Bugün bir sessizlik var hiç alışık değilim bu duruma..
Bir de ben arzumu çok merak ettim, dün ya da bugün dra gitmiş olması lazım, inş güzel haberler verir bize :26:
sorduk noldu be cnm
sadece doktorumuzun gülüşünü gördük okadar hehe:)))
ay sorma cnm dün kafayı bozdum dedim eşime gitsekmi nee diye
sonra bir baktım şurda ne kaldı şubata dedimm oturdum aşağıı
en sonn ben öğrenicem cinsiyeti sanırım nerdeyse doğucak benimki hala cinsiyeti belirsiz
ayy sinirlerdeyimm:)))
canımmmmmmm gozun ayın saglıcakla gelsın erkekın coook sevındım ogrenmıs olmana
benımde kontrol cumaydı dayanamadım aradım demın persembeye aldırdım umarım bende ogrenırımmmm
Bugün bir sessizlik var hiç alışık değilim bu duruma..
Bir de ben arzumu çok merak ettim, dün ya da bugün dra gitmiş olması lazım, inş güzel haberler verir bize :26:
slm kıslar iyi öğrenmişsiniz cinsiyetleri oh ne güzel 7.sinde gitcek olanda var doktor bana söylememişti 11 ocakta gittiğimde 1 ay sonra gel dedi 10 şubatta gitcem işte off ya en geç benmi gidip öğrencem yokmu benden gerisi
slm kıslar iyi öğrenmişsiniz cinsiyetleri oh ne güzel 7.sinde gitcek olanda var doktor bana söylememişti 11 ocakta gittiğimde 1 ay sonra gel dedi 10 şubatta gitcem işte off ya en geç benmi gidip öğrencem yokmu benden gerisi
senden daha gec ogrencek olan ben varım canım bende 11 subatta gıtcem doktora ama ben cok meraklı degılım ya herseyı zamanında yasamak gerekır dıye dusunuyorum ne fark eder ha bugun ogrenmısım ha 11 subatta ılk cocogum zaten allah elı ayagı duzgun hayırlı cocuklar nasıp etsın. eskıler nasıl 9 ay beklıyormıs cınsıyetını bılmeden
senden daha gec ogrencek olan ben varım canım bende 11 subatta gıtcem doktora ama ben cok meraklı degılım ya herseyı zamanında yasamak gerekır dıye dusunuyorum ne fark eder ha bugun ogrenmısım ha 11 subatta ılk cocogum zaten allah elı ayagı duzgun hayırlı cocuklar nasıp etsın. eskıler nasıl 9 ay beklıyormıs cınsıyetını bılmeden
evet erkeklerde yanılma olasılığı düşükmüş pipiden dolayı
Merhaba;bu topikte bizim kızlar çok bir selam vereyim dedim
Nasıl gidiyor bakalım hamişlik? :80:
evet erkeklerde yanılma olasılığı düşükmüş pipiden dolayı
kislar yaaa aranizda en geride olan benim daha 11.haftamdayim ve cinsiyet ogrenmeme cooook var
ben varımmmm 9 haftalık benimki :) bu durumda en geride ben varımm[/QUOTBende 9+1 :)
Kızlar bugün dörtlü test için randevum vardı doktorla gittik testimizi yaptık, bebeğin cinsiyeti için kesin erkek dedi, pipişi de gördük :) Fetal anamoli,tarama usg için radyolojiden de 1 ay sonraya gün aldık.(Bebeğin iç organlarının gelişimine bakacalarmış)
Fakat canımı sıkan bi durum var, eşi biraz aşağıdaymış plesenta previa denilen şey..Çok kapatmıyormuş da rahim ağzını ileri ki aylarda göbek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş . Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazmışım galiba.Cinsel birliktelik olmasın dedi zaten yok, yapmıyoruz dedim bende.Vajinal muayene yapılmayacak dedi, ağır kaldırma yorulma dedi. Bakalım artık , oğluş biraz yorcak bizi heralde ama onun sağlıklı olmasıtek teselli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?