bende 4. kere gireceğim sınava dersana falan düşünmüyorum çünkü giden arkadaşlarımın hepsi pişman oluyor evde iyi bir tempoyla çalışıp bu sene bu beladan kurtulmak ümidindeyim umarım hepimiz için hayırlısı olur...

ben ramazanda konuların hepsine göz gezdireceğim kafamda bi şablon oluşturmak amacıyla ve ramazandan sonrada sıkı bir tempoyla başlayacağım ders çalışmaya sen ne yapmayı düşünüyorsun

ben de varım :) son snıfım bakalım bu sene zor geçicek hem okul dersleri hem kpss hazırlık ama ekmek aslanın midesindeyken yapcak da bişe yok:((

kızlar küçük bir grup olduk sayılır şimdiden nasıl çalışmayı düşündüğümüzü konu konumu karışıkmı çalışmak istediiğimizi belirtip ona göre ramazanda ufak adımlarla başlayalım hepbirlikte diyorum malum sınavın zorluğunu gördük siz nedersiniz? fikirleriniz neler?

bende işletme 4e geçtim, b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum bu sene, yani lise mezunları ile birlikte, okul bittikten sonra a grubundan girmeyi düşünüyorum. Güvender yayınlarının kitaplarını inceledim, her ders için ayrı bir kitap çıkarmışlar ince kitaplar seti 50 lira. ondan almayı düşünüyorum. ancak tavsiye edeceğiniz güvenilir kitaplar varsa paylaşırsanız iyi olur. bir de ders çalışmaya ne zaman başlayacaksınız?

bende önlisans muhasebe mezunuyum bu sene 2.girişim olcak.geçen sene dershaneyle hazırlanmıştım.bu sene tekrar dershaneyle hazırlanıcam.şu bütünlemeler bitsin ondan sonra başlarım herhalde çalışmaya.

arkadaşlar ben başladım çalışmaya tarihle coğrafyayı biraz daha ileri tarihe bıraktım çünki nankör dersler unutuluyo hemen.matematik ve türkçeye ağırlık verdim bikaç konu bitirdim.size tavsiye edebileceğim yayınlar data, pegema, ihtiyaç, yargı, bence bunlardan çalışın ve soru çözün

arkadaşlar ben başladım çalışmaya tarihle coğrafyayı biraz daha ileri tarihe bıraktım çünki nankör dersler unutuluyo hemen.matematik ve türkçeye ağırlık verdim bikaç konu bitirdim.size tavsiye edebileceğim yayınlar data, pegema, ihtiyaç, yargı, bence bunlardan çalışın ve soru çözün

bu konuda tecrübeli biri olarak size tavsiyelerim var kızlar dinlemek istereniza.s

özellikle eğitim bilimleri için piyasadaki kitapları almanız hiçbir işe yaramayacaktır. konu anlatımlıları hiç bir yenilik yapmadan sadece gecen yılın sorularnı ekleyip öyle kakalıyorlar millete. :1ninca:
eğer fakültede okurken dersler için kitap aldıysanız onlardan çalışmanız daha çok faydanıza olacaktır eminimvereliniortak

tarih için data yayınevi çok ayrıntıya sahip.delikafadulden kafam kaldırır diyorsaız hem konu anlatımına hem de soru olarak data yı öneririm.sositososito

sınava hazırlanma sürecinde kitap okumaya da en az ders çalıştıgınız zaman kadar zaman ayırmanız lazım. sadece derslere çalışmakla olmuyor :çok üzgünüm:

matematik temel bazı kurallar bilmeniz yeterli öss de ki gibi ayrıntılı sorular sormuyorlar. matematikten korkmayın :lepi:

yargı ihtiyaç pegema bunlara takılıp kalmayın kaydirigubbakcemile5

bende yavaş yavaş çalısmaya basladım.. dersler cok nankor. 1 yılda hemen unutmusum cogu seyı ya.. lise mezunuyum bende Kuran kursu ögretmenlıgı ıcn gırıcem bende beraber ılerleyelım ıns...

aslında ihtiyacın eğitim konu anlatımı çok net geliyo bana ii anlıyorum ama sığ kalabilir tabi.yaz için konuları gözden geçirmek için iyi ama yine de.. matematik aslında yaz için en uygun olan.işlem kabiliyeti gelştrmk lazım ama sıkılyıroum mat.den yaa. yapaamyınca kafayı yiyorum. terih coğrafya da unutulur gibime geliyo.nerden başlamak lazım çözemedim gitti:( roman okur gibi eğitim kitaplarını okuyorum

Back