Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.ben de 9.haftadayım.bulantım falan olmuyor. bazen hamiş olduğumu da unutuyorum.folik asit içmeyi hiç sevmiyorum.midemi kaynatıyor.
bu kadar bekledin barim biraz daha bekle birşey kalmadı ben şubat 7 de gidicem yine...:)))
bu arada kıza çokta bel bağlamayın erkek derse doktor benim gibi dumur olursun...:))))))
sağolasın şekerim....kız istiyordum ama kısmetim erkekmiş ama alıştık birbirimize hemen....:)))
herşeyi öğrenince insan öyle rahatlıyor ki iyi yaptın erkene almakla......
umarım kötü birşey olmamıştır sadece dinleniyordur.....
şeymayı kimse geçemez canım meraklanma sen......
ben 7 sinde tekrar gidicem cinsiyetini söyledi ama bir daha gel bakalım dedi yine kontrol amaçlı...
hayırlı olsuunnnnn :) ee çin takvimi ne demişti :)
ilerideki haftalar daha avantaj gibi geliyor şuan bize, bir an önce geçsin istediğimizden olsa gerek.
Çin takvimi kendi yaşıma göre erkek diyordu ama bide çin takvimine göre yaş hesaplayınca yaşım 32 çıkıyordu ve kız oluyordu o zaman..
Kızlar yukarıda anlattığım gibi bebeğin eşi aşağıda olan başka kimse var mı???Ya da yakınlarında olan?
herkes muhteşem yüzyılı izliyor soruna cevap verecekler tv başında sanırım.![]()
Haklısın galiba dizici anneler sizi:)))
ülker herobaby ye üye olun bayanlar
ben 2-3 ay önce üye oldum arada numuneler geliyor
bu akşamda bir paket cicibebe büskivi
1 kavanoz bebek meyve püresi
1 pakette yulaflı muhallebi tozu geldii
mutlaka üye olun adresinize 2 -3 ay içinde yolluyorlar bişiyler...
Şeyma merhaba, hangi kargo ile geliyor acaba bu numuneler?
bende üye olmuştum; gelmişse bile ben evde yokum, geri dönmüş olabilir.![]()
ülker herobaby ye üye olun bayanlar
ben 2-3 ay önce üye oldum arada numuneler geliyor
bu akşamda bir paket cicibebe büskivi
1 kavanoz bebek meyve püresi
1 pakette yulaflı muhallebi tozu geldii
mutlaka üye olun adresinize 2 -3 ay içinde yolluyorlar bişiyler...
mng kargo ile geldi
Kızlar bugün dörtlü test için randevum vardı doktorla gittik testimizi yaptık, bebeğin cinsiyeti için kesin erkek dedi, pipişi de gördük :) Fetal anamoli,tarama usg için radyolojiden de 1 ay sonraya gün aldık.(Bebeğin iç organlarının gelişimine bakacalarmış)
Fakat canımı sıkan bi durum var, eşi biraz aşağıdaymış plesenta previa denilen şey..Çok kapatmıyormuş da rahim ağzını ileri ki aylarda göbek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş . Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım galiba.Cinsel birliktelik olmasın dedi zaten yok, yapmıyoruz dedim bende.Vajinal muayene yapılmayacak dedi, ağır kaldırma yorulma dedi. Bakalım artık , oğluş biraz yorcak bizi heralde ama onun sağlıklı olmasıtek teselli..