-----2010 KASIM hamişleri----

hoşgeldin arkadaşım aramıza
bebeğinidine sağlıkla kucağına almayı dilerim allah tamamına errdirsin

kızllar günaydınlaaar nasılsınız dün gelemedim herkes iidir umarım bnm bugüüüm görüş günüm çook heyecanlıyım bebişlerimi görücemm

yaa bu arada kimler cinsiyetlerini örenmişti kız yoktu demi bn hatırlayamadımdaa

Günaydın geleceğin kaynanaları
(Kız annelerine de günaydın :aşırı kıskanç smiley:)

Hoşgeldin :92:

hoşgeldin aramıza...

valla ben de hiç kız hatırlamıyorum... seninkiler kız olursa farkı 2 ylebaya kapar gibiler... belkim ben de yetişirim sonradan.

benim de bugün görüş günüm
çok heycanlıyım
zaman geçmek bilmiyor sanki
bir aydır gitmedim
çabuk geçsin şu zaman yaa

hoşgeldin aramıza...

valla ben de hiç kız hatırlamıyorum... seninkiler kız olursa farkı 2 ylebaya kapar gibiler... belkim ben de yetişirim sonradan.
bakalım cnm nasip hayırlısı acaba bnm belli olurmu bgn yaaa
benim de bugün görüş günüm
çok heycanlıyım
zaman geçmek bilmiyor sanki
bir aydır gitmedim
çabuk geçsin şu zaman yaa
heyecanlanıyor insan 1 ay uzun bi süre bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole ikiz olduu içinn:)

bakalım cnm nasip hayırlısı acaba bnm belli olurmu bgn yaaa

heyecanlanıyor insan 1 ay uzun bi süre bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole ikiz olduu içinn:)

belli olabilir ya.. baksana ne kada erken öğrenenler oldu ben de yarın gidicem öğrenme ümidim var valla ne yalan söyleyim

hosgeldin gobus bende haftada bir olmak üzere bir igne ve sabah aksam crinone jel kullanıyorum. günde bir tanede corasprin kullanıyorum. Senin kullandıgın ignenin adı prolutan mı? Kalcadan yapılan ve cok yakan bi igne benimki. Senin bahsettigin el dopleri nedir vallahi ilk kez duydum.

hoşbulduk teşekkür ederim

ben sen son geçen c.tesi gittim kontrole hafif hafif harektlenmeye başlamıştı,elini yüzüne götürdü,yan dönmeye çalıştı. eşimle çıldırdık

kısmetse 5 şubatta 2li test için gidicem

hoşbulduk şirinetuğba,

evet pruloton depot ilk başlarda 3 günde 1 oluyordum,bir süredir hafta 1 oluyorum. 12. haftaya kadar devam edicem.
crinone jeli akşamları uyguluyorum,şifa olsun sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah

el doplerini buradaki ebe hemşire arkadaşımızdan duydum merak ettim araştırdım goggle dan. angel talk yada angel sounds isiminde. kulaklık ve cihazdan oluşuyor,jeli de var. göbek altına koyduğunda aleti kulaklık ile bebeğin kalp atışarını,ilerleyen zamanlarda hıçkırıklarını,tekmelerini dinleyebiliyorsun ve kaydedebiliyorsun ben ilk kez dün dinledim ama kalp seslerini seçemedim arada sesler geliyor ama anlayamadım,bazı sitelerden 12. haftadan sonra bazısında 10.haftadan sonra duyabilirsiniz diye okudum bakalım biraz daha geçsin deneyeceğim tekrar

Son düzenleme:
insallah canım sifa olsun, bakalım ben ne kadar kullanıcam igneyi her hafta korkarak gidiyorum vallahi :18: jeli sabah aksam kullanıyorum keske bende günde bir tane kullansam cünkü ssk günde bir tane olarak ödüyo ama benim her hafta bir kutu bitiyo parayla almak zorunda kalıyorum.

Ne güzel biseymis ya bende bi arastırayımda alıyım bari :)

Son düzenleme:
eğer tanıdık eczane varsa jeli alırsın reçeteyi günü geldiğinde yazdırır öyle verirsin ben öyle yapıyorum. çalıştığım için jel bittiğinde ha deyince gidip yazdıramıyorum,jeli alıyorum kullanmaya başlıyorum hastaneye gidebildiğim zmn yazdırıyorum. yoksa paya pahalı bir ilaç

evet annemin tanıdıgı eczane vardı ordan alıyodu senin gibi ama benim suanda 2 tane borcum var utanıyorum yine istemeye cünkü haftada bir tane bitiyo. Acaba kac haftalığa kadar kullanıcaz bu jeli?

Son düzenleme:
anlıyorum seni ama tanıdık olduğu için bi sıkıntı duymana gerek yok durumumuz belli,sağ olsun bizim eczane hiç sorun değil ne zmn getirirsen diyor,ben de çok geciktirmemeye çalışıyorum tabi ama bazen gecikebiliyor. bu arada bende hergün 1 tane cocuk aspirini alıyorum + folik asit

benim doktorum 12.haftaya kadar dedi. 12 haftadan sonra bebek plasentadan yeterli beslenmeyi sağlıyormuş,progestan seviyesi düzene giriyormuş. herşey bebeğim için yeterki sağlıkla gelsin diye katlanıyorum. Allah yardımıcımız olsun

Son düzenleme:
hg kızlar bebişleriniz hayırlı olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir şekilde hep beraber doğururuz bebişlerimizi.......:)))

Ben günde bir tane elevit iciyorum onu söylemeyi unutmusum Neyse az kalmıs benim 9. haftam biticek sıkalım disimizi birazcık daha.

kızlarr tam göbeğimin içinde arada ufak sancı hissediyorum sizdede yaşayan varmı bunuu ?

neden oluyorki acabaa

Merhaba kızlar, Nasılsınız...

Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.

Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.

Lütfen siz de üzülmeyin...

Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...

geçmiş olsun arzu,bu durumlarda hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elden.Allah sana ve eşine sağlık versin,inşallah dilediğiniz zamanda sağlıkla huzurla kucaklayacağınız bebişiniz sizinle olur.

Canım benim yaaa tutuldum resmen ne diyeceğimi şaşırdım....Herşeyin hayırlısı ne diyelim rabbim böyle istedi....İnş hayırlısıyla tekrar hamile olduğunu duyarız sağlıklı bir şekilde....Dualarım seninle....Ama çok üzüldüm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…