-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşlar.ben de 9.haftadayım.bulantım falan olmuyor. bazen hamiş olduğumu da unutuyorum.folik asit içmeyi hiç sevmiyorum.midemi kaynatıyor.

Mrb :) Ahhh ne güzel zaten bulantı illa olcak die bişi yok :)

folic asidi bende içemiyorum içsemde geri çıkıyor zaten :) keşke bnmde bulantım olmasa sürükleniyorum yerde resmen ve etraftan psikolojik dediklerinde üstlerine kussasım geliyo

şeymayı kimse geçemez canım meraklanma sen......
ben 7 sinde tekrar gidicem cinsiyetini söyledi ama bir daha gel bakalım dedi yine kontrol amaçlı...

haklısın kimse beni geçemez 15 haftalık olduk halaa öğrenemedik
evet şafak saymaya başlıyorum kızlar
cinsiyet için son 12 gün:)))
şubat 7 de doktordayım azcıkta erkenden gidicem bu ne bee dicem herkes öğrendii

ahaaaaaaa esra erolunda oğlu olcakmış bu ne yahu erkek ler sardı etrafımızı

ilerideki haftalar daha avantaj gibi geliyor şuan bize, bir an önce geçsin istediğimizden olsa gerek.

Kızlar yukarıda anlattığım gibi bebeğin eşi aşağıda olan başka kimse var mı???Ya da yakınlarında olan?

ülker herobaby ye üye olun bayanlar

ben 2-3 ay önce üye oldum arada numuneler geliyor

bu akşamda bir paket cicibebe büskivi

1 kavanoz bebek meyve püresi

1 pakette yulaflı muhallebi tozu geldii

mutlaka üye olun adresinize 2 -3 ay içinde yolluyorlar bişiyler...

Şeyma merhaba, hangi kargo ile geliyor acaba bu numuneler?

bende üye olmuştum; gelmişse bile ben evde yokum, geri dönmüş olabilir.

saol canım
çok uykum var bende yarın bakayım...
ii geceler anneler...

hayırlı olsun erkekin...... anam kız kıtlığı olcak bu sene yaw.....
plasenta inş bi sorun yaşatmaz sana da hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.... bana doktor öyle birşey söylemedi ama bir daha ki gittiğimde sorucam.....zaten heyecandan bir sürü şey sormayı unuttum.....:)))

Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.

Ben 10+5 günlük hamileyim.Gebeliğimin başından bu yana düşük önleyici iğne ve progesteron jel kullanıyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu hamileliğimde genetik kan tarama testleri yapıldı ve bazı değerlerden dolayı pıhtılaşma riski olduğu belirlendi. Doktorum mutlaka kullanmalıyız diye bir tehlikemiz yok ama önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi bu iğnelere de bu hafta başı itibari ile başladım.İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.

Ebe hemşire bir arkadaşa bir sorum olacak, el dopleri kullandığınızı okumuştum.Bende dayanamadım ve sipariş verdim dün teslim aldım ilk denememizde bir sounç alamadım bu seferde kuruntu yapmaya başladım.Sitelerde 12.haftadan itibaren yazıyor.Siz kaçıncı haftadan itibaren duymaya başladınız acaba daha erken mi yada ben yerini mi saptayamadım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…