hoşgeldin arkadaşım aramızaHerkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
Ben 10+5 günlük hamileyim.Gebeliğimin başından bu yana düşük önleyici iğne ve progesteron jel kullanıyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu hamileliğimde genetik kan tarama testleri yapıldı ve bazı değerlerden dolayı pıhtılaşma riski olduğu belirlendi. Doktorum mutlaka kullanmalıyız diye bir tehlikemiz yok ama önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi bu iğnelere de bu hafta başı itibari ile başladım.İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.
Ebe hemşire bir arkadaşa bir sorum olacak, el dopleri kullandığınızı okumuştum.Bende dayanamadım ve sipariş verdim dün teslim aldım ilk denememizde bir sounç alamadım bu seferde kuruntu yapmaya başladım.Sitelerde 12.haftadan itibaren yazıyor.Siz kaçıncı haftadan itibaren duymaya başladınız acaba daha erken mi yada ben yerini mi saptayamadım ??
Hoşgeldin :92:Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
Ben 10+5 günlük hamileyim.Gebeliğimin başından bu yana düşük önleyici iğne ve progesteron jel kullanıyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu hamileliğimde genetik kan tarama testleri yapıldı ve bazı değerlerden dolayı pıhtılaşma riski olduğu belirlendi. Doktorum mutlaka kullanmalıyız diye bir tehlikemiz yok ama önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi bu iğnelere de bu hafta başı itibari ile başladım.İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.
Ebe hemşire bir arkadaşa bir sorum olacak, el dopleri kullandığınızı okumuştum.Bende dayanamadım ve sipariş verdim dün teslim aldım ilk denememizde bir sounç alamadım bu seferde kuruntu yapmaya başladım.Sitelerde 12.haftadan itibaren yazıyor.Siz kaçıncı haftadan itibaren duymaya başladınız acaba daha erken mi yada ben yerini mi saptayamadım ??
hoşgeldin aramıza...Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
hoşgeldin arkadaşım aramıza
bebeğinidine sağlıkla kucağına almayı dilerim allah tamamına errdirsin
kızllar günaydınlaaar nasılsınız dün gelemedim herkes iidir umarım bnm bugüüüm görüş günüm çook heyecanlıyım bebişlerimi görücemm
yaa bu arada kimler cinsiyetlerini örenmişti kız yoktu demi bn hatırlayamadımdaa
hoşgeldin arkadaşım aramıza
bebeğinidine sağlıkla kucağına almayı dilerim allah tamamına errdirsin
kızllar günaydınlaaar nasılsınız dün gelemedim herkes iidir umarım bnm bugüüüm görüş günüm çook heyecanlıyım bebişlerimi görücemm
yaa bu arada kimler cinsiyetlerini örenmişti kız yoktu demi bn hatırlayamadımdaa
bakalım cnm nasip hayırlısı acaba bnm belli olurmu bgn yaaahoşgeldin aramıza...
valla ben de hiç kız hatırlamıyorum... seninkiler kız olursa farkı 2 ylebaya kapar gibiler... belkim ben de yetişirim sonradan.
heyecanlanıyor insan 1 ay uzun bi süre bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole ikiz olduu içinn:)benim de bugün görüş günüm
çok heycanlıyım
zaman geçmek bilmiyor sanki
bir aydır gitmedim
çabuk geçsin şu zaman yaa
bakalım cnm nasip hayırlısı acaba bnm belli olurmu bgn yaaa
heyecanlanıyor insan 1 ay uzun bi süre bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole ikiz olduu içinn:)
Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
hoşbulduk şirinetuğba,
evet pruloton depot ilk başlarda 3 günde 1 oluyordum,bir süredir hafta 1 oluyorum. 12. haftaya kadar devam edicem.
crinone jeli akşamları uyguluyorum,şifa olsun sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah
eğer tanıdık eczane varsa jeli alırsın reçeteyi günü geldiğinde yazdırır öyle verirsin ben öyle yapıyorum. çalıştığım için jel bittiğinde ha deyince gidip yazdıramıyorum,jeli alıyorum kullanmaya başlıyorum hastaneye gidebildiğim zmn yazdırıyorum. yoksa paya pahalı bir ilaç
anlıyorum seni ama tanıdık olduğu için bi sıkıntı duymana gerek yok durumumuz belli,sağ olsun bizim eczane hiç sorun değil ne zmn getirirsen diyor,ben de çok geciktirmemeye çalışıyorum tabi ama bazen gecikebiliyor. bu arada bende hergün 1 tane cocuk aspirini alıyorum + folik asit
benim doktorum 12.haftaya kadar dedi. 12 haftadan sonra bebek plasentadan yeterli beslenmeyi sağlıyormuş,progestan seviyesi düzene giriyormuş. herşey bebeğim için yeterki sağlıkla gelsin diye katlanıyorum. Allah yardımıcımız olsun
Merhaba kızlar, Nasılsınız...
Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.
Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.
Lütfen siz de üzülmeyin...
Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?