-----2010 KASIM hamişleri----

mrb cnm sen nerelerdesin bn iiyim şükür bebklerimizide akşam görücem işlhh iilerdir cnm:)

szler nasılsınız?

Oh çok sevindim..Bnm bebek biraz heyecan yaratmıştı malesef bi düşük riski atlattık :( ... Şİmdi daha iyim 9+2 deyiz işte ikili teste 3 hafta var 16 şubata kadar sabırla beklicem :) onun dışında bulantılar bulantılar :) onun dışında bişi öenmli bişi yok :)

olmadı cnm daha:(beeelki bgn olur ama:))
walla bn 57 ile başladım 3 hafta önce 60tım şimdi kaçım bilmiyorum ama kesin almışımdır yine:(

işlh cnm içine ferah tut ii çıkacak snuçlarınız:))

Ben 64 ile başladım 60 kiloyum şuan :( 4 haftada verdim :( sizce bu durum sakıncalımı :(

Merhaba kızlar, Nasılsınız...

Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.

Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.

Lütfen siz de üzülmeyin...

Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...

merhaba arkadaşım gerçekten bende çok üzüldüm:58: hayırlısı olsun Rabbim en kısa sürde sağlıklı bebiş nasip etsin sana.

arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda,benim 2-3 gündür hafifledi gibi,bir sorun yoktur umarım.
10+5 teyim,normal mi acaba :44:

bende 10 günde 2 kilo vermiştim normql demişti drum, 5 kiloya kadar normal dedi, ama sen druna danış istrsen canım:26:

Doktora her gidişimde ağlıyorum :) kadın beni susturana kadar da tüm soracaklarımı unutuyorum :) Günde 4 defa arıyorum en az :D yine de aklıma gelmiyo :) galiba buraya daha çok güveniyorum :49:

arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda,benim 2-3 gündür hafifledi gibi,bir sorun yoktur umarım.
10+5 teyim,normal mi acaba :44:

bnmde bir haftadır daha az :) 9+2 deyim bende :) ama takmıyorum bebiş çok iyi görünüyo sende sadece bebeğinin durumuna bak :) bulantın nasıl ?:49:

ikizlerimizin anasıı akşam akşam slm söyle teyzelerinden onlara yerim ben onları
allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
bende yarın doktora gitcem 1 haftadır ne yaptıysam geçmedi öksürüğüm dahiliyeye gitcem
hamilelikte verilecek bişiler versin sonra doktoruma onaylatayım inş. bişi yapmaz bebişime ama artık dayanamıyorum geceleri öksürükten uyuyamıyorum okadar yani

ikizlerimizin anasıı akşam akşam slm söyle teyzelerinden onlara yerim ben onları
allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
bende yarın doktora gitcem 1 haftadır ne yaptıysam geçmedi öksürüğüm dahiliyeye gitcem
hamilelikte verilecek bişiler versin sonra doktoruma onaylatayım inş. bişi yapmaz bebişime ama artık dayanamıyorum geceleri öksürükten uyuyamıyorum okadar yani

Aaaa Çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz :) ayrıca doktorum bana dediki çok ağrın olursa Parol içebilirsin ... bilginiz olsun.

bnmde bir haftadır daha az :) 9+2 deyim bende :) ama takmıyorum bebiş çok iyi görünüyo sende sadece bebeğinin durumuna bak :) bulantın nasıl ?:49:

teşekkür ederim :)
bulantı konusunda ilk zamanlar özellikle akşamları hafif oluyordu,son 2 haftadır sabahları oluyor bazen kahvaltı yaparken özellikle yumurta yerken zorlanıyorum. kusma hiç olmadı. ama dişlerimi fırçalarken kötü oluyorum öğürtü oluyor. 58.8 kg ile başladım 59.2

Merhaba kızlar, Nasılsınız...

Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.

Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.

Lütfen siz de üzülmeyin...

Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...

Geçen gece kanamadan sonra bebeğimi kaybediyorum sandım, o an hissettiklerimle bile seni anlamaya çalışıyorum, umarım çabuk toparlarsın ve sağlıklı bebeğini kucağına aldığın günleri Allahım nasip eder...

teşekkür ederim :)
bulantı konusunda ilk zamanlar özellikle akşamları hafif oluyordu,son 2 haftadır sabahları oluyor bazen kahvaltı yaparken özellikle yumurta yerken zorlanıyorum. kusma hiç olmadı. ama dişlerimi fırçalarken kötü oluyorum öğürtü oluyor. 58.8 kg ile başladım 59.2

Ben hiç sağlıklı şeler yiyemiyorum :( yumurtayı duymak bile rahatsız ediyo :( çubuk kraker ve kola :(

geçmiş olsun gnl84 öksürüğe ballı zencefil çok iyi geliyor ama zencefil hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum :44:

Ben hiç sağlıklı şeler yiyemiyorum :( yumurtayı duymak bile rahatsız ediyo :( çubuk kraker ve kola :(

düzene girer inşallah. çubuk kraker benim de yardımcım hafif bulantı hissettiğimde 2 tane atıyorum iyi geliyor. elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum.
normalde çok sevmeme rağmen balıktan soğudum ama zorla da olsa haftada 1 yemeye çalışıyorum

hayırlı olsun erkekin...... anam kız kıtlığı olcak bu sene yaw.....
plasenta inş bi sorun yaşatmaz sana da hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.... bana doktor öyle birşey söylemedi ama bir daha ki gittiğimde sorucam.....zaten heyecandan bir sürü şey sormayı unuttum.....:)))

Plesanta ile ilgili umarım bir sorun çıkmaz evet tek tesellim ileriki haftalarda göbek büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş, umarım yukarı çıkar..Normal doğum hayal olur yoksa..

düzene girer inşallah. çubuk kraker benim de yardımcım hafif bulantı hissettiğimde 2 tane atıyorum iyi geliyor. elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum.
normalde çok sevmeme rağmen balıktan soğudum ama zorla da olsa haftada 1 yemeye çalışıyorum

Ay maşallah sana ya :) ne kadarlık tı ki seninki :):49:

Back